Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@20:25:31 GMT

تارتار: مساله برانکو اولویت پرسپولیس است

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۷۵۵۰

تارتار: مساله برانکو اولویت پرسپولیس است

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر پول برانکو پرداخت نشود هراتفاقی ممکن است بیفتد و تیم آسیب می‌بیند.

به گزارش مشرق، مهدی تارتار، پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص صعود پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: امیدوارم موفقیت‌های پرسپولیس ادامه داشته باشد. الان که تیم ندارم راحت‌تر می‌توانم در مورد تیم محبوبم صحبت کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همه هواداران، بازیکنان تیم، کادر فنی، مجموعه باشگاه و ملت ایران تبریک می‌گویم. همه در این موفقیت سهیم بودند. از این بابت خیلی خوشحالیم. امیدوارم در فینال هم بتوانند یک بازی هوشمندانه مثل بازی‌های قبلی انجام بدهند و بعد از سال‌ها قهرمانی را برای کشورمان به دست بیاورند.

بیشتر بخوانید: گل‌محمدی: شرایط پرسپولیس به عنوان فینالیست آسیا خوب نیست

تارتار در مورد این که در اعتراض به مسائل مالی تمرین امروز پرسپولیس به صورت ناقص و با نفرات کم برگزار شد، گفت: واقعا این مسأله ناراحت‌کننده است. من به عنوان پیشکسوت این تیم از این بابت خیلی ناراحتم. دوست ندارم کام هواداران تلخ شود. با آن بازی‌های خیلی خوبی که انجام شد و آن نتایجی درخشانی که به دست آمد حیف است این اتفاقات بیفتد.

بیشتر بخوانید: آمادگی وزارت خارجه برای کمک به پرسپولیس

وی افزود: باید مشکلات سریع‌تر حل و حل مشکلات هم اولویت‌بندی شود. تیم و موفقیت‌ آن از همه چیز و همه کس مهم‌تر است. تیم نباید آسیب ببیند. ممکن است خدای ناکرده امتیازی کسر شود و یا در خطر سقوط قرار بگیرد. تیم را باید با چنگ و دندان حفظ کنند. چون اگر تیم نباشد بازیکن و هواداری هم نیست. مشکلات باید یک به یک مرتفع شود تا تمرینات هم مثل گذشته منظم برگزار باشد.

پیشکسوت پرسپولیس در مورد این که اصلی‌ترین مشکل این باشگاه پرداخت مطالبات برانکو است، گفت: فیفا با کسی شوخی ندارد. مطمئنا اگر تصمیمی بگیرد آن را عملی می‌کند. برانکو حتی برای فوتبال ایران خیلی زحمت کشید. پرسپولیس قبل از او شرایط سختی را دنبال می‌کرد و  وضعیت خوبی نداشت. با آمدن برانکو اتفاقات خوبی برای پرسپولیس افتاد، نباید زحمات او را نادیده بگیریم. به نظر من اولویت برانکو است، درست است که او خارجی است اما باید قدردان زحماتش باشیم.

وی افزود: از همه مهم‌تر این است که ممکن است در معرض خطر قرار بگیریم و اگر پولش پرداخت نشود هر اتفاقی ممکن است بیفتد. ما ایرانی هستیم و می‌توانیم صبور باشیم. شرایط اقتصادی کشورمان بغرنج است ولی باید اولویت‌بندی کنیم. در حال حاضر رفع مشکل برانکو مهم‌ترین مسأله در باشگاه است. امیدوارم مدیریت در کنار تلاش‌های خودش این مشکل را هر چه زودتر رفع کند.

تارتار در مورد این که بازیکنان پرسپولیس نسبت به دریافت مطالباتشان اعتراض دارند، گفت: بازیکنان تیم واقعا تا الان شرافتمندانه عمل کردند. مطمئن هستم بعد از این هم شرایط تیم را در نظر می‌گیرند. آنها هر طور شده به حق و حقوق‌شان می‌رسند. دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد. امروز در فوتبال حرفه‌ای همه به حق حقوق‌شان می‌رسند اما شرایط برانکو به جایی رسیده که اگر بخواهیم تیم آسیب نبیند، باید مشکلش را مرتفع کنیم. همه بازیکنان از جمله دو بازیکن خارجی یعنی بشار و رادو تعصبشان را نشان دادند اما باید مقداری صبور باشند تا مشکلات مرتفع شود.

وی در مورد این که آیا امسال قصد ندارد در لیگ برتر کار کند،‌ اضافه کرد: باید از پیشنهاداتی که به من ارائه شد تشکر کنم. آخرین پیشنهادی که به من رسید از باشگاه نساجی مازندران بود و باید از  آقایان حدادیان و امیری تشکر کنم اما وقتی شرایط را در نظر گرفتیم دیدم به صلاح نیست که دوباره فعالیتم را شروع کنم. کماکان استراحت می‌کنم، بعد از ۱۲-۱۳ سال کار فشرده با سختی‌هایی که وجود داشت، چند ماهی استراحت می‌کنم و به امید خدا کارم را دوباره با انرژی مضاعف شروع می‌کنم.

تارتار در مورد عدم توافق با نساجی، تصریح کرد: آنها فقط می‌خواستند تیم در لیگ برتر بماند و از نوع تیم بستن‌شان مشخص است که هزینه‌ها را کم کردند. نظرشان برای من محترم است اما دوست داشتم تیم امسال من از تیم سال قبلم رتبه بالاتری به دست بیاورد. تفکرات ما همخوانی نداشت.‌ دوست داشتم تیم تک‌رقمی و بالای جدول باشد اما با توجه به شرایط اقتصادی بودجه آنها محدود است. البته از نظر امکانات مشکلی نداشتند.کرونا به ویژه برای تیم‌های خصوصی مشکل‌ساز شده و من می‌بینم که بودجه آن‌ها کمتر شده، ولی واقعا جای تقدیر و تشکر دارد که مالکان تیم‌های خصوصی با این شرایط سخت به خاطر هواداران و همچنین عشق و علاقه‌ای که به فوتبال دارند کار می‌کنند.

وی در مورد پیشنهاد فدراسیون برای هدایت تیم ملی جوانان اظهار داشت: صحبتی با یکی از مدیران فدراسیون برای تیم جوانان داشتم. از او تشکر کردم. احساس کردم در شرایط فعلی با توجه به مشکلاتی که وجود دارد برای خودم بهتر است که در یک تیم باشگاهی فعالیت کنم. 

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ برانکو تیم ملی جوانان فدراسیون لیگ قهرمانان آسیا باشگاه نساجی مازندران پرسپولیس تیم فوتبال پرسپولیس مهدی تارتار فیفا ایران لیگ برتر مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۷۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اردن نسبت به مساله فلسطین

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل: اردن کشوری است که مستقیماً با مسئله فلسطین درگیر است. این درگیری ناشی از فاکتورهای متعدد امنیتی برای اردن است. در این نوشتار به اختصار موضع اردن در قبال منازعه فلسطین بررسی می‌شود.

اهمیت جغرافیای اردن در مسئله فلسطین

اردن در سال ۱۹۴۶ به استقلال رسید، اما از جمله کشورهای بزرگ عربی به لحاظ مساحت است. جغرافیای اردن اهمیت زیادی دارد زیرا به کشورهای مهم عربی شامل سوریه، عراق، عربستان سعودی، فلسطین و همچنین با اراضی اشغالی مرز مشترک دارد. اردن نزدیک‌ترین کشور عربی به فلسطین است و طولانی‌ترین خط مرزی را با فلسطین دارد. با توجه به همین موقعیت جغرافیایی و همچنین با توجه به مساحت بیش از ۸۹ هزار کیلومتر مربعی که ۷۵ درصد آنرا بیابان تشکیل می‌دهد، اردن از اهمیت زیادی به خصوص نزد رژیم صهیونیستی و آمریکا برخوردار است.

اردن در تحولات فلسطین نیز نقش پررنگی دارد، اما این نقش بیش از همه به ضرر فلسطینی‌ها است. قدرت‌های غربی از زمان اعلامیه بالفور سال ۱۹۱۷ تاکنون همواره سعی کرده‌اند از جغرافیای اردن به نفع رژیم صهیونیستی استفاده کنند. بیش از یک میلیون فلسطینی در اردوگاه پناهدگان در اردن حضور دارند، آوارگانی که خود را شهروند اردن نمی‌دانند و ترکیب جمعیتی این کشور را تحت تأثیر قرار داده‌اند. به نظر می‌رسد همین موضوع و همچنین مساحت بیش از ۸۹ هزار کیلومتر مربعی نیز عامل مهمی است مبنی بر اینکه از اردن به عنوان وطن جایگزین فلسطینی‌ها یاد می‌شود.

علاوه بر جمعیت، اردن پس از جنگ ۱۹۴۸ و در سال ۱۹۵۰ کرانه باختری و بیت‌المقدس شرقی را ضمیمه خاک خود کرد. اردن در سال ۱۹۶۷ کرانه باختری را به نفع رژیم صهیونیستی از دست داد. در دهه ۱۹۸۰ اردن از ادعای حاکمیت بر کرانه باختری به نفع فلسطین صرف‌نظر کرد تا کشور مستقل فلسطین ایجاد شود و طرح وطن جایگزین نیز بی‌اعتبار شود، اما این طرح همیشه از سوی رژیم صهیونیستی و حامیان آن وجود داشته است. عبدالله دوم، پادشاه اردن با طرح وطن جایگزین برای فلسطینی‌ها مخالف است و تنها راه حل مسئله فلسطین را راه حل دو دولتی می‌داند. طی سال‌های گذشته، عبدالله دوم در مناسبت‌های مختلف با صراحت اعلام کرده است: «اردن، اردن است و فلسطین، فلسطین».

رویکرد اردن به بحران فلسطین: سازش با رژیم صهیونیستی و همسویی با قدرت‌های غربی

بحران فلسطین در سیاست خارجی اردن اهمیت بسیار زیادی دارد و طی بیش از هفتاد سال گذشته، بخش عمده‌ای از ظرفیت‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی اردن معطوف به این بحران بوده است. اردن از دهه ۱۹۹۰ به بعد مسیر سازش و صلح با رژیم صهیونیستی را در پیش گرفت. یکی از رخدادهای مهم در سیاست خارجی اردن، امضای معاهده صلح وادی عربه با رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۹۴ است. اردن پس از مصر دومین کشور عربی بود که با رژیم صهیونیستی توافق صلح امضا کرد. نام این توافق‌نامه نام مکانی است که در آنجا امضا شد.

وادی عربه در مرزهای اردن و رژیم صهیونیستی است. این توافق با نظارت بیل کلینتون، رئیس‌جمهور وقت آمریکا میان اردن و رژیم صهیونیستی امضا شد. در مقدمه این معاهده آمده است: «هدف دو طرف تحقق صلح عادلانه و دائم و فراگیر در خاورمیانه بر اساس قطعنامه‌های ۲۴۲ و ۳۳۸ شورای امنیت است.» اردن در حالی که با رژیم صهیونیستی پیمان صلح امضا کرد، در اکتبر ۱۹۹۹ با هدف تأمین امنیت مرزهای این کشور با رژیم صهیونیستی، دفاتر حماس را در اردن تعطیل و بسیاری از رهبران ارشد این گروه را اخراج کرد.

نکته مهم دیگر اینکه؛ دیدگاه اردن در خصوص حل‌وفصل مسأ‌له فلسطین تا حدود زیادی با قدرت‌های بزرگ غربی همگرا بوده است. یکی از دلایل این همگرایی نیز این است که اردن به حدی قوی نیست که بتواند سیاست خارجی مستقلی اتخاذ کند. در واقع، اردن حفظ حاکمیت و استقلال خود را از طریق وابستگی به قدرت‌های بزرگ پیگیری می‌کند. با این حال، همسویی با قدرت‌های غربی در مسأله فلسطین سبب نشد که تمامیت ارضی اردن مورد تهدید واقع نشود. طمع‌ورزی به جغرافیای اردن برای اسکان فلسطینی‌ها و اشغال کامل جغرافیای فلسطین توسط رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر نیز پیگیری شد. در معامله قرن که توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا ارائه شد نیز اردن به عنوان وطن جایگزین مطرح بود. در جنگ کنونی غزه نیز رژیم صهیونیستی پیشنهاد داد مردم غزه در اردن ساکن شوند. هدف اصلی این ایده تل‌آویو، کوچاندن اجباری مردم غزه و تخریب کامل غزه بود که با مخالفت قاطع اردنی‌ها همراه شد.

مخالفت گسترده مردم اردن با پیمان وادی عربه

بر خلاف حکومت اردن که سازش با رژیم صهیونیستی را تأمین‌کننده منافع این کشور می‌داند، مردم اردن مخالف پیمان وادی عربه هستند و بارها با برگزاری تظاهرات این مخالفت را اعلام کرده‌اند. مطابق برخی از نظرسنجی‌ها بیش از ۸۰ درصد از مردم اردن نه تنها با پیمان وادی عربه بلکه با هرگونه روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی مخالف هستند. در برخی از نظرسنجی‌ها نیز تا ۹۷ درصد مردم اردن مخالف صلح و سازش با رژیم صهیونیستی هستند و بر لغو پیمان وادی عربه تأکید دارند.

مردم اردن نیز با طرح وطن جایگزین برای فلسطینی‌ها مخالف هستند و بر تشکیل کشور مستقل فلسطینی تأکید دارند. در جنگ کنونی غزه نیز مردم اردن مکرراً با برگزاری تظاهرات، خواستار حمایت دولت این کشور از مردم غزه و همچنین قطع روابط با رژیم صهیونیستی شده‌اند. این تظاهرات نشان داد که تعارض و تضاد آشکاری در رویکرد مردم و دولت اردن در قبال مسئله فلسطین وجود دارد و مردم اردن بر این باور هستند که سازش با رژیم صهیونیستی و همسویی با قدرت‌های غربی صرفاً تأمین‌کننده منافع تل‌آویو است و برای اردن و همچنین فلسطینی‌ها دستاوردی نخواهد داشت. با این حال، دولت اردن به مخالفت‌های گسترده مردمی بی‌توجه است. می‌توان گفت این تظاهرات و تضاد، ضعف آشکار مشروعیت دولت اردن را نیز ثابت می‌کند.

نتیجه

اردن از کشورهای مهم در منازعه فلسطین- رژیم صهیونیستی است. با این حال، این اهمیت ناشی از نگاه ابزاری رژیم صهیونیستی و قدرت‌های غربی به اردن است. این نگاه که به صلح وادی عربه در سال ۱۹۹۴ منجر شد، سبب نشد اردن از تبعات امنیتی منازعه فلسطین- رژیم صهیونیستی در امان باشد، زیرا همواره از اردن به عنوان وطن جایگزین فلسطینی‌ها یاد شده است که هم تهدیدی برای تمامیت ارضی اردن و هم تمامیت ارضی فلسطین است.

نگاه ابزاری به اردن در منازعه فلسطین-رژیم صهیونیستی در اقدام اخیر نظامی جمهوری اسلامی ایران علیه اراضی اشغالی نیز وجود داشت و اردن به بهانه حفظ حاکمیت خود، با رژیم صهیونیستی برای مقابله با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی همراهی کرد. این در حالی است که اردن مانند اغلب کشورهای عربی برای متوقف کردن نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه اقدامی انجام نداد.

کد خبر 6087747

دیگر خبرها

  • ملوان در جمع ۸ تیم پایانی جام حذفی
  • رستگاری ملوان در دقیقه پایانی/ شاگردان تارتار راهی ۱/۴ نهایی شدند
  • شادی گل جنجالی جلوی چشم انزلی‌چی‌ها(عکس)
  • ترکیب ملوان برای شکست دادن سایپا در حذفی
  • اوسمار: هوادران پرسپولیس پس از گل‌محمدی به دنبال برانکو بودند
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر
  • رویکرد اردن نسبت به مساله فلسطین
  • مساله حق پخش باشگاه های استقلال و پرسپولیس حل شد؟
  • درویش:پرسپولیس خانه علی دایی است اما اوسمار اولویت است/هنوز درباره ادامه همکاری با من صحبت نکردند+فیلم
  • واکنش تازه چین به بودجه آمریکا برای حمایت از تایوان