Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، اسماعیل مهدی پور با اشاره به برنامه برگزاری گشت مشترک نظارت بر توزیع ماسک در داروخانه ها، اظهار داشت: نیاز وزارت بهداشت روزانه ۴ میلیون ماسک است.

مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان درباره وضعیت تامین ماسک کشور و نظارت بر توزیع این محصول بهداشتی در روزهای کرونایی در بازار، افزود: با توجه به تصمیماتی که اتخاذ شده، وظیفه تامین، توزیع و عرضه انواع ماسک از ابتدای شهریور ماه به سازمان حمایت محول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: وظیفه ما پیگیری برای تامین مواد اولیه به ویژه متبلون برای تولید ماسک است که باید در حداقل زمان ممکن در اختیار واحدهای مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار بگیرد.

مهدی پور افزود: در تفاهم‌های انجام شده وظیفه توزیع چه در مراکز درمانی و چه در داروخانه‌های سراسر کشور به سازمان غذا و دارو محول شده است. همچنین فهرست واحدهای منتخب به شرکت‌های تامین کننده مواد اولیه هم ارسال شده تا بر اساس اولویت مواد اولیه در اختیار آن‌ها قرار بگیرد.

به گفته مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی سازمان حمایت، متناسب با تولیدات هر یک از این شرکت‌ها مواد اولیه مورد نیاز به صورت روزانه در اختیار این گروه قرار می‌گیرد و اطلاعات آنان در سامانه جامع تجارت ثبت می‌شود.

مهدی پور با تاکید بر اینکه تاکنون مشکلی برای تامین مواد اولیه وجود نداشته است، تصریح کرد: وزارت بهداشت محموله‌ها را تحویل گرفته و هم اکنون این اقلام را از طریق دانشگاه‌های علوم پزشکی بین مراکز درمانی و داروخانه‌ها توزیع می‌کند و با توجه به اهمیت فرایند توزیع، مسئولیت این کار بر عهده شرکت‌های پخش تحت نظر وزارت بهداشت قرار گرفته و ما صرفاً وظیفه تامین مواد اولیه و ثبت در سامانه جامع تجارت را بر عهده داریم.

قطع سهمیه مواد اولیه شرکت های متخلف

مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ادامه داد: بر اساس درخواستی که وزارت بهداشت از سازمان حمایت داشته است؛ این نهاد تعداد دو میلیون ماسک برای پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز درمانی، یک میلیون و ۸۰۰ هزار ماسک برای داروخانه‌ها و ۲۰۰ هزار ماسک برای مراکز پزشکی نیاز دارد که مجموع آن به ۴ میلیون ماسک می‌رسد.

به گفته این مقام مسئول متناسب با این نیاز مواد اولیه مورد نیاز تامین شده تا فرایند تولید ادامه پیدا کند.

وی گفت: هر کدام از شرکت‌های تولیدکننده اگر متناسب با مواد اولیه دریافت شده، ماسک تولید نکنند و یا آن را به دانشگاه‌های علوم پزشکی تحویل ندهند، سهمیه متعلق به آنان قطع می‌شود و پرونده آن‌ها به مراکز قضایی ارسال خواهد شد و البته از طرفی واحدهای دیگر جایگزین واحدهای خاطی خواهند شد.

مهدی پور افزود: با توجه به ضرورت نظارت بر داروخانه‌ها و وظیفه ذاتی و قانونی سازمان غذا و دارو برای نظارت بر داروخانه‌ها، گشت مشترک سازمان غذا و دارو، تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت آغاز شد تا داروخانه‌هایی که سود خرده فروشی را رعایت نمی‌کنند مورد ارزیابی قرار بگیرند و در نتیجه با مراکز خاطی برخورد خواهد شد.

مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی سازمان حمایت تصریح کرد: ما اعلام آمادگی کرده‌ایم تا این گشت‌ها تا هر زمانی که احتیاج باشند، ادامه پیدا کند و داروخانه‌هایی که در این شرایط سخت، تخلف کرده باشند و حقوق مردم را ضایع کنند، به شدت مورد برخورد قرار می‌گیرند. این گشت‌ها با محوریت سازمان غذا و دارو آغاز شده و تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.

کد خبر 5045305

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک طبی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان ویروس کرونا قیمت دلار بانک مرکزی ایران بازار سهام تولید نفت شاخص کل بورس وزارت جهاد کشاورزی قیمت نفت اقتصاد آمریکا قیمت طلا ایالات متحده امریکا قیمت یورو نهاده های دامی دونالد ترامپ سازمان غذا و دارو سازمان حمایت وزارت بهداشت میلیون ماسک داروخانه ها مواد اولیه مهدی پور شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۸۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند

به گزارش صدای ایران از ایسنا،امیر حسین سمیعی شامگاه یکشنبه ۱۱ اردیبهشت در نشست هم اندیشی با هنرمندان موسیقی استان بوشهر گفت: کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند و همه بر اساس قانون اجرا می‌شوند.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تلاشمان این است که پهنای موارد بوروکراتیک کنار گذاشته شود و بی واسطه با شما صحبت کنیم، ما وافقیم اگر مشکلاتی وجود دارد آمده ایم برای این که بشنویم و تمام تلاشمان را به کار ببریم تا مشکلات کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: موسیقی در بوشهر زنده است، همین پویایی و دغدغه مندی که مطرح شد نشان از زنده بودن این شهر در حوزه موسیقی دارد، لذا معتقدم در بوشهر موسیقی برای تمام ابعاد زندگی از جمله کار، سوگ، شادی، حرکت و امید در جامعه در نوع خودش گزینه دارد.

سمیعی یادآور شد: ما تلاش می‌کنیم که به تمام کسانی که در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت دارند نگاه تکریم و محبت داشته باشیم. تا جایی که قدرت داشته باشیم تلاش خواهیم کرد تا فاصله ما با هنرمندان کمتر شود و درصدد رفع مشکلات و دغدغه شما هستیم و باید همت کنیم تنش‌ها را کاهش داده و ظرفیت‌های کاری را شناسایی و افزایش دهیم.

وی در خصوص مشکلات سامانه‌ای مجوز‌های موسیقی گفت: ما نمی‌توانیم همه را با یک چارچوب مقایسه و بررسی نماییم و مشکلات ساختاری و فرایندی دارد که این‌گونه مشکلات با همین نشست‌ها رفع خواهد شد.

وی در مورد سالن‌های موسیقی و سخت افزار تصریح کرد: باید تلاش کنیم با افزایش امکانات لازم و اساسی زمینه تسهیل اجرای کنسرت توسط شرکت‌های مجری را در شهرستان‌ها فراهم کنیم.

سمیعی اضافه کرد: باور داریم موسیقی به نشاط اجتماعی کمک می‌کند و همه تلاشمان این است که فضا را پویاتر کنیم.

وی در خصوص اینکه گروه‌های موسیقی در برخی فصول کم کار یا تعطیل می‌شوند، گفت: باید در این خصوص چاره اندیشی کرد و ایجاد رویداد‌های اجرایی به تناسب آن ایام می‌تواند تاثیرگذار باشد و اگر در این مسیر موفق نبودیم باید از طریق صندوق هنر دنبال تدبیر و چاره‌اندیشی و راهکار باشیم.

در این نشست هنرمندان با بیان مشکلات، دیدگاه‌ها و نظرات خود خواستار حمایت بیشتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موسیقی استان بوشهر شدند.


دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • باران‌چشمه: حضور بانوان به عنوان تماشاگر در زورخانه ها مشکلی ندارد
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه