Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل رنجبر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک ضمن قدردانی از تلاش‌های مسوولان کشوری و استانی در خصوص رفع مشکلات شرکت هپکو اظهار کرد: با توجه اتفاقات به ظاهر مثبت اخیر شرکت تا حدودی امید به آینده به مجموعه شرکت هپکو برگشته است، اما موضوعاتی هست که هنوز جایی نگرانی دارد که بهتر است در این خصوص شفاف سازی شود تا دلنگرانی‌های کارگران شرکت هپکو پس از سال‌ها استرس و مشکلات فراوان رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به مصوبه هیئت وزیران در خصوص واگذاری حدود ۵۲ درصد از سهام بلوکی هپکو به تامین اجتماعی و دستور نگهداری ۱۷ درصد از این سهام و فروش ۳۵ درصد از الباقی سهام تا پایان سال ۹۹، آیا سازمان خصوصی سازی و تامین اجتماعی برنامه‌ای در این خصوص دارند و چه تصمیمی در این خصوص در آینده خواهند گرفت و اساسا هدف از فروش سهام  چیست؟

نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو ادامه داد: با توجه به این که مالک سهام عمده شرکت هپکو سازمان تامین اجتماعی است،  آیا برنامه‌ای برای تزریق نقدینگی در راستای رونق تولید و برنامه ارائه شده توسط تیم مدیریت دارد؟ 

رنجبر ادامه داد: از آنجا که بلوک سهام هپکو بعد از فروش یک درصد از سهام توسط سازمان خصوص سازی حدودا به ۵۹ درصد رسیده و با توجه به واگذاری ۵۲ درصد از سهام به تامین اجتماعی، این سازمان چه برنامه‌ای برای ۷درصد باقی مانده سهام دارد؟
وی تصریح کرد: اساسا در برنامه‌های کلان دولت آیا پیش بینی برای رونق تولید و احیا شرکت هپکو بعد از ۱۳ سال رها سازی و حیف و میل بیت المال توسط سهام داران نااهل و مدیران منتصب آنها  وجود دارد؟ با توجه به این که در گذشته مصوباتی روی کاغذ تصویب شده که هیچ کدام از مصوبات و قرادادها به مرحله اجرا و تامین بودجه نرسید از جمله قراداد بزرگ با وزارت راه، دهیاری‌ها و راهداری‌های کشور و موارد این چنین، که باید گفت با توجه به نوع تولیدات این شرکت اکثرا یک طرف از قرادادها و خرید محصولات هپکو خود دولت  است.

نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو بیان کرد: رسیدگی و به جریان افتادن هر چه سریع‌تر پرونده تحقیق و تفحص از ۲بار واگذاری شرکت هپکو و حسابرسی ویژه عملکردی از این مجموعه بخصوص رسیدگی به پرونده مس طارم که تمام این موارد و موارد دیگر خواسته به حق کارگران زحمت کش و زجر کشیده این مجموعه است که انتظار می‌رود مسوولان پاسخگو باشند و هر چه سریع‌تر و رسما اعلام کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: تحقیق و تفحص تامین اجتماعی مس واگذاری هپکو فارس اراک تامین اجتماعی شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۸۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس گزارش دیوان محاسبات کشور سقف سهم سازمان تأمین اجتماعی در بانک رفاه کارگران ۳۳ درصد تعیین شده است در حالی که بیش از ۹۹ درصد سهام این بانک در اختیار سازمان تأمین اجتماعی است.

بر اساس این گزارش، سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران مکلف بوده اند که سهام مازاد بر ۳۳ درصد را واگذار نمایند اما تاکنون اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

کد خبر 6098010 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!