Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:31:21 GMT

۳۲۰ صندوق شخصی هوشمند در گیلان داریم

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۶۵۶۶

۳۲۰ صندوق شخصی هوشمند در گیلان داریم

ایسنا/گیلان مسئول صندوق‌های شخصی اداره‌کل پست استان گیلان صندوق‌های شخصی هوشمند را گامی موثر در جهت کاهش مراجعات حضوری مردم به مراکز پستی دانست و گفت: درحال حاضر در استان گیلان ۳۲۰ صندوق شخصی حقیقی و حقوقی داریم که از این تعداد ۳۰۰ صندوق شخصی هوشمند در رشت قرار دارد.

محمدمهدی خداپرست در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ارائه سرویس صندوق‌های شخصی در استان، اظهار کرد: در شبکه پستی کشور دو نقطه توزیع مرسوله داریم که یکی درب منازل توسط نامه‌رسان انجام می‌گیرد و دیگری به صورت نگهداری در صندوق‌های پستی اشخاص یا سازمان‌هاست که نیاز به اطلاع رسانی به مشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با مکانیزه شدن سرویس صندوق‌های شخصی، این امکان برای مشتری فراهم شده تا به محض رسیدن مرسولات به صندوق، از طریق ارسال ایمیل و پیامک از تعداد و نوع مرسولات موجود در صندوق مطلع شده و جهت دریافت به واحد پستی که صندوق در آن محل استقرار دارد، مراجعه کند.

خداپرست، صندوق‌های شخصی هوشمند را گامی موثر در جهت کاهش مراجعات حضوری مردم به مراکز پستی دانست و گفت: درحال حاضر در استان گیلان ۳۲۰ صندوق شخصی حقیقی و حقوقی داریم که از این تعداد ۳۰۰ صندوق هوشمند شخصی در شهر رشت قرار دارد.

مسئول صندوق‌های شخصی اداره‌کل پست استان گیلان تصریح کرد: یکی از مزیت‌های صندوق‌های هوشمند این است که حتی زمانی که شخصی در سفر است و امکان دسترسی فیزیکی به صندوقش را ندارد می‌تواند با استفاده از ایمیل یا پیامک از وجود مرسولات خود مطلع شود.

وی ادامه داد: هر فردی می‌تواند با مراجعه به سامانه personalbox.post.ir، تقاضای اجاره صندوق شخصی کند؛ پس از ثبت اطلاعات در سامانه مذکور، کاربر ارشد سامانه در نقطه پستی مربوطه اقدام به تحویل مستندات به منظور احراز مکان و هویت اشخاص(حقیقی و حقوقی) کرده و سیر مراحل ثبت‌نام تکمیل می‌شود، هزینه اجاره صندوق شخصی در سال حدود ۶۴ هزار تومان است.

خداپرست با بیان اینکه صندوق‌های شخصی، کلید و شماره خاصی دارند و زمان رسیدن مرسوله به وسیله پیام کوتاه به گیرنده مرسوله اطلاع داده می‌شود، خاطرنشان کرد: با استفاده از صندوق شخصی مرسولات به صورت مستقیم به شخص تحویل داده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خدمات پستی صندوق های شخصی شخصی هوشمند استان گیلان صندوق شخصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۶۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند

ایتنا - مطالعه‌ای جدید می‌گوید توانایی این الگوریتم در حدس زدن دقیق درباره دیدگاه‌های سیاسی فرد مشابه این است که چگونه مصاحبه‌های شغلی می‌توانند موفقیت در شغل را پیش‌بینی کنند یا مصرف الکل می‌تواند خشونت را تحریک کند.
پس از آنکه نتایج یک پژوهش نشان داد هوش مصنوعی می‌تواند گرایش سیاسی افراد را از روی چهره‌های بدون حالت و بی‌احساس پیش‌بینی کند، محققان هشدار داد‌‌ند که فناوری‌های تشخیص چهره از آنچه قبلا به نظر می‌رسید، «تهدیدآمیزتر» شده‌‌ و برای حریم خصوصی چالش جدی به وجود آورده‌اند.  

مطالعه‌ای جدید که در مجله «روانشناس آمریکایی» (American Psychologist) منتشر شد، می‌گوید توانایی این الگوریتم در حدس زدن دقیق درباره دیدگاه‌های سیاسی فرد مشابه این است که چگونه مصاحبه‌های شغلی می‌توانند موفقیت در شغل را پیش‌بینی کنند یا مصرف الکل می‌تواند خشونت را تحریک کند.

به گفته مایکل کوزینسکی، نویسنده ارشد این پژوهش، ۵۹۴ شرکت‌کننده قبل از آنکه هوش مصنوعی آنها را چهره‌نگاری (استخراج اطلاعات مخصوص و منحصربه‌فرد یک چهره مانند اندازه و شکل چشم، بینی، لب) کند، پرسشنامه‌‌ای درباره گرایش سیاسی خود پر کردند. سپس داده‌های چهره‌نگاری را با پاسخ‌ پرسشنامه‌های جهت‌گیری سیاسی مقایسه کردند تا با استفاده از اطلاعاتی که از چهره‌ها به دست آورده بود، جهت‌گیری سیاسی هر شخص را پیش‌بینی کند.

کوزینسکی می‌گوید: «فکر می‌کنم مردم متوجه نیستند با انتشار یک تصویر ساده، در واقع چقدر خود و اطلاعات شخصی‌شان را برای دیگران فاش می‌کنند.»

او افزود: «ما می‌دانیم که گرایش جنسی، سیاسی و تفکرات مذهبی افراد باید محفوظ بماند. این موضوع در گذشته متفاوت بود. در گذشته شما می‌توانستید به حساب کاربری فیس‌بوک افراد وارد شوید و به عنوان مثال گرایش‌های سیاسی، آنچه را که پسند می‌کنند (لایک می‌زنند) و صفحاتی را که دنبال کرده‌اند، ببینید. اما فیس‌بوک سال‌ها پیش آن را بست زیرا برای سیاست‌گذاران، فیس‌بوک و روزنامه‌نگاران واضح و مبرهن بود که این موضوع پذیرفتنی نیست و بسیار خطرناک است.»

کوسینسکی افزود: «در حال حاضر نیز هر کس می‌تواند به فیس‌بوک برود و عکس هر فردی را ببیند، حتی اگر آن فرد را هیچ‌وقت ملاقات نکرده و او اجازه دسترسی به عکسش را نداده باشد. این مطالعه نشان می‌دهد اطلاعاتی که در تصویر افراد وجود دارد، ممکن است مشابه افشای جهت‌گیری سیاسی آن‌ها باشد.»

محققان می‌گویند که تصاویر افراد شرکت‌کننده در این پژوهش را در شرایطی بسیار مشخص و کنترل‌شده جمع‌آوری کردند. به این ترتیب که این افراد همگی تی‌شرت‌های مشکی‌ پوشیده و زیور‌آلاتشان را در آورده‌ بودند و در صورت نیاز ریششان را هم اصلاح کرده بودند. همچنین با دستمال مرطوب آرایش صورتشان را پاک کرده و موهایشان را با کش مو، گیره یا تل سر به عقب کشیده بودند تا اطراف صورت پخش نشوند. سپس چهره‌ها را از طریق الگوریتم چهره وی‌جی‌جی فیس۲ (VGGFace2) بررسی کردند.

محققان هشدار می‌دهند که فناوری‌های نظارت بیومتریکی، به ویژه فناوری‌های تشخیص چهره، تهدیدی جدی‌تر از گذشته برای حریم شخصی افرادند. پژوهش‌های پیش‌تر نیز نشان داده بودند که تصاویر طبیعی چهره می‌تواند اطلاعات مهمی را درباره جهت‌گیری سیاسی و ویژگی‌های شخصی دیگر انتقال دهند اما مطمئن نبودیم که این پیش‌بینی‌ها به دلیل نحوه ارائه شخص و ویژگی‌های ثابت چهره (خنثی) فعال شده‌اند یا هر دو این عوامل. محققان می‌گویند، نتایج ما نشان می‌دهند که ویژگی‌های ثابت چهره در انتقال این سیگنال‌ها نقش مهمی دارند و افراد روی اطلاعات شخصی و حریم خصوصی خود کمترین کنترل را دارند، زیرا این اطلاعات بدون اجازه و کنترل شخص به دستگاه‌های نظارتی می‌رسد.

به گفته کوزینسکی، این الگوریتم‌ها را می‌توان بسیار سریع و ارزان برای میلیون‌ها نفر اعمال کرد. به عقیده او این مطالعه بیشتر یک هشدار درباره فناوری‌هایی است که در گوشی‌ها وجود دارد و به طور گسترده در همه‌جا استفاده می‌شود. 

دیگر خبرها

  • عکسی که امیر غفارمنش، هومن حاجی‌عبداالهی و محمدرضا علیمردانی در پستی مشترک از ۱۵ سال پیش خودشان منتشر کردند
  • عدم مسئولیت پذیری تیپاکس
  • طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود
  • بیرانوند به بازی با سپاهان نمی‌رسد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • باجه سیار قبول مرسولات پستی در یزد فعال می‌شود
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • خسروی: خوشحالی بعد از گل من، یک کار شخصی بود
  • شکایت باشگاه پرسپولیس از ۲ پرسپولیسی!
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات