Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: با راه اندازی و آماده سازی سردخانه ها ی جویبار و توافق انجام شده با مدیریت این پایانه، آمادگی برای ذخیره سازی حدود ۱۰۰ هزار تن مرکبات و کیوی در این پایانه فراهم است؛ بنابراین از باغداران درخواست می شود در فروش محصولات خود با قیمت نازل عجله نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن خیریانپور به اتفاق فرماندار جویبار از روند نصب و راه اندازی دستگاه های سورتینگ – اسکنرها – کارتن سازهای پایانه صادراتی روماک گستر بازدید کرد.

وی ضمن ابراز خرسندی از سرعت در اقدامات انجام شده گفت: برای مجموعه این دستگاه ها حدود ۵ میلیون یورو هزینه شده و خوشبختانه نصب دستگاه ها به اتمام رسید و آماده بهره برداری است .

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران تصریح کرد: با راه اندازی این دستگاه ها و آماده سازی سردخانه ها و توافق انجام شده با مدیریت این پایانه، آمادگی برای ذخیره سازی حدود ۱۰۰ هزار تن مرکبات و کیوی در این پایانه فراهم است؛ بنابراین از باغداران درخواست می شود در فروش محصولات خود با قیمت نازل عجله نکنند.

خیریانپور گفت: مرکز لجستیک و پایانه صادراتی محصولات کشاورزی روماک گستر جویبار در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار و با سرمایه گذاری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان در حال انجام است.

وی افزود: فاز اول این مرکزبا ظرفیت حدود ۱۴۰ هزار تن و ۱۰ بارانداز داخلی سرپوشیده و بارانداز خارجی و جابه جایی و تحویل ۶۰۰ تن کالا در ساعت امسال مورد بهره برداری قرار می گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران  یادآورشد: قطعا فعالیت این پایانه با پیش بینی صادرات حدود ۱۰ میلیون دلار در تنظیم بازار داخلی نقش بسیار مهمی ایفا خواهد کرد.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی سورتینگ جویبار دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۷۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات

رئیس سازمان راهداری با بیان این‌که برای ایام اربعین با مشکل تامین ناوگان مواجه هستیم، گفت: این مشکل را از طریق واردات و استفاده از ظرفیت داخلی رفع می‌کنیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داریوش امانی با اشاره به اقدامات سازمان راهداری برای اربعین 1403، اظهار کرد:‌ در حوزه زیرساخت‌ها اقداماتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی در حال انجام است، بر اساس پیش‌بینی‌ها یک هفته قبل از اربعین حسینی پروژه‌ها تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: بخشی از این پروژه‌ها مربوط به روکش آسفالت، رفع نقاط پرحادثه، روشنایی، نصب نیوجرسی و تابلو علائم بوده که در حال انجام است.

وی از برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات بهتر به زائران در اربعین امسال خبر داد و با اعلام این‌که امسال 14 هزار میلیارد ریال اعتبار در بخش پروژه‌های زیرساخت راه اربعین تأمین اعتبار شده است، یادآور شد: پروژه‌هایی که در پایانه‌های مرزی انجام می‌شود مربوط به بحث بهسازی و بازسازی سرویس‌های بهداشتی، افزایش سایبان‌ها، مه‌پاش و ایجاد تونل‌های سرد در ایام گرم از سال است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید کرد: در پایانه برکت مهران نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش سایبان‌ها، سرویس‌های بهداشتی و مسقف کردن سازه‌ها در این محوطه انجام شده است.

امانی تاکید کرد: در زمینه ناوگان حمل‌ونقل نیز که با مشکل کمبود و نوسازی مواجه هستیم، نشست‌هایی برگزار شده تا بتوانیم تعدادی اتوبوس را از خارج از کشور وارد و از ظرفیت کارخانه‌ها و صنایع بزرگ نیز در این ایام و در زمان مسیر رفت زائران بهره بگیریم.

وی با بیان این که باید با تدابیر خود در بخش‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار بتوانیم جوابگوی مردم باشیم، گفت: به فضل الهی و مدد امام حسین (ع) سال گذشته با وجود کمبود ناوگان با کمترین مشکلی اربعین باشکوهی برگزار شد و طبق آمار ستاد اربعین بیشترین معطلی دو ساعت بود. همه مدیران با تمام توان و امکانات سازمانی باید در خدمت اربعین و خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین باشند و هیچ‌گونه کوتاهی از هیچ مدیری پذیرفته نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • افزایش ۲۶ درصدی بارش در اردستان نسبت به سال آبی جاری
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفرهای شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات