Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر ترکان، عضو کابینه دولت سازندگی، در واکنش به اهانت‌هایی که در غالب نقد به دولت روا داشته می‌شود، گفت: هیچ‌گاه ندیدم که به این صورت بی‌مهابا به رئیس‌جمهور توهین شود و نسبت‌های ناروا به او بدهند. در حال حاضر برخی به گستاخی، نسبت‌های بسیار بسیار بد نظیر جاسوسی به مقامات تراز اول کشور و انقلاب می‌دهند و مقام‌های امنیتی هم در این مورد، اقدامی نمی‌کنند و این رفتارها را مشاهده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جریانات که چنین اهانت‌هایی را می‌کنند، سالم نیستند.

 مشاور عالی پیشین رئیس‌جمهور افزود: در حقیقت اینکه هیچ‌ کس و هیچ‌ چیز معتبر نباشد و همه چیز بی‌اعتبار و زیرسوال باشد و یا اینکه بگوییم چهل سال گذشته دست لیبرال‌ها، کج و کوله‌ها و منحرفین بوده، اصل انقلاب زیرسوال می‌رود. لذا نباید از این اهانت‌ها به عنوان یک موضوع ساده عبور کرد، بلکه باید پیگیری شود و ریشه‌های آن را پیدا کرد.

ترکان در رابطه با اینکه جلوگیری از این اهانت‌ها وظیفه چه نهادی است، تصریح کرد: باید ماهیت افرادی که توهین می‌کنند مشخص شود، اسم برخی از اینها را تا حالا نشنیدم.

مؤسس حزب اعتدال و توسعه در پاسخ به اینکه با انداختن توپ در زمین یکدیگر مشکلات امروز جامعه حل می‌شود؟ اظهار کرد: با این کارها مشکلات حل نمی‌شوند. این رفتارها ادامه رقابت‌های سال ۹۶، انتخابات ریاست جمهوری است. آن زمان اسمش رقابت بود و الان تبدیل به کینه شده است. در واقع چند نفری که سال ۹۶ با یکدیگر رقابت سیاسی می‌کردند، در حال حاضر رفتار کینه‌توزانه با یکدیگر دارند.

ترکان در خصوص اینکه راه حلی برای رفع این قبیل کینه‌ها وجود دارد؟ خاطرنشان کرد: کشور بزرگتر دارد و بهتر است توهین کنندگان به تذکرات بزرگ کشور، در مورد توهین ها توجه کنند.

عضو کابینه دولت سازندگی در رابطه با اینکه در این دوران که همه جناح‌ها با کینه‌ورزی و بدون در نظر گرفتن مصلحت مردم به جان هم افتادند، تا چه اندازه جای خالی افراد فراجناحی نظیر هاشمی رفسنجانی که قابلیت ایجاد اجماع میان جناح‌ها را داشت، احساس می‌شود؟ ادامه داد: این اهانت‌کنندگان به خود هاشمی رفسنجانی هم توهین می‌کنند. البته در دوران دولت سازندگی این قبیل اهانت‌ها به رئیس‌جمهور صورت نمی‌گرفت.

ترکان در پایان یادآور شد: به افرادی که بابت اهانت به رئیس‌جمهور، ته دلشان شاد می‌شود، توصیه می‌کنم به خودشان بیایند چراکه همین بساط روزی گریبان آنها را هم خواهد گرفت، لذا از این بی‌اخلاقی‌ها خوشحال نباشند.

2727

کد خبر 1442906

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اکبر ترکان حسن روحانی رئیس جمهور اهانت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۰۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است

شیخ محمود، مدرس دانشگاه و امام مسجد نور شهر آروا در اوگاندا در گفتگو با خبرگزاری تقریب دوستی و وحدت قلوب را مبنا و پایه اسلام و نقطه اتصال ملت های مسلمان خواند و بیان داشت: اگرچه وجود افکار متفاوت و گرایش های متضاد در میان ملت های مسلمان امری طبیعی است اما همه اندیشمندان و فعالان مذهبی باید ذیل هدف بزرگ تری که مصلحت حفظ دین اسلام را در نظر دارد، این تفاوت ها را نادیده بگیرند و با حس برادری به سمت هدف مشترک حرکت کنند. این نزدیکی تنها در صورتی ممکن می شود که هر یک از گروهها نگاه برتر و سلطه طلبانه ای بر دیگری نداشته باشد بلکه باید نگاه اصلی آنها، جلوگیری از ادامه ظلم و تفرقه افکنی دشمنان باشد و از ارزش های متعالی اسلام محافظت کنند.

او به ریشه های تمدن اسلامی که فرهنگ فکری مشترکی را به ملت های مسلمان حاکم کرده است، اشاره کرد و افزود: ملت های مسلمان اشتراکات فرهنگی بسیاری دارند که آنها را به هم نزدیک می کند و هدف از پیگیری تقریب مذاهب، دستیابی به ظرفیت های قابل اجرا برای افزایش توانمندی و قدرت ملت های مسلمان است.  

شیخ محمود به تحولات منطقه خاورمیانه اشاره کرد و افزود: جنگ خشونت باری که در بیش از 7 ماه گذشته میان اسرائیل و فلسطین روی داده و به شهادت هزاران نفر از مردم مسلمان فلسطینی منجر شده، نشان می دهد کشورهای اسلامی باید یک سازکار عملی برای ایجاد وحدت را در دستور کار قرار دهند و و به طور عملی وارد میدان عمل شده و به حمایت از مردم مسلمان فلسطین بپردازند.

او با بیان اینکه دستور صریح دین اسلام دوری مسلمانان از جنگ‌ بوده است اما وقتی مساله ستمدیدگان در میان باشد، حمایت از آنها ضروری است، ادامه داد: با وجود اتفاقات تاسف بار در غزه برخی از دولت های اسلامی همچنان همکاری های اقتصادی خود را با اسرائیل ادامه می دهند و نتیجه آن این شده که اسرائیل در جنگ غزه فرصت بیشتری برای ادامه جنگ خشونت بار خود به دست آورده است. بنابراین در حالی که همه دولت های مسلمان باید از اسرائیل دوری کنند و بنا به توصیه اسلام نباید با دشمنان در زمینه مسائل اساسی جهان اسلام رابطه برقرار می کردند، این دستور را نادیده گرفتند که حاصل آن امروز در حوادث فلسطین نمایان شد.

شیخ محمود همچنین افزود ضروری است که کشورهای مسلمان با درس آموزی از اقدامات گذشته در کنار یکدیگر بایستند، یک جبهه قوی تشکیل دهند و توجه خود را معطوف به حل و فصل مناقشه تاریخی در سرزمین فلسطین نمایند.  

دیگر خبرها

  • تشدید حملات رژیم صهیونیستی به رفح
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است
  • دفتر حسن روحانی: موارد ردصلاحیت روحانی منتشر خواهد شد
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • خلیفه ارامنه آذربایجان اهانت به قرآن کریم را محکوم کرد
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!