Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@03:33:01 GMT

کارهایی که نباید در این کشورها انجام دهید

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۵۰۸۵

کارهایی که نباید در این کشورها انجام دهید

در گزارش زیر با کار‌های عادی‌ آشنا می‌شوید که در کشور‌های دیگر بی ادبانه محسوب می‌شوند و به همین دلیل از انجام آن‌ها باید خودداری کنید.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، یک ضرب المثل هست که می‌گوید «وقتی در رم هستی باید مثل رمی‌ها رفتار کنی» و این نکته در مورد همه جا صدق می‌کند. وقتی می‌خواهیم به کشور دیگری سفر کنیم، شروع به تحقیق می‌کنیم تا همه‌ی باید‌ها و نباید‌های آنجا را بدانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما دانستن نباید‌ها واجب‌تر از دانستن باید‌ها است، چون این آگاهی ما را از تجربه‌ی هر موقعیت بحث برانگیز و خجالت آوری در امان نگه می‌دارد.

در ادامه با کار‌های عادی‌ آشنا می‌شویم که در کشور‌های دیگر بی ادبانه محسوب می‌شوند و به همین دلیل از انجام آن‌ها باید خودداری کرد.

انعام دادن در ژاپن

ندادن انعام در ژاپن شاید اجباری نباشد، اما در مواردی کار بی ادبانه‌ای محسوب می‌شود. در ژاپن شاید پایین برگه‌ی صورتحساب خود هم ببینید که عنوان شده پیشخدمت حق و حقوق خود را به طور کامل دریافت می‌کند بنابراین نیازی به انعام نیست.

دنگی حساب کردن صورتحساب در فرانسه

در فرانسه دنگی حساب کردن صورتحساب را نشانه‌ی خامی می‌دانند. چون فرانسوی‌ها اصلاً از صحبت کردن درباره‌ی پول خوش شان نمی‌آید. با این حال، اگر تعدادتان زیاد باشد، می‌توانید تصمیم بگیرید که هزینه‌ی صورتحساب بین همه تقسیم شود.

دست تکان دادن برای دیگران در یونان

یونانی نشان دادن کف دست را بیشتر توهین آمیز می‌دانند تا روشی برای سلام و احوالپرسی. این حرکت برای آن‌ها بیشتر معنی پس زدن می‌دهد.

عکس گرفتن بدون اجازه در امارات

طبق قوانین کشور امارات این کار جرم محسوب می‌شود. ممکن است به خاطر این  کار تا ۶ ماه زندان و جریمه‌ی سنگینی برایتان بریده شود، به خصوص اگر آن عکس را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.

رعایت نکردن نوبت در صف در استرالیا

در استرالیا و انگلیس رعایت نکردن نوبت در صف یک تابو محسوب می‌شود. این مسأله در مورد وسایل نقلیه عمومی، مراکز خرید، کافه‌ها و هر جای دیگری صدق می‌کند. همیشه صبر کنید تا نوبت تان برسد و کار را برای خود سخت نکنید.

راه رفتن در خط ویژه دوچرخه در هلند

دوچرخه سواری یکی از روش‌های اصلی حمل و نقل در کشور هلند محسوب می‌شود و خط‌های ویژه‌ی آن معمولاً بسیار شلوغ است. به همین خاطر اگر در خط ویژه دوچرخه راه بروید این خطر وجود دارد که با یک دوچرخه تصادف کنید. بهتر است همیشه این مسأله را درنظر داشته باشید و برای دوری از هر گونه خطری از پیاده رو استفاده کنید.

حرکت اوکی در ترکیه

در ترکیه حرکت اوکی معادل نشان دادن انگشت وسط است. این مسأله در مورد کشور‌های آلمان و برزیل هم صدق می‌کند.

تکان دادن سر در بلغارستان و آلبانی

تکان دادن سر به سمت بالا و پایین معمولاً معنای بله می‌دهد و چپ و راست کردن سر معمولاً معنای خیر. اما در کشور‌های بلغارستان و آلبانی معنی این حرکات دقیقاً برعکس است.

غذا دادن به پرنده‌ها در سنگاپور

در سنگاپور غذا دادن به پرنده ها، آشغال ریختن و جویدن آدامس در مکان‌های عمومی جریمه‌های سنگینی دارد.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/ 

منبع: آنا

کلیدواژه: گردشگری رسم و رسومات آداب معاشرت محسوب می شود باید ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۵۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال / چرا کسی اجازه ندارد به این طبقات برود؟

چهارشنبه شب علی خطیر با تصمیم هیئت مدیره باشگاه استقلال از سمت خود برکنار شد و حالا دیگر نه‌تن‌ها مدیرعامل آبی‌پوشان محسوب نمی‌شود بلکه اساسا هیچ سمتی در استقلال ندارد.

از طرف دیگر، بلافاصله پس از کنار گذاشته شدن او خبر آمد دو طبقه باشگاه استقلال که مربوط به امور مالی و مدیریتی بوده، قفل شده و کارمندان باشگاه اجازه دسترسی به آن را ندارند. همین مسئله شایعات فراوانی را پیرامون اتفاقات رخ‌داده در باشگاه استقلال بر سر زبان‌ها انداخت، اما پیگیری‌های خبرورزشی چیز دیگری را نشان می‌دهد.

روال اداری

علی خطیر از استقلال رفته، اما با توجه به این‌که فصل تمام نشده و مجمع عمومی و مالی باشگاه انجام نشده است، بسیاری از پرونده‌های مالی تیم هنوز باز هستند و هر کسی که بتواند به اسناد کاغذی یا رمز‌های کامپیوتری باشگاه دسترسی داشته باشد، می‌تواند با حضور در این دو طبقه آنها را ببیند و یا حتی بردارد روی همین اصل تمام اتاق‌ها قفل شده تا بعدا هیچ حرف و حدیثی پیش نیاید. این مسئله به معنای انجام عمل مجرمانه توسط علی خطیر یا سایر مدیران باشگاه استقلال نیست بلکه یک روال عادی اداری در ایران محسوب می‌شود و مالک مجموعه چنین اختیاری را دارد.

بررسی بازرسان

برای بررسی قانونی موضوع سراغ یک کارشناس حقوقی رفتیم. مهدی مهدی‌پور، حقوقدان ورزشی که ازقضا همنام هافبک مصدوم استقلالی‌ها محسوب می‌شود، پیرامون این مسئله گفت: این‌که درب‌های طبقات متعلق به بخش‌های مالی و مدیریتی استقلال یا هر باشگاه دیگری پس از تحولات صورت‌گرفته قفل شود، اصلا به معنای تهمت زدن به مدیران قبلی نیست و در عین حال عنوان مجرمانه هم ندارد بلکه یک روال عادی و اداری تلقی می‌شود. به هر حال استقلال چه در زمانی که زیر نظر وزارت ورزش بود و چه حالا که وسط هلدینگ خلیج فارس اداره می‌شود، یک مجموعه مهم است که اسناد مالی آن مورد بازرسی قرار می‌گیرند بنابراین وقتی تصمیم به قطع همکاری با مدیرعامل گرفته شد، مالک باشگاه این حق را دارد که درب برخی اتاق‌ها را قفل کند تا هیچ‌کس جز افرادی که ذی‌صلاح محسوب می‌شوند به آن اتاق‌ها دسترسی نداشته باشند و نتوانند اسناد موجود در بایگانی یا داخل کامپیوتر‌ها را ملاحظه کنند.

مهدی‌پور که سابقه قضاوت هم دارد ادامه داد: این روال در سایر شرکت‌های دولتی یا حتی خصوصی هم اتفاق می‌افتد و اصلا چیز عجیبی نیست. قطعا بازرسان و ذی‌حساب هلدینگ خلیج فارس خودشان در این اتاق‌ها مستقر شده و اسناد را بررسی می‌کنند تا پس از انجام چنین کاری، همه چیز به حالت عادی بازگردد. دوباره تاکید می‌کنم قفل کردن تعدادی از اتاق‌های باشگاه استقلال و بازگشایی آن فقط بر روی افرادی که از نظر مالک یا سایر نهاد‌های نظارتی دارای صلاحیت هستند، اصلا اتفاقی غیرقانونی نیست و البته در عین حال چنین کاری به منزله مجرم بودن آقای خطیر یا سایر مدیران باشگاه استقلال نیز تلقی نمی‌شود، چون ابتدا باید اسناد بررسی شود و پس از آن باشگاه در مورد این سند‌ها نظر بدهد.َ

منبع: خبر ورزشی

tags # استقلال سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • شماره هفت استقلال در آزادی، بال و پر می‌گیرد
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال / چرا کسی اجازه ندارد به این طبقات برود؟
  • حماس خواستار قطع روابط کشورها با رژیم صهیونیستی شد
  • پروژه «مرغ لاین» در میامی افتتاح می‌شود
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • دانش‌آموزان باید بدانند چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • تربیت نیرو‌های متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود