Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران از خرید ۵۰ دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی تولید داخل برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ خبر داد و گفت: هیات امنا جهت پیشگیری از کمبود اکسیژن در مراکز درمانی اقدام به خرید این دستگاه‌ها کرده است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی یوسفی، با بیان اینکه دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی از تجهیزات سرمایه‌ای مورد نیاز بیماران مبتلا به کرونا است، اظهار داشت: مطابق لیست معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این نهاد اقدام به خرید ۵۰ دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی تولید داخل نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه دستگاه‌های مذکور جهت پیشگیری از کمبود و افت فشار اکسیژن در بخش‌های مراقبت‌های ویژه از ضروریات بیماران مبتلا به کرونا محسوب می‌شود، افزود: وزارت بهداشت از ابتدای بروز کرونا در کشور بودجه خرید دستگاه‌های اکسیژن ساز بیمارستانی را در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور قرار داده بود و دانشگاه‌ها مستقیماً اقدام به خرید این دستگاه کرده اند.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از بحران و کمبود اکسیژن در مراکز درمانی و بر اساس دستور معاون درمان وزارت بهداشت تعدادی دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی نیز توسط هیات امنا خریداری شده است.

یوسفی با اشاره به اینکه خرید‌های هیات امنا به صورت تجمیعی انجام می‌گیرد، خاطرنشان‌کرد: خرید تجمیعی دستگاه‌های اکسیژن ساز بیمارستانی منجر به کاهش قیمت قابل توجهی در روند خرید این دستگاه‌ها شده است.

رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: در حال حاضر از تعداد ۵۰ دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی خریداری شده ۲۲ دستگاه با دستور مستقیم معاونت درمان وزارت بهداشت در مراکز درمانی توزیع شده‌اند و سایر دستگاه‌ها نیز در اسرع وقت به بیمارستان‌های دولتی ارسال خواهند شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اکسیژن ساز بیمار کرونا بیمارستان کرونا وزارت بهداشت ۵۰ دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی وزارت بهداشت دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۰۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های بهداشت و درمان عقب ماندگی‌های قزوین را بهبود می‌بخشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی اعلایی در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی حوزه بهداشت و درمان اظهار داشت: یکی از مشکلات زیرساختی استان قزوین بحث بهداشت و درمان است که با پروژه‌های خوب و قابل توجه بیمارستانی در شهر قزوین اتفاق خوب و ملموسی در جبران عقب‌ماندگی‌ها اتفاق خواهد افتاد.

وی افزود: در ۲ سال گذشته با تمرکز استان پیشرفت پروژه‌ها مطلوب است و بیمارستان شهید رجایی مراحل پایانی خود را سپری می‌کند و به‌زودی خدمت‌رسانی در این فضا آغاز می‌شود.

اعلایی گفت: پروژه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی علی‌رغم پیشرفت پایین در مصوبات سفر رئیس‌جمهور قرار گرفت و اعتبارات لازم تخصیص پیدا کرده است، هم‌اکنون مراحل سفت‌کاری پروژه در حال پایان است و با منابع ملی و مولدسازی آهنگ پیشرفت پروژه سریع‌تر خواهد شد.

استاندار قزوین اضافه کرد: استان قزوین در مولدسازی‌ها رتبه نخست کشور را دارد و اموال مازاد شناسایی و فرآیند تصویب برای تأمین منابع مالی در حال انجام است و با نهایی شدن فرآیند واگذاری‌ها، اتفاقات خوبی در تأمین مالی پروژه‌ها اتفاق می‌افتد.

نماینده عالی دولت در استان در پاسخ به اینکه آیا این پروژه تا پایان دولت به بهره‌برداری خواهد رسید، اظهار داشت: مهم این است که این پروژه با تمام سرعت و توان پیگیری شود و هرچه سریع‌تر در خدمت مردم قرار گیرد، البته تلاش می‌شود فاز نخست این پروژه قبل از پایان دولت سیزدهم به بهره‌برداری برسد ولی این پروژه بسیار بزرگ است و ممکن است زمان‌بندی اجرایی آن طولانی شود.

وی افزود: استان در سرانه تخت بیمارستانی جزو رتبه‌های انتهایی کشور قرار دارد و نیازمند تجهیزات بیمارستانی است، به همین دلیل تمام تلاش خود را برای افزایش سرعت و بهره‌برداری انجام خواهیم داد.

کد خبر 6100975

دیگر خبرها

  • پروژه‌های بهداشت و درمان عقب ماندگی‌های قزوین را بهبود می‌بخشد
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو
  • عوارض خطرناک قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی
  • پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان
  • آسیب مغزی و فلج جوان انگلیسی در پی مصرف گاز خنده
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳