Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - انجام مراحل پیاده‌سازی نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی با استفاده از توان علمی و دانش فنی متخصصان شرکت ملی حفاری ایران، بیش از 40 میلیارد ریال صرفه‌جویی به همراه داشته است.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سیدعلی سیدی‌پور، رئیس اداره مدیریت دارایی‌های فیزیکی این شرکت گفت: این مجموعه یکی از واحدهای موفق در سطح صنعت نفت کشور است که با برخورداری از متخصصان مجرب در سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و استقرار نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی در سطح وزارت نفت و شرکت‌های تابع اصلی و فرعی این وزارتخانه مشارکت فعال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اداره مدیریت دارایی‌های فیزیکی شرکت ملی حفاری ایران در تدوین اسناد راهبردی و بالادستی جدید وزارت نفت شامل سند سیاست‌های کلی و الزامات نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی وزارت نفت ابلاغی از سوی مقام عالی وزارت نفت در اسفند 98 و سه سند ابلاغ شده از سوی معاون وزیر در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با عناوین شیوه‌نامه ارزیابی صلاحیت مشاوران در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، شیوه‌نامه ارزیابی صلاحیت مراکز نوآوری حوزه مدیریت دارایی‌های فیزیکی در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و الزامات قراردادهای استقرار نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی وزارت نفت، نقش بارزی ایفا کرده است.
رئیس اداره مدیریت دارایی‌های فیزیکی شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: برگزاری دو دوره ارزیابی وضع بلوغ مدیریت دارایی‌های فیزیکی در شرکت ملی حفاری براساس سند نظامنامه ابلاغی وزیر نفت، تدوین اسناد راهبردی پیاده‌سازی نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی شامل خط‌مشی، سیاست کلان و چشم انداز، راهبردها و سرانجام اهداف نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی (SAMP) در انطباق با سند سیاست‌های کلی و الزام‌های وزارت نفت و استانداردها و شیوه‌های معتبر بین‌المللی، از فعالیت‌های این بخش به شمار می‌آید.
سیدی‌پور با اشاره به برگزاری دو دوره آموزش مبانی مدیریت دارایی‌های فیزیکی برای کارکنان و رؤسای ستادی و عملیاتی افزود: تعیین شاخص‌های کلیدی عملکرد سازمان در مدیریت تدارکات و امور کالا، پایش وضع شاخص‌های آن مدیریت براساس سند سیاست‌های کلی و الزام‌های وزارت نفت از دیگر اقدام‌های این حوزه است.
وی پایش فرآیندهای جاری مدیریت چرخه عمر دارایی‌های فیزیکی در شرکت ملی حفاری ایران و ارائه پیشنهادهای کارشناسی‌شده برای بهینه‌سازی این فرآیندها بر مبنای الزام‌های مستندات وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران و استانداردهای معتبر جهانی در حوزه مدیریت دارایی‌های فیزیکی و تدوین اسناد برنامه‌های مدیریت با رویکرد بومی‌سازی بر اساس الزام‌های وزارتی، مجموعه استانداردهای ایزو 55000 و رویه‌های بین‌المللی را از برنامه‌های تعریف‌شده برای امسال و آینده این مدیریت عنوان کرد.
رئیس اداره مدیریت دارایی‌های فیزیکی شرکت ملی حفاری ایران به برنامه‌ریزی برای تشکیل کارگروه تحلیل علل ریشه‌ای خرابی (RCFA) با همکاری مدیریت امور مهندسی، مدیریت نگهداری و تعمیرات و دیگر واحدهای ذی‌ربط و تحلیل علمی و کاربردی دلایل خرابی‌های عمده تجهیزات و دارایی‌های فیزیکی در شرکت و شناسایی ریسک‌های دارایی‌های فیزیکی اصلی و حیاتی دستگاه‌های حفاری اشاره کرد و گفت: تلاش برای تعالی مدیریت اطلاعات از طریق توانمندترسازی و ارتقای سامانه CMMS شرکت ملی حفاری (سام نت) به سوی سامانه جامع مدیریت دارایی‌های فیزیکی (EAMS) طبق اسناد راهبردی و بالادستی ابلاغ شده وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران، تهیه و توسعه داشبورد مدیریت هزینه چرخه عمر دارایی فیزیکی بر اساس استانداردهای معتبر بین‌المللی، برگزاری سلسله نشست‌های کارشناسی به‌منظور نشر شیوه‌های مدیریت در سطوح مختلف کارکنان با در نظر داشتن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی سازمان و وزارت بهداشت در زمینه بیماری کووید-19 از دیگر برنامه‌های در حال اجرا و اقدام این مدیریت است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نظام مدیریت دارایی های فیزیکی مدیریت دارایی های فیزیکی شرکت ملی حفاری ایران وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۴۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی میلانی  ،شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.
وی در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت : تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است. دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و افزود : ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد. میلانی همچنین بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک را برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت خواستار شد. وی با اشاره به بر حمایت از شرکت‌های فناور  از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  در حوزه مواد و ساخت و حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود. میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آنها را فراهم آورد. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد. وی افزود : ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند. میلانی همچنین بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.  

دیگر خبرها

  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بخشی از آب سد گلستان امروز رهاسازی می‌شود
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد