Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@21:14:04 GMT

نقش امارات در اجرای «خاورمیانه جدید»

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۰۷۳۹۶

نقش امارات در اجرای «خاورمیانه جدید»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از عربی ۲۱، «عبدالرحیم علی» رئیس سابق مجمع فقه اسلامی سودان اعلام کرد که ۸۰ درصد از سودانی ها با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالف هستند و کسانی که این روند را تأیید می کنند افراد معلوم الحال و موارد نادر به شمار می روند.

وی افزود: عادی سازی روابط با اسرائیل ممکن است سودان را وارد گرداب خشونت کرده و اوضاع را در این کشور به مرحله انفجار برساند؛ همان طور که در کشورهای همسایه مانند لیبی شاهد این اوضاع هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرحیم علی بیان کرد: عادی سازی روابط باعث تقویت اشغالگری اسرائیل و نابودی حقوق فلسطینی ها می شود. کشورهای عربی در حال حاضر در ضعف سیاسی و اقتصادی و دیپلماسی بی سابقه ای به سر می برند.

این رهبر اسلامی در سودان اضافه کرد: دشمن صهیونیستی به حرکت سودان در مسیر عادی سازی روابط افتخار می کند و برای تحقق این مسأله بسیار می کوشد.

وی ادامه داد: نتایج هرگونه همه پرسی مردمی در سودان علیه عادی سازی روابط خواهد بود. در صورت تحقق این مسأله، سودان در شرایط بی ثباتی کامل قرار می گیرد.

عبدالرحیم علی اضافه کرد: امارات برای اجرای پروژه خاورمیانه جدید در جهان عرب، نقش نوک پیکان را بازی می کند. این کشور برای وسوسه کردن سودان از طریق پول، تلاش می کند.

در حالیکه رژیم صهیونیستی بر روی عادی سازی روابط با کشور سودان حساب ویژه ای باز کرده است، بسیاری از احزاب و شخصیت های سیاسی و مذهبی در این کشور مخالفت خود را با عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی اعلام کرده اند.

روز گذشته، حزب «متحد دموکراتیک ناصری» سودان مخالفت قاطع خود با هرگونه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.

علاوه بر این، «عبدالله حمدوک» نخست وزیر سودان در گفتگو با روزنامه فایننشال تایمز گفته است که خارج کردن نام این کشور از فهرست تروریسم نباید با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مرتبط شود.

کد خبر 5045925 فاطمه صالحی

منبع: مهر

کلیدواژه: سودان امارات متحده عربی عادی سازی روابط با اسرائیل عبدالرحیم علی رژیم صهیونیستی ایالات متحده امریکا عراق دونالد ترامپ ویروس کرونا رژیم صهیونیستی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 مناقشه قره باغ فلسطین عربستان سعودی لبنان روسیه ارمنستان ترکیه جو بایدن عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۷۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر روابط‌عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی، دراجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با ابراز خرسندی از سفر به اصفهان با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی و توسعه شبکه سازی گفت: اولین وظیفه ما به‌عنوان اتاق بازرگانی این است که تجارب را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و برای ارتقای شبکه‌سازی ارتباطات اتاق‌ها را بهبود ببخشیم.
عبد اله حسن محمد العامری با اشاره به اینکه در این مجمع باید توانایی کشور‌ها را در نظر گرفت، افزود: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم.
عبد اله حسن محمد العامری ادامه داد: تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد.
در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد