Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، الهوردی دهقانی با بیان اینکه معادن همچون سایر بخش‌ها از سوءمدیریت مسئولان در امان نمانده‌اند، اظهار داشت: در حال حاضر کشور با پدیده‌ای به نام دلالی و خام فروشی در صنایع معدنی و فلزی روبه رو است؛ به طور مثال زنجیره مس و فولاد به دلیل گرانی ارز و سیاست‌های نادرست به کار گرفته شده با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کند، برخی برای کسب سود بیشتر، بدون توجه به نیازِ حلقه‌های بعدی زنجیره تولید، محصولات خود را، صادر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود عرضه، شمش آهن را گران کرد

نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی افزود: در حوزه آهن برخی تولیدکنندگان شمش را با هدف ارزآوری صادر کردند و این امر موجب افزایش چشم گیر قیمت شمش به دلیل کمبود عرضه شد، حتی در برخی مراحل شمش در ایران از خارج کشور نیز گرانتر شد.

نوسانات ارزی تولیدکنندگان را به صادرات مواد معدنی و فلزی ترغیب کرد

وی نوسانات ارزی را دلیل تمایل تولیدکنندگان به صادرات مواد معدنی دانست و اضافه کرد: هرچند قیمت جهانی شمش آهن افزایش نیافته اما کاهش ارزش پول ملی و رشد نرخ دلار موجب تشویق افراد به صادرات شده است در نتیجه برخی تولیدکنندگان به جای عرضه محصولات معدنی و فلزی در بورس درصدد صادرات هستند.

انحصار و مافیای موجود در صنایع فلزی و معدنی

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به انحصار و مافیای موجود در صنایع فلزی و معدنی، ادامه داد: حضور مافیا موجب شده مواد اولیه موردنیاز صنایع پایین دستی فولاد، مس و... تامین نشده و مشکلات به تولید نهایی کالا برسد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه در صنایع فلزی محصولاتی مانند کاتد، کنستانتره، شمش، سنگ آهن، کنداله و.... برای زنجیره‌های بعدی مواد اولیه محسوب می‌شود، تصریح کرد: باید با هدف خلق ثروت، ارزش افزوده و اشتغالزایی مواد موردنیاز حلقه آخر صنایع فلزی و معدنی را تامین کرده و از صادرات آن‌ها به صورت خام جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مس صنایع فلزی مافیا شمش طلا خبرگزاری فارس فارس تبریز سنگ آهن نماینده مجلس ورزقان مس سونگون ارز مواد معدنی بورس دلار صنایع فلزی و معدنی صنایع فلزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۳۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان 662 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 108  میلیون دلار و برای خدمات 110 میلیون دلار  به نرخ 44038 تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 585 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

دلار مبادله‌ای ثابت ماند؛ یورو کاهشی شد




طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 578 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 83  میلیون دلار و در مجموع 662 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 450 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 182 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 145 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 122 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 181 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 174، 27، 142، 94 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 28 میلیون دلار ارز نیمایی و 147 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت