Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-02@02:42:42 GMT

موادغذایی قاتل زیبایی و جوانی را بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۰۸۷۶۳

موادغذایی قاتل زیبایی و جوانی را بشناسید

در گزارش زیر تاثیر رژیم غذایی شما بر پیری زودرس را به شما نشان خواهیم داد.

به گزارش شریان نیوز،پیری یک روند طبیعی است که برای همه اتفاق می‌افتد. بدن شما به سیستم دفاعی و بهداشتی قوی مجهز است تا در مقابله با عوامل آسیب زا مقابله کند. پیری یکی از همین موارد است. تاثیر رژیم غذایی شما بر پیری زودرس را به شما نشان خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هرچه به دوران پیری نزدیک می‌شوید مستعد التهاب مزمن نیز می‌شوید. این روند طبیعی سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت‌ها است. با این حال التهاب بیش از حد و مکرر می‌تواند در توانایی سیستم ایمنی بدن شما برای مبارزه با بیماری تداخل ایجاد کند و می‌تواند باعث پیری زودرس سلول‌های شما شود.

چندین عامل که می‌تواند بر روی روند پیری شما تاثیر بگذارد:

عوامل استرس زای محیطی، مانند قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی و آلودگی هوا.
ژنتیک
خواب ناکافی
چقدر استرس را به طور موثر مدیریت می‌کنید.
چقدر فعالیت بدنی دارید.
آنچه می‌خورید.
سیگار می‌کشید یا نه.

غذا‌هایی که می‌خورید و نوشیدنی‌هایی که انتخاب می‌کنید در روند پیری نقش دارند. غذا‌هایی که ارزش غذایی کمی دارند مانند غذا‌های شیرین و چرب می‌توانند التهاب را تسریع کنند. در مقابل خوردن غذا‌هایی با خاصیت ضد التهابی می‌تواند به سیستم ایمنی بدن کمک کند تا در برابر بیماری مقابله کرده و خطر ابتلا به بیماری را کاهش دهد و روند پیری را در بدن شما کاهش دهد.

به خوردن این غذا‌ها ادامه ندهید تا از پیری زودرس در امان بمانید.

ماکارانی سفید و نان سفید

گوشت‌های فرآوری شده مانند هات داگ، همبرگر، ژامبون

سیب زمینی سرخ شده

نوشیدنی‌های گازدار

و رعایت این نکات را نیز فراموش نکنید که:

بدن خود را هیدراته نگه دارید.

سطح استرس خود را کنترل کنید.

فعالیت بدنی داشته باشید.

به اندازه کافی استراحت داشته باشید.

منبع: شریان

کلیدواژه: پیری زودرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۸۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید

به گزارش تابناک، آنطور که معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفته، از بین همه اتوبان‌های تهران، ۳ بزرگراه دارای بیشترین تصادفات رانندگی مرگبار هستند. از منحرف‌شدن ماشین‌های سنگین بگیر تا شاخ به شاخ‌شدن سواری‌ها و به ‌هم خوردن تعادل موتوری‌ها.

یکی از این بزرگراه‌ها، بزرگراه آزادگان کمربندی شهر تهران است که از شمال شرق تا شمال غرب تهران را پوشش می‌دهد؛ به همین دلیل هم این مسیر ویژگی‌های خاص خودش را دارد، بیشترین آمار تصادفات فوتی در تهران مربوط به همین مسیر است و ۹درصد از کل فوتی‌های تصادفات رانندگی در پایتخت در این بزرگراه اتفاق می‌افتد.

بعد از آن بزرگراه امام علی(ع) است که ۶درصد از کل فوتی‌های تصادفات را به ‌خود اختصاص داده. بزرگراه امام علی(ع) یک بزرگراه شمالی جنوبی است و به‌خاطر شیبی که دارد باعث تشدید سرعت موتورسواران می‌شود و همین، تصادفات بسیاری را رقم می‌زند.

 
رتبه سوم بیشترین تصادفات نیز به بزرگراه شهید همت اختصاص دارد. در این بزرگراه هم که از شرق به غرب کشیده شده، ۳ درصد از کل تصادفات فوتی شهر تهران رخ می‌دهد. البته همیشه هم عامل تصادفات ماشین‌ها نیستند و موتورسیکلت‌سواران و عابران پیاده که تصمیم می‌گیرند از وسط اتوبان عبور کنند هم سهم قابل توجهی در این زمینه دارند.

خوشبختانه پلیس به‌ دنبال کاهش آمار قربانیان تصادفات رانندگی است و علاوه بر اینکه به مردم توصیه می‌کند به قوانین و مقررات رانندگی احترام بگذارند، با استفاده از تیم‌های کنترل سرعت، تیم‌های نامحسوس و ... مدیریت سرعت و ترافیک و کاهش تخلفات و تصادفات رانندگی را هم در دستور کار دارد.

دیگر خبرها

  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • شهید جوادی را بهتر بشناسید
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • کدام مکمل‌ها روند پیری را کُند می‌کند؟
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید