Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@16:10:36 GMT

سرما، به برخی از اراضی کشاورزی شیروان خسارت زد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۰۳۸۷۷

سرما، به برخی از اراضی کشاورزی شیروان خسارت زد

مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: سرمای دو شب گذشته به برخی از اراضی کشاورزی این شهرستان خسارت وارد کرد.

«مهران حیاتی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان  اظهار داشت: خسارت وارد شده در سطح ۶۰۰ هکتار از اراضی زراعی آبی شامل محصولات ذرت و گوجه فرنگی در حومه شهرستان بوده است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شیروان بیان کرد: سرمازدگی ۱۸ و ۱۹ مهرماه امسال، ۴۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال به اراضی زراعی آبی این شهرستان خسارت وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حیاتی بیشترین خسارت را مربوط به اراضی زراعی آبی ذرت در سطح ۵۵۰ هکتار به مبلغ ۳۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: همچنین اراضی زراعی آبی گوجه فرنگی در سطح ۵۰ هکتار به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بوده است.

 

وی خاطر نشان کرد: بیمه نمودن محصولات کشاورزی با توجه به واقعیت بلایای طبیعی همچون سیل، خشکسالی، سرمازدگی و بیماریهای دامی ضرورتی حیاتی برای کشاورزان، باغداران و دامداران است که باید نسبت به آن توجه داشته باشند. 

 

مدیر جهاد کشاوزی شیروان تصریح کرد: بعد از هشدار هواشناسی باید هریک از کشاورزان و باغداران بر اساس تجربه های قبلی یا امکاناتی که در اختیار دارند برای جلوگیری از سرمازدگی اقدام کنند.

 

دمای هوا در برخی مناطق شهرستان شیروان شنبه شب به حدود پنج درجه سانتیگراد زیر صفر رسید.

 

هواشناسی خراسان شمالی روز پنجشنبه گذشته در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که کشاورزان و باغداران به علت افت شدید دما نسبت به جمع‌آوری محصولات کشاورزی و باغی شتاب کنند.

 

 

میانگین بارش سالیانه خراسان شمالی ۲۴۰ میلی متر است.

 

مرکز شهرستان ۱۵۷ هزار نفری شیروان در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد واقع است که این خطه افزون بر ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی دارد.

 

 

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: خسارت سرما زدگی شیروان کشاورزی اراضی زراعی آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۳۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • ممنوعیت تغییرکاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در چهارمحال و بختیاری
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد