Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@05:32:31 GMT

کاهش ۳۸ درصدی روزهای آلاینده اراک

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۰۰۷۵۴

کاهش ۳۸ درصدی روزهای آلاینده اراک

محرابیان گفت: تعداد روزهای آلوده کلانشهر اراک در ۶ماهه اول سال ۹۹، برابر با ۱۳ روز بوده است که نسبت به سال قبل از آن با ۲۱ روز آلودگی، ۳۸درصد کاهش و نسبت به سال ۹۷ با ۲۶روز آلودگی، ۵۰درصد کاهش را نشان می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ علیرضا محرابیان کارشناس مرکز پایش آلودگی هوای محیط‌زیست استان مرکزی گزارش وضعیت آلودگی هوای کلانشهر اراک در سال جاری را در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی، مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محرابیان گفت: طبق این گزارش تعداد روزهای آلوده کلانشهر اراک در ۶ماهه اول سال ۹۹، برابر با ۱۳ روز بوده است که نسبت به سال قبل از آن با ۲۱ روز آلودگی، ۳۸درصد کاهش و نسبت به سال ۹۷ با ۲۶روز آلودگی، ۵۰درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: البته ۱۳ روز گفته شده صرفا برای گروه های حساس بوده است و سایر گروه ها در معرض خطر نبوده اند.

محرابیان افزود: به عبارتی دیگر از ابتدای سال تا بیستم مهرماه، کلانشهر اراک ۳۲ روز هوای پاک، ۱۵۹ روز هوای سالم، و ۱۴ روز هوای ناسالم داشته است.

کارشناس مرکز پایش آلودگی هوای اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان مرکزی تصریح کرد: همچنین تحقیق‌ها نشان می‌دهد اراک در بین هشت کلانشهر کشور، رتبه دوم را پس از تبریز از نظر روزهایی با هوای پاک دارد.

میرزایی مدیر کل محیط زیست استان مرکزی اضافه کرد: تعداد روزهای ناسالم در ۶ماهه اول سال، طی سال های ۹۵ تا ۹۹ روندی کاهشی داشته است و از ۷۵ روز ناسالم در سال ۹۵، به ۱۳ روز ناسالم در سال ۹۹ رسیده است که از این تعداد روز آلوده تنها یک مورد مربوط به آلایندگی با علت دی اکسید گوگرد بوده است و مابقی آن مربوط به ذرات کمتر از ۲.۵ میکرون بوده است.

میرزایی اظهار کرد: آلایندگی گاز دی‌اکسید گوگرد نیز مربوط به راه اندازی مجدد پالایشگاه امام خمینی(ره) بعد از اورهال بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کلانشهر اراک استان مرکزی آلودگی هوای نسبت به سال روز آلودگی تعداد روز ۱۳ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۰۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • قیمت طلا و سکه امروز 12 اردیبهشت 1403
  • قیمت طلا، سکه و دلار در بازار چهارشنبه۱۲ اردیبهشت
  • هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد پاک است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند