Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@12:24:27 GMT

برداشت چغندر قند بهاره در تربت‌جام آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۰۶۶۸۲

برداشت چغندر قند بهاره در تربت‌جام آغاز شد

علیرضا عرفانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال زراعی کنونی سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان دو هزار و ۲۱۰ هکتار  است که این میزان نسبت به سال زراعی گذشته ۵۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: میانگین تولید چغندرقند در اراضی مستعد این منطقه در هر هکتار افزون بر ۵۰ تن است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام با بیان این که از مرحله کاشت تا برداشت این محصول افزون بر ۵۰ نفر روز در هر هکتار مشغول به کار می شوند ادامه داد: عمده کشت محصول چغندرقند تربت جام در اراضی کشاورزی بخش مرکزی و بخش نصرآباد این شهرستان کشت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرفانی گفت: با هدف صرفه جویی در منابع آبی پنج درصد از چغندرقند بهاره در این شهرستان با روشهای نوین آبیاری، کشت می شود.

وی افزود: سال گذشته افزون بر ۶۰ هزار تن چغندر قند بهاره در این شهرستان تولید شد و امسال نیز پیشبینی می شود بیش از ۱۱۱ هزار تن از این محصول در این منطقه تولید شود که در صورت تحقق این پیشبینی نسبت به سال گذشته ۵۵ درصد افزایش خواهد داشت.

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام به تعطیلی تنها کارخانه قند تربت جام اشاره کرد و گفت: تنها کارخانه قند این شهرستان تعطیل شده است و کشاورزان مجبور به ارسال چغندر قند تولیدی خود به شهرستانهای فریمان، نیشابور و تربت حیدریه هستند.

به گفته عرفانی هم اکنون قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم چغندر قند ۶۰ هزار و ۲۴ ریال است.

۶۵ درصد جمعیت شهرستان تربت‌جام  به کشاورزی و دامپروری مشغول هستند و این شهرستان ۱۱ هزار بهره بردار بخش کشاورزی دارد. سالانه  ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی در تربت‌جام  تولید می‌شود.

مرکز شهرستان ۲۴۰ هزار نفری تربت‌جام در ۱۶۷ کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تربت جام چغندر کشاورزی اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تربت جام چغندر کشاورزی اشتغال زایی وزارت جهاد کشاورزی تربت جام چغندر کشاورزی اشتغال زایی اخبار کنکور چغندر قند تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۶۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در دزفول گفت: ۵۳۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی دزفول در سال زراعی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ به کشت سیر اختصاص یافت و کشاورزان امسال ۱۳ تن محصول برداشت کردند.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول، افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان به سایر استان‌های کشور و درصورت فراهم بودن شرایط، به کشور‌های حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

قمرزاده ادامه داد: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارائه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

برداشت سیر در دزفول هرسال از اوایل اسفند ماه آغاز می‌شود و تا اوایل اردیبهشت ادامه دارد.

سال گذشته زراعی ۹ هزار تن سیر از ۳۷۰ هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال با ۴ هزار تن افزایش، به ۱۳ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس