Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

مصطفی صالحی وزیری رئیس آزمایشگاه مرجع کشوری کووید ۱۹ در گفتگو با برنامه تهران کلینیک رادیو تهران درباره قیمت کیت های تشخیص کرونا اظهار داشت: تعرفه کیت ها توسط وزارت بهداشت اعلام شده و قیمت کیت آزمایش تشخیص مولکولی در بخش دولتی با قیمت ۲۳۳ هزار تومان و در بخش خصوصی ۵۸۰ هزار تومان تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاهده هرگونه قیمت غیر مصوب تخلف به حساب می آید و از طریق وزارت بهداشت، مورد پیگرد قانونی قرار می گیرد.

مصطفی صالحی وزیری درباره تولید کیت در کشور اظهار داشت: عمده کیت های مورد نیاز در داخل کشور توسط شرکت های ایرانی تولید می شود. تولید برای مصرف داخل که حدودا 30 هزار کیت در روز برای بیمارستان های دولتی است که برای مصرف داخلی کافی است. اما گاها به دلیل افزایش ناگهانی شیوع بیماری، شرایط توزیع کیت با اختلال مواجه می‌شود. البته سعی می‌شود تا این مشکلات در اسرع وقت رفع شوند.

وی تاکید کرد: در صورت مشاهده امتناع بیمارستان های دولتی از ارائه کیت های آزمایشگاهی، مردم می‌توانند با مراجعه به وزارت بهداشت و ثبت شکایت این مسئله را پیگیری کنند. در حال حاضر مراکز ۲۴ ساعته و ۱۶ ساعته در سراسر کشور آماده خدمات رسانی به مردم هستند.

رئیس آزمایشگاه مرجع کشوری کووید ۱۹ با اشاره به اینکه در حال حاضر چهار نوع کیت آزمایشی تولید شرکت های داخلی در حال بررسی هستند اظهار داشت: این کیت ها به محض دریافت تاییدیه به تولید انبوه خواهند رسید اما در صورت افزایش ناگهانی تعداد مبتلایان و مواجهه با کمبود کیت نسبت به وارد کردن آن اقدام خواهیم کرد.

وی با تاکید بر سختگیری های زیاد جهت تایید کیفیت کیت های داخلی گفت: به جرأت می گویم که این کیت ها هم سطح کیت های خارجی هستند. پس از بررسی نمونه های متفاوت ویروس کرونا بر روی کیتهای مورد آزمایش، در صورت دریافت ضریب اطمینان ۹۰ درصد نسبت به کیت های مرجع، این کیت ها اجازه تولید خواهند داشت. در حال حاضر کیت هایی هم هستند که از لحاظ کیفی مورد تایید قرار نگرفته اند و با وجود سرمایه گذاری زیاد بر روی آنها اجازه استفاده ندارند.

صالحی وزیری افزود:  قبل از ارائه درخواست ارزیابی کیفی کیت ها، اداره تجهیزات پزشکی به بررسی توانایی تولید کیت در شرکت مورد نظر می پردازد و در صورت مشاهده امکان تولید انبوه، درخواست ارزیابی کیفی کیت ها به آزمایشگاه پاستور ارسال می‌شود. مجوز فروش کیت ها 3 و 6 ماهه است و شرکت ها مجددا پس از این مدت دوباره با اخذ مجوز به تولید و فروش اقدام می کنند.

رئیس آزمایشگاه مرجع کشوری کووید ۱۹ درباره فرق کیت های بیمارستان های خصوصی و دولتی گفت: تمام تلاش ما اینست که در تمامی بیمارستان‌ها از کیت های مورد تایید استفاده شود ولی گاهی تخلفاتی هم صورت می گیرد که قطعا با آنها برخورد می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کووید ۱۹ وزارت بهداشت وزارت بهداشت کووید ۱۹ کیت های خارجی بیمارستان ها کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۶۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان گفت: با انجام موفق پروژه فیبرنوری در سراسر استان، سرعت اینترنت به صورت ۱۰۰ برابری افزایش پیدا می‌کند و امکان دسترسی سریع‌تر، ایمن‌تر و پایدارتر به اینترنت برای مشترکان فراهم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سید یاسر حسن‌پور در نشست مشترک با معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اظهار کرد: استان سمنان پیشرو در اجرای پروژه ملی فیبر نوری منازل بوده است و در برنامه توسعه ۱۴۰۳ استان این پروژه قرار داشته که با پیگیری‌های استاندار و موافقت مقام عالی وزارت، این پروژه در پنج شهر بزرگ استان در سال ۱۴۰۲ شروع به کار کرد.

وی افزود: اهمیت اجرا و توسعه شبکه فیبرنوری در سال جدید به میزانی بالا بوده است که در قانون بودجه سال جاری، تمهیداتی برای تحقق این پروژه مهم در نظر گرفته شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان خاطرنشان کرد: با انجام موفق پروژه فیبرنوری در سراسر استان، سرعت اینترنت به صورت ۱۰۰ برابری افزایش پیدا می‌کند و امکان دسترسی سریع‌تر، ایمن‌تر و پایدارتر به اینترنت برای مشترکان فراهم می‌شود.

حسن‌پور با تاکید بر اینکه از مزایای دیگر استفاده از فیبرنوری، دسترسی عادلانه مردم به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت با کیفیت در سراسر استان است، تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته در سطح استان تا کنون، اجرای پروژه فیبرنوری در پنج شهر بزرگ استان در حال اجرا است.

کد خبر 749744

دیگر خبرها

  • کنگره بین المللی ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد