Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@18:51:35 GMT

۵ خواسته اصلی کارگران هپکو

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۱۶۰۰

۵ خواسته اصلی کارگران هپکو

باتوجه به اتفاقات به ظاهر مثبت اخیر در هپکو، اما هنوز موضوعاتی وجود دارد که باعث نگرانی کارگران می‌شود و بهتر است مسئولان در این خصوص شفاف‌سازی و پیگیری خود را ادامه دهند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل رنجبر؛ * به عنوان نایب رئیس شورای اسلامی کار و به نمایندگی از کارگران شرکت هپکو از تمام مسئولان، به خاطر تمام تلاش و زحماتی که در خصوص رفع مشکلات شرکت هپکو داشته اید تشکر و قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با توجه اتفاقات به ظاهر مثبت اخیر شرکت تا حدودی امید به آینده به مجموعه شرکت هپکو برگشته است، اما موضوعاتی هست که هنوز جایی نگرانی دارد و بهتر است مسئولان دراین خصوص شفاف سازی و پیگیری کنند تا دل‌نگرانی‌های کارگران شرکت هپکو پس از سال‌ها استرس و مشکلات فراوان رفع شود:

۱. با توجه به مصوبه هیئت وزیران در خصوص واگذاری حدود ۵۲ درصد از سهام بلوکی هپکو به تامین اجتماعی و دستور نگهداری ۱۷ درصد از این سهام و فروش ۳۵ درصد از الباقی سهام تا پایان سال ۹۹، آیا سازمان خصوصی سازی و تامین اجتماعی برنامه‌ای در این خصوص دارند و چه تصمیمی در این خصوص در آینده خواهند گرفت و اساسا هدف از فروش سهام چه است؟

۲. با توجه به اینکه مالک سهام عمده شرکت هپکو سازمان تامین اجتماعی است، آیا برنامه‌ای برای تزریق نقدینگی در جهت رونق تولید و برنامه ارائه شده توسط تیم مدیریت دارد؟

۳. با توجه به اینکه بلوک سهام هپکو بعد از فروش ۱ درصد از سهام توسط سازمان خصوص سازی حدودا به ۵۹ درصد رسیده و با توجه به واگذاری ۵۲ درصد از سهام به تامین اجتماعی، این سازمان چه برنامه‌ای برای ۷درصد باقی مانده سهام دارد؟

۴. اساسا در برنامه‌های کلان دولت آیا پیش بینی برای رونق تولید و احیای شرکت هپکو بعد از ۱۳ سال رهاسازی و حیف و میل بیت المال توسط سهام داران نااهل و مدیران منتصب آن‌ها وجود دارد؟ با توجه به این که در گذشته مصوباتی روی کاغذ تصویب شده که هیچ کدام از مصوبات و قراداد‌ها به مرحله اجرا و تامین بودجه نرسید از جمله قراداد بزرگ با وزارت راه، دهیاری‌ها و راهداری‌های کشور و موارد این چنین، که باید گفت با توجه به نوع تولیدات این شرکت اکثرا یک طرف از قراداد‌ها و خرید محصولات هپکو خود دولت است.

۵. رسیدگی و به جریان افتادن هر چه سریعتر پرونده تحقیق و تفحص از ۲بار واگذاری شرکت هپکو و حسابرسی ویژه عملکردی از این مجموعه به‌خصوص رسیدگی به پرونده مس طارم.

تمام این موارد و موارد دیگر خواسته به حق کارگران زحمت کش و زجر کشیده این مجموعه میباشد که تقاضا دارند از مسولیین محترم پاسخگو باشند و هر چه سریع‌تر و رسما اعلام شود.

ابوالفضل رنجبر، نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هپکو مجلس شورای اسلامی شورای اسلامی کار هپکو سازمان تأمین اجتماعی تامین اجتماعی شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۱۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان

فریبا ولی‌پور  در خصوص تامین مسکن طرح جوانی جمعیت، اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت در بحث طرح جوانی جمعیت، اهدای مسکن به خانواده‌های دارای سه قلو و چندقلوست.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان گفت: در آخرین جلسه قرارگاه جمعیت و با تاکید استاندار وقت واگذاری زمین با اولویت خانواده‌های دارای سه قلو بود و در این خصوص راه و شهرسازی لرستان این مهم را نیز در اولویت قرار داد.

ولی‌پور بیان کرد: با توجه به شرایط جغرافیایی و توپوگرافی در برخی از شهر‌های استان با کمبود زمین مواجه هستیم و در این راستا راه وشهرسازی لرستان قول داد که در بهار امسال این مشکل تامین زمین برای طرح جوانی جمعیت محقق شود.

وی اظهار کرد: برخی از دستگاه‌ها اجرایی دارای زمین‌هایی هستند که نیازمند تغییر کاربری بوده و چنانچه این مهم محقق شود بخشی از مشکلات تامین مسکن برای جوانی جمعیت برطرف خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان، تصریح کرد: با توجه به شرایط توپوگرافی لرستان، ایجاد شهرک و یا شهرک جدید ضروری است و امیدواریم با همکاری استاندار لرستان و راه و شهرسازی استان مشکل تامین زمین برای این خانواده‌ها مرتفع شود.

وی در خصوص طرح نفس و حمایت از مادران باردار، گفت: در لرستان ۱۳۲ نفر از مادران باردار از انجام سقط انصراف دادند و تعداد تولد‌های تحت عنوان "نفس" در استان هفت مورد گزارش شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • تجلیل از کارگران شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد