Web Analytics Made Easy - Statcounter

 یک مصاحبه کوتاه دیگر از عضو هیات رییسه سازمان لیگ که می‌گوید تصمیم قطعی هیات رییسه سازمان لیگ تغییر شکل تبلیغات محیطی در فصل بیستم است، بار دیگر نگرانی ها بابت این تنها منبع درآمدی فوتبال باشگاهی ایران را احیا کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، صحبت های تازه صادق درودگر در موضوع تبلیغات محیطی،  گنگ و مبهم است و نمی توان به طور دقیق از تصمیم سازمان لیگ درباره این بخش مهم از درآمدزایی لیگ برتر که همواره دچار ایرادها و نارسایی‌هایی بوده، مطلع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در غیاب حق پخش تلویزیونی، درآمدهای رایت اینترنتی، کپی رایت پیراهن و اقلام هواداری باشگاه‌ها و دهها راه پول‌ساز دیگر در فوتبال ایران، تبلیغات دور زمین یکی از شیوه‌های نادر باقیمانده برای تامین بخشی از مخارج تیمداری و برگزاری مسابقات در کشورمان است اما این مسیر سالهاست با مدیریت غیرشفاف مسوولان رده بالای فوتبال، مه آلود و نامشخص است و حتی خبرنگاران نیز به طور کامل و دقیق در جریان دخل و خرج فدراسیون و سازمان لیگ از این محل قرار نمی‌گیرند.

هیچ یک از اهالی رسانه به یاد ندارد که نشست مطبوعاتی با هدف روشنگری در این خصوص توسط مسوولان فدراسیون و سازمان لیگ برگزار شده باشد و با اعداد و ارقام قطعی و حسابرسی شده، به مردم و باشگاه های حاضر در لیگ های کشوری گفته شود که دقیقا چقدر پول با فروش و اجاره فضای اطراف زمین های فوتبال برای نصب بنر و ال‌ای‌دی نصیب فوتبال فلک زده و ورشکسته ایران شده است.

رییس سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال پست من درآوردی است که صادق درودگر از دوره مهدی تاج یدک می کشد و چنین جایگاهی در هیچ کجای چارت تشکیلاتی فیفا برای فدراسیون ها دیده نمی شود و کمیته بازاریابی گویا اینروزها در مورد مهمترین مساله درآمدی فوتبال باشگاهی ایران هیچ‌کاره شده است!

درودگر درباره تغییر شکل تبلیغات کنار زمین باتوجه به شلختگی این تبلیغات در سال‌های گذشته و انبوه برندهای کنار و پشت زمین به خصوص در ورزشگاه آزادی تهران در جریان بازی های لیگ گفت: در مورد شکل تغییرات در سال جاری به دنبال شلختگی نیستیم و داریم سعی می‌کنیم با کیفیت خوب و به شکل مهم (!) پیگیری کنیم تا شکل تبلیغات نیز تغییر کند. کارهایی را در این‌باره شروع کردیم تا به نتیجه برسیم و به امید خدا به هر شکلی باشد سعی می‌کنیم این کار را انجام دهیم.

این مسوول اقتصادی فوتبال که هیچ گزارش واضحی از دو فصل مدیریت اخیرش بر تبلیغات محیطی ارایه نداده و هنوز به طور دقیق معلوم نیست چه میزان پول به سازمان لیگ وصول شده و این پول ها اکنون کجاست و چگونه خرج شده و بین باشگاه ها تقسیم شده است، ادامه داد: سال اول این تغییرات است و سال بسیار سختی را پیش‌رو داریم. امسال خودمان این مسوولیت را به عهده گرفتیم و برای اولین سال دچار آزمون و خطا خواهیم بود. این تصمیم قطعی هیات رییسه است تا این کار انجام شود.

بنابراین می توان از حرف‌های جسته و گریخته درودگر دریافت که سازمان لیگ در سال جاری راسا می خواهد تبلیغات محیطی را مدیریت و اداره کند و در این راه یک مجری استخدام نماید.

درودگر افزود: جلساتی برای چگونگی طراحی این تبلیغات برگزار کرده‌ایم. اکنون در حال انتخاب مجری این طرح هستیم و تلاش خواهیم کرد با انتخاب مجری این کار را به درستی انجام دهیم.

جالب اینکه تا امروز هیچ مزایده یا مناقصه ای برای حضور مجریان تبلیغات محیطی و پیمانکاران این حرفه برگزار نشده است و مشخص نیست سازمان لیگ این انتخاب و گزینش پولساز را سلیقه ای انجام خواهد داد یا اینکه از روال تشریفات قانونی تبعیت خواهد کرد.

به این ترتیب همچنان پرونده چند صد میلیاردی تبلیغات محیطی فوتبال ایران طی چند سال اخیر، بدون تعیین تکلیف و گزارش به افکارعمومی به صورت محرمانه ، از دید عموم پنهان مانده و باز هم باید منتظر ماند و دید نهادهای نظارتی و سازمان های بازرسی و حراست ، چه زمانی به موضوع ورود خواهند کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 علی قربانی محمدرضا شجریان جریمه کرونایی تبلیغات محیطی تبلیغات فوتبال لیگ برتر فوتبال درودگر تبلیغات دور زمین لیگ بیستم انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 علی قربانی محمدرضا شجریان جریمه کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۰۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ،مستوفی، سرپرست مرکز بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی افزود: سال گذشته از ۴۲ هزار سوت زنی مالیاتی که در سامانه سوت زنی ثبت شده بیش از ۷۰ درصد آن متعلق به حوزه فعالیت پزشکی بوده است.

مستوفی گفت: ازاین گزارش‌ها حدود ۱۰ هزار تخلف با بازدید میدانی به تایید رسید و اطلاعات آن به سازمان نظام پزشکی ارسال شد تا سازمان برابر با ضوابط قانونی با این موارد برخورد کند.

سرپرست مرکز بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی خاطر نشان کرد: عمده گزارش‌های ثبت شده مربوط به اخذ وجه به وسیله کار و عدم استفاده از کارتخوان بوده است.

وی افزود سازمان مالیاتی نسبت به احصا کارت‌هایی که پزشکان به جای کارتخوان از آن برای دریافت وجه استفاده می‌کردند، اقدام کرده و از این اطلاعات برای محاسبه مجموع درآمد این پزشکان و محاسبه مالیات استفاده می‌شود.

مستوفی گفت : علاوه بر این تخلفات موجب می‌شود تا برخی از پزشکان از امکان مشوق‌های مالیاتی ماده ۱۰۰ محروم شوند.

سرپرست مرکز بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی همچنین درباره موضوع ممنوع الخروجی مدیر عامل یکی از بانک‌های خصوصی به دلیل ارائه ندادن اطلاعات تراکنش‌های مشکوک بانکی فعالان اقتصادی به سازمان امور مالیاتی افزود: هماهنگی لازم با اعضای هیئت مدیره این بانک انجام شده و اطلاعات مورد نیاز در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال کیست؟
  • مارتین آنسلمی در مسیر موفقیت؛ بیلسای بعدی آرژانتین کیست؟
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • قهرمان اسبق جودو درگذشت؛ امیر ملکی پور کیست و چرا درگذشت؟!
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی