Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خضریان در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص به کارگیری اعضای ستاد انتخاباتی رئیس جمهور در هیئت مدیره شرکت های زیرمجموعه شستا، گفت: درحالی که کشور در شرایط اقتصادی سختی به سر می برد؛ در ایامی که بیماری کرونا به بسیار از شغل ها آسیب وارد کرده و باعث تعطیلی مشاغل و بیکاری افراد زیادی شده است، مدارکی به دست بنده رسیده که نشان می دهد شماری از اعضای ستاد انتخاباتی حسن روحانی با دستور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شرکت های زیر مجموعه شستا به کار گیری شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این در حالی است که آمارها نشان می دهد حدود ۳۰ درصد از جوانان کشور بیکار هستند که بسیاری از این جوانان تحصیل کرده و متخصص، می توانستند واجد شرایط جذب در برخی شرکت های دولتی باشند.

عضو هیئت رییسه کمیسیون اصل نود قانون اساسی گفت: با توجه به اینکه به کارگیری افراد در مشاغل تخصصی و مدیریتی، نیازمند داشتن تخصص، تجربه و سوابق شغلی موثر و مرتبط می باشد سوال بنده از وزیر تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی این است که اعضای کمیته جوانان و دانشجویان ستادهای انتخاباتی روحانی با کدام سابقه موثر شغلی، برای جذب در مشاغل کلیدی و هیأت مدیره بزرگترین و مهمترین هلدینگ ها و شرکت های اقتصادی و تولیدی کشور (زیر مجموعه های شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) معرفی شده اند؟ 

خضریان تاکید کرد: شریعتمداری که مدعی شفافیت در وزارتخانه تحت امرش و به خصوص شرکت های شستا است آیا حاضر به شفاف سازی در خصوص جذب بدون ضابطه این افراد نیز هستند؟ آیا چنین امکانی برای سایر جوانان کشور هم فراهم می باشد؟ آیا این مصداق اتمّ بی عدالتی و تخلف آشکار مدیریتی نیست؟ 

وی افزود: شریعتمداری به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی که متولی اشتغال در کشور است چه پاسخی به خیل جوانان بیکار در کشور خواهد داشت و این اقدام خود را چگونه توجیه می کند؟ 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در چنین شرایطی که مسائل اقتصادی اولویت اول کشور است و اقشار مختلف مردم با مشکلات عدیده معیشتی و بیکاری دست و پنجه نرم می کنند و هر روز هم این فشار در حال افزایش است و مردم زیر فشار اقتصادی در حال له شدن هستند، با پشتوانه کدام تصمیم کارشناسی شده در سال پایانی دولت اقدام به معرفی جوانان عضو ستاد انتخاباتی روحانی جهت عضویت در هیات مدیره شرکت های بزرگ اقتصادی کرده اید؟

خضریان تصریح کرد: به استناد لیست ها و مدارک موجود این افراد با امضای محمد کبیری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شستا معرفی شده اند، درخواست بنده از وزیر این است که در خصوص به کارگیری این افراد در چنین پست های مهمی شفاف سازی صورت گیرد.

کد خبر 5046124 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: علی خضریان مجلس شورای اسلامی ستاد انتخاباتی روحانی کمیسیون اصل 90 مجلس حسن روحانی مجلس شورای اسلامی ایالات متحده امریکا حسن روحانی حجت الاسلام حسن روحانی سعید خطیب زاده ویروس کرونا محمدجواد ظریف اسحاق جهانگیری محمد باقر قالیباف حجت الاسلام حسن روحانی مجلس دفاع مقدس هیئت دولت برجام کار و رفاه اجتماعی ستاد انتخاباتی وزیر تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۹۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه و با حضور معاونان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی با دستور کار "بررسی آخرین وضعیت پروژه های اقتصادی با کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان" در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این نشست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشورهای مذکور، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشورها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

در ادامه آخرین وضعیت طرح ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکارهای برطرف کردن آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • فارس قهرمان راگبی جوانان کشور شد
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • مد خوب، مد بد!
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟