Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، فراخوان مسابقه نامه‌نویسی «برسد به دست خودم» به بهانه روز جهانی پست (۹ اکتبر) با محوریت گفت‌وگویی مکتوب با آنکه در آینده هستید، در فضای مجازی منتشر شد.

عبدالجبار کاکایی، عبدالجواد موسوی و مهسا ملک مرزبان، از نویسندگان صاحب قلم و مطرح ایران، داوران این مسابقه هستند که ضمن انتخاب آثار ممتاز، برگزیده‌ای از نامه‌های مردمی را برای انتشار در کتابی با همین عنوان گزینش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«برسد به دست خودم» موضوعِ هدف گذاری و آینده نگری جامعه ایرانی را در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی مد نظر قرار داده تا در تلفیق با نامه هایی خطاب به خود، برآیندی از نگاه مردم و اهدافشان داشته باشد.

مهرداد فاخر متولی برگزاری این‌مسابقه درباره شکل‌گیری این‌ایده گفت: هرسال به مناسبت روز جهانی پست در سراسر دنیا رویدادهای مختلفی برگزار می‌شود که از جمله آنها می‌توان به نمایشگاه‌های بین‌المللی و… اشاره کرد اما امسال به‌دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری این‌رویدادها میسر نبود. به همین دلیل به فکر ایده‌ای برای گرامیداشت سنتی‌ترین شکل ارتباطات مردمی افتادم. ضمن این‌که مدتی است به دلیل یک پروژه پژوهشی درباره «تیپاکس» که امسال وارد شصتمین‌سال خدمت رسانی‌اش شده، اسناد و خاطرات گذشته‌ام را مرور می‌کردم که به مجموعه نامه‌هایی برخوردم که پدرم در اوایل دهه ۷۰ برای من که در خارج از ایران مشغول تحصیل بودم، می‌نوشت.

وی افزود: این نامه‌ها و انتظار دلچسبی که از پس دریافت هرکدام وجود داشت در دوران کودکی و نوجوانی به شدت بر من تأثیرگذار بود اما متأسفانه با گسترش اینترنت و بالتبع آن نامه‌های الکترونیکی از یک طرف و رشد رسانه‌های دیجیتال از طرف دیگر، موضوع نامه نگاری به فراموشی سپرده شد و امروزه مردم ترجیح می‌دهند بجای انتظار برای انتقال پیام به یکدیگر، از سریع‌ترین شیوه‌ها استفاده کنند.

فاخر در ادامه با اشاره به شرایط نامعلوم جامعه جهانی در سال جاری گفت: واضح است که بعد از پاندمی کرونا، جهان دیگر به شکل سابق نخواهد بود و سرعت دنیای دیجیتال به مراتب بیشتر هم خواهد شد اما برایم جالب و مهم است که بدانم مردم در این میان چقدر می‌توانند به آینده خود فکر و برای آن برنامه‌ریزی کنند؟ و اینکه اساساً دورترین آینده‌ای که می‌توانند متصور شوند، مربوط به چند سال آتی است؟ به همین‌دلیل تصمیم گرفتم مسابقه‌ای با محوریت گفت‌وگویی مکتوب با آنکه در آینده هستیم با عنوان «برسد به دست خودم» طراحی کنم اما دست بر قضا در شرایط کنونی همین پلتفرم‌های دیجیتال هستند که می‌توانند به ساده‌ترین روش نامه‌های مردم را با ما و دیگران به اشتراک بگذارند.

علاقه‌مندان به شرکت در این‌مسابقه می‌توانند نامه‌های خود را بی‌هیچ محدودیت کاراکتری تا تاریخ ۵ آبان ۱۳۹۹ در فضای مجازی با #برسد_به_دست_خودم و منشن @mehrdadfakher منتشر و یا به نشانی پست الکترونیک  mehrdadfakher@yahoo.com ارسال کنند تا توسط سه‌داور این مسابقه بررسی شوند.

آن‌دسته از علاقه‌مندان به شرکت در این‌مسابقه که از آوردن اسم خود در نامه‌ها معذورند، می‌توانند نامه‌ها را به اسم مستعار در اختیار این جشنواره قرار دهند.

کد خبر 5046081 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: ادبیات جایزه ادبی مهسا ملک مرزبان عبدالجواد موسوی عبدالجبار کاکایی ترجمه رایزنی فرهنگی پرویز قاسمی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جایزه ادبی ادبیات جهان تازه های نشر اربعین 99 اربعین حسینی قرقیزستان ادبیات داستانی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران سازمان اسناد و کتابخانه ملی کتاب نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم

محمدمهدی اسماعیلی روز شنبه -هشتم اردیبهشت- در حاشیه نشست با مدیران و دبیران جشنواره بیست و یکم امام رضا (ع) در جمع خبرنگاران بدون ذکر نام کارگردان فیلم سینمایی «اقبال لاهوری» شاعر ملی و مشهور پاکستانی اظهار داشت: کارگردان در حال آماده‌سازی فیلم‌نامه است، تا قرارداد بسته نشود، اسمش را نمی‌آورم. بنیاد سینمایی فارابی در حال منعقد کردن قرارداد آن است و تا آخر سال و یا اوایل سال آینده اثر ساخته می‌شود، می‌خواهیم یک فیلم با کیفیت و خوب بسازیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر پیگیری ویژه برنامه‌های زبان فارسی ادامه داد: ما ۶ خانه فرهنگ در پاکستان از جمله لاهور، کراچی و کویته و دیگر شهرها داریم که باید تقویت شود. در این سفر، آقای رئیس جمهوری عنایت ویژه‌ای روی بحث گسترش فرهنگی در پاکستان داشتند و ان‌شالله این کار را به سرانجام می‌رسانیم.

وی گفت: در سریلانکا هم با استقبال بسیار بالای هنرمندان و اهالی فرهنگ آنجا روبه‌رو بودیم. چهار تفاهم‌نامه همکاری از پنج تفاهم دو کشور در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه‌های رسانه‌ای، سینما، فرهنگی به معنای خاص خود و همچنین در زمینه تعاملات میان هنرمندان و برگزاری اجلاس‌های مشترک بود.

اسماعیلی اظهار داشت: در حال تجربه فضای ویژه‌ای در حوزه بین‌الملل هستیم، شاید برای اولین بار است که همزمان با حرکت در حوزه حل مسائل فرهنگی در داخل کشور، این دیپلماسی فرهنگی را به صورت برجسته پیش می‌بریم.

سفر به دو کشور همسایه در روزهای آینده

اسماعیلی گفت: در روزهای آینده نیز دو سفر به کشورهای منطقه خواهیم داشت، مقصد احتمالا جمهوری آذربایجان و یکی دیگر از کشورهای آسیای مرکزی است که برنامه‌های آن را هماهنگ می‌کنند.

دیگر خبرها

  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد
  • ببینید | دعوای ایران و افغانستان بر سر آب؛ مگر سیلاب به داد مردم سیستان برسد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد
  • طرح بامزه بلیچر ریپورت برای سه مربی لیگ انگلیس؛ کچل‌های تخم مرغی! + عکس
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • پوچتینو: در چلسی فقط من نباید خودم را ثابت کنم