Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@18:14:24 GMT

بدرقه نغمه خوان ربنا

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۷۵۱۱

بدرقه نغمه خوان ربنا

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: مراسم خاکسپاری استاد شجریان با حضور خانواده استاد، مسئولان، هنرمندان فرهیخته و مردم علاقمند باشکوه تمام برگزار شد.

جعفر مروارید ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم استاد شجریان و همه علاقه‌مندان به ایشان اظهار کرد: استاد شجریان میراث جاودان این مرز و بوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  دل در گرو فرهنگ ایران زمین داشت و فرهنگ خردورزی ایرانیان را تعمیق بخشید و با انتقال هنرمندانه پیام معنویت و حکمت  که در اشعار بزرگان شعر و ادب متجلی بود، نقش بی‌بدیلی در جامعه موسیقایی در قرون اخیر داشت. خاکسپاری ایشان در توس و آرامگاه فردوسی، نشان از علاقه ایشان به شعر و ادب پارسی دارد، دیروز فرزند خراسان در وطنش آرام گرفت.

وی افزود: برگزاری مراسم تدفین استاد شجریان در آرامگاه توس، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: تمام‌ سعی مدیریت استان بر این بود که نظر خانواده استاد، لحاظ شود و به همین دلیل تا رسیدن خانواده استاد به مشهد، برنامه‌ریزی برای زمان برگزاری مراسم انجام نشد، همچنین مکان خاکسپاری بنا به نظر خانواده محترم ایشان تغییر کرد. پس از حضور خانواده استاد در مشهد جلسه‌ای با ایشان و سایر نهادهای مسئول برگزار و مقرر شد مراسم ساعت ۸ شنبه، ۱۹ مهر ماه، برگزار شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی عنوان کرد: مراسم، با حضور خانواده استاد و خیل وسیع هنرمندان و مردم هنردوست، در زمان مقرر آغاز شد و به دلیل محدودیت حضور در آرامگاه برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تمهیدات لازم در جلوخان فردوسی انجام شد و مراسم برای علاقه‌مندانی که بیرون آرامگاه بودند، به صورت مستقیم پخش شد.

مروارید اضافه کرد: پیشکسوتان عرصه‌های مختلف هنری و فرهنگی در این مراسم حضور داشتند. استادان پیرنیاکان، نوربخش، شکارچی در این مراسم، سخنرانی کردند. سالار عقیلی، وحید تاج، سهراب پورناظری  و سایر اساتید موسیقی نیز در این مراسم حضور داشتند. خانواده محترم استاد، حضوری موثر از ابتدا تا انتهای برنامه داشتند. همایون شجریان با سخنرانی در مراسم، یادآور استاد شجریان و  آرام‌بخش برای مردم علاقه‌مند به استاد بود.

وی از نهادهایی که در برگزاری مراسم همکاری کردند تشکر کرد و گفت: استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری، صدا و سیما، نهادهای خدوم نظامی و انتظامی، فرمانداری مشهد مقدس، اصحاب رسانه و اصحاب فرهنگ و هنر، همه در برگزاری این مراسم نهایت تلاش خود را انجام دادند تا مراسمی در شان استاد برگزار شود؛ جا دارد از این همراهی و همکاری تقدیر و تشکر کنم و نیز از مردم فهیم و هنرجوی ایران که مشتاقانه، به روح استاد شجریان ادای احترام کردند، تشکر می‌کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی محمدرضا شجريان آرامگاه فردوسي خانواده استاد استاد شجریان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری

به گزارش خبرنگار مهر؛ ویژه برنامه چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری با نام «آگاه زمان» روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور خانواده شهید مطهری، جمعی از چهره‌های علمی، دینی و همچنین دوستداران و اندیشمندان حوزه فرهنگ و هنر در خانه موزه شهید مطهری برگزار می‌شود.

شهید مرتضی مطهری متولد ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان، استاد فلسفه و کلام اسلامی و تفسیر قرآن، عضو هیئت موتلفه اسلامی و از نظریه پردازان نظام جمهوری اسلامی ایران بود، وی قبل از انقلاب اسلامی استاد دانشگاه تهران بود و بعد از انقلاب به ریاست شورای انقلاب منصوب شد.

مهمترین خدمات مطهری در طول حیاتشان ارایه ایدیولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است. این امر به خصوص در سال‌های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به خاطر افزایش تبلیغات گروه‌های چپ و پدید آمدن گروه‌های مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می‌رسد، در این سال‌ها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیت‌های روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران» را بنیان می‌گذارد.

شهید مطهری به یک نهضت اسلامی معتقد بود و برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاش‌های ایدئولوژیک بسیاری کرد. از جمله مهمترین این اقدامات می‌توان به کمک به تأسیس حسینیه ارشاد در سال ۱۳۴۶ اشاره کرد.

مطهری ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۵۸ پس از بازگشت از یکی از جلسات فکری سیاسی توسط یکی از اعضای گروه فرقان ترور شد و به شهادت رسید.

امام خمینی (ره) در پیام تسلیت خویش به مناسبت شهادت استاد فرمودند: «مطهری شخصیتی بود که عمر شریف و ارزنده خود را در راه اهداف مقدس اسلام صرف کرد و با کجروی‌ها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد.»

زمان برگزاری این مراسم سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۴:۳۰ در خانه موزه شهید مطهری واقع در خیابان دولت، نبش بن بست صدرا است.

کد خبر 6089537 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در اکسپو ‭‭۲۰۲۴‬‬
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از هیات‌های تجاری چین و ترکمنستان در روز دوم «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از ‌هیات‌های تجاری کشورهای خارجی در روز اول نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ 
  • بدرقه ساحلی بازان زیر ۱۹ سال والیبال به مسابقات آسیایی
  • برگزاری محفل شعر ارادت رضوی در هویزه
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری