Web Analytics Made Easy - Statcounter

سبحان رجب پور، مدیرعامل شرکت نفت منطقه ساری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از ساری در پاسخ به این سوال که آیا کمبود کپسول گاز در مناطق کوهستانی چهاردانگه صحت دارد؟ بیان کرد: ما نه تنها هیچ کمبودی در بالادست نداریم بلکه اولویت اول ما برای نقاط فاقد گاز و بخش خانگی است، که در این بخش میزانی بیش از گذشته هم داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از اول شهریور ما نحوه توزیع گاز مایع تغییر کرده است، گفت: در حال حاضر مردم می‌توانند با استفاده از کارت الکترونیکی مشابه عرضه نفت سفید خانگی یعنی همان کارت نفت مراجعه کرده و به ازای هر خانوار ماهانه ۴ کپسول با قیمت مصوب دریافت کنند.

رجب‌پور تصریح کرد: کسانی که ماشین ندارند، در گذشته کارت‌شان را به کسی می‌دادند چون در هر چند روستا یک پوشانندگی نفت داشتیم مردم کالابرگ را به نماینده خود می‌دادند تا کار دریافت را انجام دهد، الان هم کارتی را که برای نفت سفید تعریف شده است در اختیار همان نماینده یا وانتی می‌دهند کارت می‌کشد و کار حمل را بر عهده می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت نفت منطقه ساری خاطرنشان کرد: ما کارت‌های سیار را هم پیش‌بینی کردیم که با همان وانت در روستا می‌یایند کارت می‌کشند حتی اگر کارت هم جواب ندهد به‌صورت آفلاین اسامی یادداشت می‌شود کارشان انجام می‌شود.

این مسوول گفت: فقط تنها مشکلی که الان در منطقه بالادست داریم این است که مردم چون فکر می‌کردند که گاز طبیعی‌شان وصل می‌شود، متاسفانه دنبال کارت نفت نرفتند، تنها راه این است که مشخصاتشان شامل؛ کدپستی، کدملی و یک کارت بانکی را به همان نزدیک‌ترین، فروشنده بدهند تا بلافاصله ثبت‌نام انجام شود‌، همکاران ما هم در این هفته در روستاها برای بررسی موارد جامانده مراجعه خواهند کرد نگران نباشند.

وی در پاسخ به این سوال که بحث CNG شهرستان نکا که آتش گرفت وضعیتش چگونه است، راه‌اندازی خواهد شد یا خیر؟ بیان کرد: از شهرداری بپرسید متولی شهرداری است.

رجب‌پور در پاسخ به سوال بعدی مبنی بر اینکه گویا بیمارستان فاطمه زهرا " مرکز قلب مازندران" برای تهیه سوخت گازوئیل از سال گذشته دچار مشکل شده است، عنوان کرد: حدود ۱۰ سال است که می‌گوییم فصل سوخت‌رسانی ما ۱۲ ماه است ولی تامین سوخت برای ذخیره‌سازی برای نیمه اول سال صورت می‌گیرد، در زمستان برای بخش‌های مصرف کننده واقعی که فاقد گاز هستند باید ذخیره‌سازی کنیم.

مدیرعامل شرکت نفت منطقه ساری تاکید کرد: به این بیمارستان هر سال به همراه شرکت گاز نامه می‌زنیم تا برای ذخیره‌سازی سوخت بگیرید که برای پارسال مراجعه‌ای نداشتند ولی ما آمادگی کامل داشته و داریم، امسال باوجود این که زمان گذشته است سوخت تحویل خواهیم داد.

این مسؤول تصریح کرد: تنها باید تکلیف آن سوختی که از قبل دریافت کردند مشخص شود چون قرار شد زمانی که قطعی گاز صورت گرفته استفاده کنند، اگر آن سوخت ذخیره‌ای که دادیم موجود نباشد شرکت گاز باید بررسی کند، طی روز گذشته از این بیمارستان مراجعه داشتیم قرار است سهمیه بدهیم، ضمن اینکه زمان گذشت ولی به دلیل حساسیت کار این مرکز طبق دستورالعمل در خدمتشان خواهیم بود.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: گاز بیمارستان نفت ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۷۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید

به گزارش خبرنگار مهر، اخیراً خبری مبنی بر کلاهبرداری جدید بنزینی در برخی از جایگاه‌های عرضه سوخت مطرح شد به طوری که این کلاهبرداران از طریق جا به جایی تراشه‌های کارت سوخت اقدام به خالی کردن سوخت موجود در کارت‌ها می‌کنند.

موضوع از این قرار است برخی از افراد هنگام سوخت‌گیری از خودرو خود پیاده نمی‌شوند و متصدی جایگاه‌ها کارت سوخت را از آن‌ها گرفته و پس از سوخت‌گیری به راننده تحویل می‌دهد که تا این قسمت از ماجرا همه چیز عادی به نظر می‌رسد، اما برای سوخت‌گیری بعدی که مراجعه می‌کند با کارت سوخته مواجه می‌شود در این شرایط تا زمانی که کارت سوخت المثنی برای این افراد صادر نشود امکان سوخت‌گیری برای کسانی که تراشه قبلی را در اختیار دارند وجود دارد برای همین است شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی بارها تاکید کرد که شهروندان در صورت مشاهده تخلف در جایگاه‌ها می‌توانند از طریق تماس با شماره ۰۹۶۲۷ مراتب را گزارش دهند که در سریع‌ترین زمان ممکن موضوع بررسی و اطلاع رسانی خواهد شد.

این شرکت همچنین بار دیگر تاکید کرده که تمام شهروندان باید در هنگام سوخت‌گیری به مسائل ایمنی توجه کنند، کارت‌های هوشمند سوخت موجود در جایگاه‌های عرضه سوخت صرفاً برای سوخت‌گیری موارد اضطراری در نظر گرفته شده است و بهتر است شهروندان با رعایت دقت و نکات ایمنی، از کارت سوخت شخصی خود استفاده و از در اختیار گذاشتن کارت سوخت شخصی خود به دیگران جدا خودداری کنند.

بر اساس این گزارش شهروندان باید از در اختیار گذاشتن کارت سوخت خود جدا خودداری کرده تا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنند.

کد خبر 6090741 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • اشتراک‌پذیری بیش از ۱۰ هزار مشترک جدید در مناطق شهری و روستایی ایلام
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین