Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود اسماعیل‌پور اشکفتکی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: در سال‌های قبل حدود ۴۰۰ نشریه دانشجویی داشتیم ولی اکنون نزدیک به یک‌هزار نشریه در حال فعالیت داریم که نسبت به قبل از نظر کیفیت هم پیشرفت داشته‌اند، اولویت اول ما کیفیت نشریات است تا کمیت و سعی ما بر این است که در این زمینه پیشرفت‌های چشم‌گیری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو اصلی شورای نظارت بر فعالیت نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اصلاح، تصویب و بروزرسانی آیین‌نامه‌های اجرایی جشنواره‌ها و موضوعات مرتبط با نشریات دانشجویی، مطالبه عدالت در بودجه نشریات واحدهای جامع و کوچک مقیاس، مطالبه برگزاری لیگ نشریات واحدی، منطقه‌ای و سراسری، سیاست‌گذاری نشریات دانشجویی در راستای تقویت روحیه جبهه مقاومت و فرهنگ اسلامی_ ایرانی، را از جمله برنامه‌های شورای نظارت بر فعالیت نشریات دانشجویی برشمرد.

وی موضوعات مذکور را بخشی از برنامه‌های شورا برای بهتر شدن وضعیت نشریات دانست و افزود: بیشتر نشریات از نظر مالی و بودجه مشکلاتی دارند، قیمت چاپ، تکثیر و طراحی نسبت به قبل افزایش یافته که همین امر نشریات را با مشکل روبه‌رو کرده است، بودجه‌هایی که از طرف دانشگاه‌ها به منظور حمایت مالی به مدیران مسؤول می‌رسد بسیار ناچیز است، این بودجه‌ها بدون توجه به افزایش چشم‌گیر قیمت‌ها هیچ تغییری نیافته و ثابت مانده است که باید در این خصوص اقدامی صورت گیرد.

اسماعیل‌پور اظهار داشت: جنبش‌های دانشجویی نسبت به قبل افت کرده‌اند و نشریات هم از این ماجرا مستثنی نیستند و با توجه به شرایط فعلی کرونا تنها تشکیلاتی که نسبت به باقی تشکل‌های دیگر می‌تواند به راحتی به کار خود ادامه دهد، نشریات هستند که به صورت غیرحضوری و حتی نشریات الکترونیکی هم می‌توانند فعالیت کنند، ولی تشکل‌ها نیاز دارند برای فعالیت در زمان و مکان خاصی دور هم جمع شوند.

عضو اصلی شورای نظارت بر فعالیت نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در نظر داریم با همکاری معاونت فرهنگی و نمایندگان شورای نظارت بر نشریات سراسر کشور یک‌سری کارگاه‌های توانمندسازی در زمینه‌های مختلف برای اعضای هیئت تحریریه، مدیران و سردبیران نشریات برگزار کنیم.

انتهای پیام/3339/م

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا نشریات دانشجویی دانشگاه تشکل نشریات دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۱۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمد محمودزاده در سفر به خوزستان و نشست با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان، کیفیت بخشی به مقوله آموزش را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: معاونت‌های آموزشی آموزش و پرورش باید مهندسی کیفیت آموزشی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   وی افزود: پارسال عملکرد آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش مناسب نبود و سیمای آموزشی خوبی را در سال‌های گذشته شاهد نبودیم.   محمودزاده ادامه داد: بخشی از کار آموزش و پرورش کیفیت بخشی به جریان علمی مدارس است که در این‌مسیر مسئولان آموزش و پرورش در استان‌ها باید با قدرت ورود کنند.   معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر توجه داشتن به حوزه پرورشی، اضافه کرد: ۴۳ شاخص آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین شده که بیشتر این شاخص‌ها مربوط به حوزه پرورشی است.   وی با تاکید بر اهتمام معاونت‌های پرورشی به اجرای برنامه‌های تربیتی و دینی در مدارس، گفت: توانمندسازی معلم‌ها به لحاظ معیشتی و علمی از دیگر اقدامات مهم در حوزه آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • برگزاری کارگاه آموزشی مهدویت در لرستان
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • نظارت ۴۰ نفر بر روند برگزاری انتخابات مرحله دوم در گنبدکاووس
  • نظارت ۴۰ نفر بر روند برگزاری انتخابات مرحله دوم؛ گنبدکاووس
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه