Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور بر ضرورت تشکیلات سازی در حوزه زنان توسط مراکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده بسیج اساتید تاکید کرد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور که در افتتاحیه ویدئو کنفرانسی دوره آموزشی مدیران مراکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده نهضت استادی بسیج در مراکز استانی سخن گفت: بسیج اساتید در حوزه استادان زن کشور فاقد نگاه جنسیتی بوده و این نگاه را برخاسته از تفکرات فمنیستی می‌داند، زیرا بر اساس اندیشه سیاسی اسلام و نگاه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، تفاوت زن و مرد صرفا در حوزه‌ی عملکرد‌ها است و نه جایگاه‌ها و شأن و منزلت؛ بر این اساس زن و خانواده جزو مزیت‌های جمهوری اسلامی ایران بوده و باید به صورت بنیادین مورد توجه عالمان و سیاست گذاران قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تبیین امکانات و استعداد‌های جمهوری اسلامی در برخورداری از مزیّت زن و خانواده نسبت به سایر تمدّن‌ها گفت؛ آنگونه که زنان و خانواده جزو منابع قدرت دینی و ملی و انقلابی ما به حساب می‌آیند ما متاسفانه به تشکیلات سازی، تشکل یافتگی و تولید قدرت در این حوزه نپرداخته ایم که ضرورت دارد مدیران مراکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده در سازمان‌های استانی بسیج اساتید و تهران بزرگ در این باره ایفای نقش کنند.

عضو هیأت علمی اندیشه سیاسی اسلامی دانشگاه تربیت مدرس گفت: زیست بوم ایران دارای تنوع فرهنگی و محلی بی شمار و پرقدرت در حوزه خانواده و زنان است از این رو اگر تشکّل‌های انقلابی و دینی در حوزه زن و خانواده برای تولید قدرت از مزیت بومی و دینی زن و خانواده اقدام نکنند و به تشکیلات سازی و تشکّل یافتگی روی نیاورند، تفکرات انحرافی و فمنیستی نظام موضوعات و مجموعه معضلات سبک زندگی غیر ایرانی و غیر محلّی را بر جامعه زن و خانواده تا اقصی نقاط ایران تحمیل خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رئیس سازمان بسیج اساتید زن و خانواده سبک زندگی تشکیلات سازی زن و خانواده بسیج اساتید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران فاطمه یزدیان، رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

کد خبر 6097171

دیگر خبرها

  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی