Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، قربانعلی روشنی عصر امروز در همایش روز جهانی پنبه، اظهار داشت: پنبه محصولی صنعتی است که در تمام دنیا ارزش بسیار زیادی برای آن قائل هستند، بسیاری از کشورهای فقیر دنیا مانند بنگلادش طی برنامه‌ای 30 ساله با محوریت پنبه از اقتصاد صد و چهل و دوم دنیا به سی‌امین اقتصاد دنیا تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بنگلادش فقط دو درصد از تولید پنبه نیاز این کشور است و 98 درصد نیاز پنبه این کشور وارداتی است که آن را به منسوجات و فرآورده‌های مختلف تبدیل می‌کند که برای این کشور ارزآوری دارد.

روشنی ادامه داد: این اتفاق نشان می‌دهد کشورهای عمده تولید کننده و در حال توسعه، سرمایه گذاری خوبی روی پنبه دارند و امیدواریم ایران هم از این نعمت بیشتر بهره ببرد.

وی اضافه کرد: ایران طی چند سال اخیر در حوزه پنبه رشد نسبتا خوبی داشته و تولید افزایش قابل توجهی داشتیم، 10 سال قبل حدود 35 درصد نیاز داخلی را تولید می‌کردیم و 65 درصد را وارد می‌کرذیم اما امروز این عدد برعکس شده و 65 درصد نیاز پنبه کشور تولید می‌شود و این اتفاق در حالی رخ داده که با توجه به افزایش جمعیت کشور نیاز هم بیشتر شده است.

روشنی با بیان اینکه اگر حمایت قیمتی و اقتصادی از پنبه کار و پنبه کاری انجام شود طی دو سال آینده در این حوزه خود اتکا می‌شویم. بیان داشت: موسسه تحقیقات پنبه کشور در گرگان مستقر است و یکی از وظایف اصلی آن شناخت چالش‌های موجود در بخش تولید و تلاش برای ارائه راه حل‌های نوین است، امروز کشاورز دنبال رقم 200 روزه در زمینش نیست و اکنون به جایی رسیدیم که در هشت ماه تولیدات بسیاری داریم و این سطح توانمندی را می‌رساند.

وی خاطرنشان کرد: ارقام به 120 روزه رسیده‌اند که زودرس هستند و قابلیست برداشت ماشینی دارند و امسال چند ماشین به ناوگان برداشت ماشینی کشور اضافه شده و امیدواریم در آینده نزدیک مشکل برداشت هم حل شود و هزینه‌های تولید کاهش پیدا کند تا کشاورز نگران تولید و هزینه‌های برداشت نباشد.

وی یادآور شد: در حال حاضر 14 رقم تجاری پنبه را داریم که بر اساس اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شده و امسال برای معرفی دو تا سه رقم جدید داریم که کمیته ملی رقم باید آنها را تائید و پس از نامگذاری به جامعه معرفی شود.

پربیننده ترین گرمای امسال سه‌برابر گران‌تر شد توافق با عراق برای آزاد کردن منابع مالی ایران/ منابع مالی چشمگیری در بانک‌های عراق داریم سهم ایرانی‌ها از زعفران و پسته نصف شد آغاز عرضه گسترده برنج و روغن ورشکستگی صنف تالارهای پذیرایی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پنبه تولید داخل صادرات و واردات پنبه تراریخته حمایت از تولید داخلی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۷۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنابر آمار‌های اعلامی قبل از سیاست افزایش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری، بخشی از مرغ مورد نیاز از طریق واردات تامین می‌شد و به رغم آنکه تا چندماه پیش واردکننده مرغ از ترکیه بودیم، اما از اسفندماه به صادرکننده این محصول پروتئینی تبدیل شدیم.

با توجه به پتانسیل صنعت مرغداری، امکان تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد، درحالیکه به رغم افزایش سرانه مصرف مرغ ناشی از نوسانات قیمت گوشت قرمز حداکثر ۲ میلیون تن مرغ مورد نیاز است که این امر بدان معناست که به شرط تامین زیرساخت‌های لازم و حذف قیمت گذاری دستوری، امکان صادرات حداقل یک میلیون تن مرغ به بازار‌های هدف وجود دارد که با احتساب نرخ ۲.۲ تا ۲.۳ دلار هرکیلو مرغ صادراتی، ارزآوری قابل توجهی نصیب کشور می‌شود.

طبق آمار‌های اعلامی در آذرماه ۱۴۱ میلیون قطعه، دی ماه ۱۵۲ میلیون قطعه، بهمن بیش از ۱۵۱ میلیون و اسفند ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که با عرضه مرغ‌های جوجه ریزی بهمن ماه در ایام نوروز و ماه رمضان نیاز است که مازاد تولید از سطح بازار جمع آوری شود تا مرغداران متحمل زیان نشوند.

بنابر اذعان مسئولان صادرات مرغ بعداز سال‌ها به عراق انجام شد، این درحالی است که تا ۸ ماه گذشته واردکننده مرغ بودیم؛ لذا اگر مجموع ظرفیت نصب شده ۳ میلیون تن مرغ در کشور بکار گرفته شود، میزان صادرات بیش از پیش افزایش خواهد یافت، هرچه ارزآوری در این بخش بیشتر شود به فعال شدن این ظرفیت‌ها و افزایش تولید کمک می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شایع ترین علت نیاز به پیوند کبد در ایران
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد