Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در کیش ، سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در آئین اختتامیه سمپوزیوم هفت سنگ کیش  بر لزوم اهمیت شهروند سازی که موجب ارتقای کیفیت عملکرد ساخت شهر مدرن و افزایش موثر فعالیت های این منطقه می شود تاکید نمود و گفت: با مراجعه به تاریخ دوره رنسانس و دوره روشنگری و انقلاب صنعتی؛ بهره مندی از نرم افزار و سخت افزار؛ موجب تغییر و تحولاتی در جهان اجتماعی شد که امروز می توانیم از شهروند هوشمند به عنوان نرم افزاری ماندگار و اصیل یاد کنیم و “عقلانیت، انسان مداری، شهر نشینی” سطوحی است که باید در دنیای مدرن از دوره رنسانس به بعد شناسایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با بیان این که بدون هنر نمی توانیم نرم افزار دنیای مدرن را تقویت کنیم تصریح کرد: هنر آن گوهری است که نرم افزار تغییر و تحول را ماندگار و جاودان می سازد. در واقع  هنر تدبیری است که در زمان تغییر باید نقش خود را برجسته کند و یکی از سطوح آن شهرنشینی است.
وی با اشاره به این که ظرفیت های سنت؛ ظرفیت هایی است که همچنان برای سازگاری با دستاوردهای دنیای جدید می تواند تکیه گاه هنر باشد اظهار داشت: گفتمان مدرن و سنت می تواند در داد و ستد با هم دیگر، شهری با روح مدرن و شهروندی برای شهر مدرن بسازند.

وی خاطر نشان کرد: نباید تفسیرهایی که از دنیای سنت و از دنیای مدرن ارائه می شود، رویکرد تزاحمی داشته باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش گفت: نمی توانیم سنت را کنار بگذاریم و تصور کنیم تغییر می تواند پایدار و ریشه دار شود؛ همچنین جامعه ایرانی تمدن ساز بوده و با تفکر بر آمده از سنت توانسته دستاوردهای بزرگی را به بشریت ارائه کند.
سعید پورعلی در خصوص دستاوردهای دنیای سنتی و مدرن افزود:  یکی از مهمترین دستاوردهای جدید باید دریافت تجربه بشری دنیای مدرن باشد و در داد و ستد میان آنها “فاصله، تزاحمی، تضاد” بین دستاوردهای سنت و مدرن ایجاد نکند این رمزی است که شهر و شهروند را می تواند بدون تنش و درگیری با هم همراه کند.
پورعلی اظهار داشت: جزیره کیش یکی از نمادهای این سازگاری و همسویی است و پیام حرکت های این چنینی و آثاری که در معرض دید قرار داده می شود خود را در تاریخ رها می کند. در حقیقت پیام هایی را که در بسیاری از آثارهایی که نوید تغییر را بیان می کرد در کیش سیمای آن قابل مشاهده است.
شایان ذکر است آئین اختتامیه سمپوزیوم هفت سنگ کیش، با حضور سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی، خسرو نشان معاون گردشگری و برخی از مدیران سازمان منطقه آزاد کیش، ابولفضل طیبی مدیرعامل شرکت عمران،آب و خدمات منطقه آزاد کیش، هنرمندان و ساکنین کیش با تقدیر و قدردانی از هنرمندان این سمپوزیوم که آ ثار هنری را دراین منطقه به یادگار گذاشتند به کار خود پایان داد.

۴۶

کد خبر 1442575

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد منطقه آزاد کیش دنیای مدرن نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۲۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر

توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی ـ پژوهشی مسئله‌محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین‌المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

گاف "بی‌بی‌سی" درباره پروژه هواپیمای جت 72نفره ایرانی

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل 25 نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف 70 میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف 20 میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح‌های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف 10 میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف 100 میلیارد ریال، حمایت از پروژه‌های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده 11 قانون جهش تولید تا سقف 2000 میلیارد ریال، حمایت از راه‌اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف 50 میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده‌سازی ماده 5 قانون جهش تولید دانش‌بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی‌های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از پروژه‌های تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف 200 میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف 10 میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقابل نساجی برای ارتقای جایگاه ذوب‌آهن تلاش می‌کنیم
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای تلاش‌ها و تولیدات کارگران عزیز کشور است
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • میزگرد تخصصی ارزیابی عملکرد رسانه‌ای ایران در عملیات وعده صادق در قم برگزار شد
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • عدم مسئولیت پذیری تیپاکس
  • ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است