Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، یدالله موحد، رییس کل دادگستری استان کرمان در ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی ،گفت: در تعامل با اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی استان کرمان مقرر شد که بازدید‌هایی از سوی اتاق از واحد‌های دارای مشکلات مختلف انجام و راهکار‌های رفع این مشکلات بررسی شود تا در ستاد استانی اجرایی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی بتوان حمایت بهتری از واحد‌های تولیدی و صنعتی و رفع مشکلات این واحد‌ها داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موحد افزود: لازم است قبل از طرح موضوع در جلسات ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی موضوعات کارشناسی بر مبنای بررسی‌های میدانی دنبال شده، راهکار‌های رفع مشکلات هر واحد تولیدی مشخص و پیشنهادات مطرح شودتا زمینه تصمیمات دقیق و رفع مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی فراهم شود.

او با اشاره به تداوم حمایت‌های قضایی از اجرای پروژه‌های تولیدی و خدماتی به منظور توسعه فضای تولید و اشتغال جامعه، تاکید کرد: مجریان پروژه‌های مختلف نیز باید به حفظ کیفیت انجام کار دقت لازم را داشته باشند.

رییس کل دادگستری استان کرمان بر انجام بازرسی‌های تخصصی از سوی سازمان بازرسی در رابطه با کیفیت اجرای پروژه‌ها و نواقص موجود در روند اجرای قرارداد‌ها نیز تاکید کرد و اظهارداشت: به منظور حل مشکلات شرکت ایستاتیس راه مقرر شد ظرف یکماه آینده برای تخصیص زمین محل کارخانه و تعیین تکلیف معدن این کارخانه پیگیری‌های لازم انجام شود.

موحد بر حمایت دستگاه قضایی از واحد‌های تولیدی دانش بنیان و فن آور نیز تاکید کرد و ادامه داد: بانک‌ها نیز ساز وکار‌های قانونی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان  دارند و در این زمینه همکاری لازم با واحد‌های دانش محور انجام می‌شود.

او نداشتن اطلاع دستگاه‌های اجرایی از فعالیت یا عدم فعالیت واحد‌های تولیدی را موجب ناهماهنگی در حمایت از فعالیت‌های این واحد‌ها دانست و ادامه داد: مدیران زیرمجموعه اقتصادی از جمله صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرک‌های صنعتی باید با شناخت دقیق از وضعیت واحد‌های صنعتی، تولیدی و خدماتی در راستای ارائه کمک فکری و حمایت از این واحد‌ها اقدام کنند.

فرماندار شهرستان زرند نیز در این جلسه گفت: با حمایت‌های دستگاه قضایی در شهرستان زرند جهش اقتصادی بزرگ را به زودی شاهد خواهیم بود.

صادق زاده ادامه داد: بزودی کارخانه فولاد یک میلیون و ۷۰۰ هزار تنی در این شهرستان به بهره برداری خواهد رسید.

 در این نشست مشکلات شرکت ایستاتیس راه در حوزه معدن، اختصاص زمین اجرای پروژه و سایر مشکلات این کارخانه بررسی شد.

همچنین در این نشست مشکلات یکی از شرکت‌های دانش بنیان کرمان در حوزه‌های بانکی و تامین زمین مورد نیاز آن در شهرک صنعتی کرمان مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری کرمان دانش بنیان واحد های تولیدی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۱۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیرحسن زرنانی با بیان اینکه امسال محور اصلی همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت است، گفت: درهمایش امسال که از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، ۲۵ محور علمی وجود دارد و ۴۵ کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.
دبیر علمی پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی افزود: مطالب علمی در کارگاه‌ها براساس نیازسنجی‌ها ارائه می‌شود و پیش بینی می‌شود ۸ هزار نفر از همایش امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به پارسال افزایش مخاطب شاهد هستیم.

آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

امیرحسن زرنانی درباره نقش شرکت‌های دانش بنیان حاضر در این همایش درباره افزایش سطح علمی مخاطبان و شرکت‌های مخاطب همایش گفت: هرچه دستگاه‌ها دقیق‌تر عمل کنند می‌توانند در تشخیص بهتر موثر باشند؛ نقش شرکت‌های تولیدی کیت‌های آزمایشگاهی و تولید کیت‌های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره اینکه با وجود بیش از ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت به چه صورت است، افزود: آزمایشگاه‌ها مهم‌ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری‌های بالینی به شمار می‌آیند؛ پزشک با توجه به علائم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه‌ها می‌توانند این موارد را برطرف کنند.

زرنانی گفت: آزمایشگاه‌ها درنظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری‌های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه‌ها کمک کننده هستند.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب لذا آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.

فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور


همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسائل روز آزمایشگاهی و پیشرفت‌های فن آوری، نیاز‌های روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با فن آوری و مسایل جدید آزمایشگاه‌ها آشنا کنیم.

دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی افزود: در صورتی که به نقش و جایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته شود بسیاری از برنامه‌های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه‌های علمی صورت می‌گیرد و همکاران با داده‌های این آزمایشگاه‌ها در مراکز درمانی گروه مراقبت را هدایت می‌کنند از این رو برگزاری اینگونه همایش‌ها با اهمیت است.

دیگر خبرها

  • تلاش دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه