Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از  روابط عمومی رسانه ملی، حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم، قائم مقام رئیس رسانه ملی در این مراسم بابیان اینکه مرکز نظارت و ارزیابی باید همیشه بدرخشد، گفت: این مرکز باید مدعی العموم رسانه ملی و به مثابه دادستان قوه قضائیه باشد، چراکه مهم‌ترین رسالت دادستانی هم پیشگیری از بروز جرائم است و هم بعد برخورد با مجرمان و مقصران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید به جایی برسیم که مرکز نظارت و ارزیابی درباره همه موارد اصلاحی و پیشگیری محور قرار بگیرد و حکمش فصل الخطاب باشد؛ آن هم نه به عنوان حکم و داور، بلکه به عنوان کسی که حق مسلم دارد تا نظر بدهد و مطالبه کند.

حجت الاسلام موسوی مقدم با بیان اینکه تا رسیدن به این نقطه مطلوب هنوز فاصله هست، گفت: اگر نظارت و ارزیابی قبل از پخش و زمان تولید هم در این مرکز صورت بگیرد، به اهدافمان نزدیک‌تر خواهیم شد.

علی بخشی زاده، رئیس سابق مرکز نظارت و ارزیابی رسانه ملی نیز در این مراسم با اشاره به تاریخ و فلسفه تاسیس این مرکز گفت: نقطه اصلی رسانه‌ها در جهان مراکز نظارت و ارزیابی آن‌ها هستند.

وی با قدردانی از همکارانش در این مرکز گفت: مرکز نظارت و ارزیابی رسانه ملی کادر ساز است، از اینجا بود که چند مدیر شبکه و مدیر کل و حتی قائم مقام برای سازمان تربیت شد.

علیرضا شریفی، رئیس جدید مرکز نظارت و ارزیابی رسانه ملی هم در این مراسم گفت: خوشبختانه مرکز نظارت و ارزیابی رسانه ملی نقاط برجسته و خوبی در کارنامه خود دارد و انشاالله باید با کمک یکدیگر آجر‌های تکمیلی این بنا را بچینیم.

وی افزود: ما باید از ظرفیت هوشمندانه نخبگانی و مردمی در مجموعه نظارتی با روش‌های خلاقانه بیشتر استفاده کنیم. امروز استفاده از ظرفیت فضای مجازی در این موضوع بسیار فرصت ساز است. باید در کنار گوشزد کردن بتوانیم توصیف را هم برای تولید به صورتی برجسته کنیم که تا حدی گویا باشد که خود مجموعه تولیدکننده ادامه مسیر پردازش را خودش انجام دهد.

نورالله مرادی، قائم مقام رئیس حوزه ریاست رسانه ملی هم در این مراسم گفت: مرکز نظارت مرکز آموزش عملی در رسانه ملی نیز محسوب می‌شود و همه ما در این مدت درس‌ها یاد گرفتیم.

وی افزود: مرکز نظارت از مکان‌های ارزشمند سازمان است، هم از حیث عملکردی و هم از حیث علمی. مجموعه گزارش‌هایی که دوستان از این مرکز ارائه می‌دهند منتج به راهبرد، دستور جلسه و یا آیین نامه می‌شود. تمام گزارش‌های ارزیابی این مرکز خوانده می‌شود، زیرا بسیار مفید هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رسانه ملی تکریم و معارفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۴۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • تسنیم: رامین یکتاپرست هیچ ارتباطی با سپاه ندارد / رسانه های اسرائیل مدعی ترور او شدند (+عکس)
  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • میزگرد تخصصی ارزیابی عملکرد رسانه‌ای ایران در عملیات وعده صادق در قم برگزار شد
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • طرحی برای رسانه‌های فردای ایران