Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر ملی مقابله با پدیده گرد و غبار کشور - در جریان بازدید وزیر جهاد کشاورزی از کانون های فوق بحرانی جنوب شرق اهواز کاشت گونه های بومی ، مشارکت مردمی ،مدیریت چرا و غرق و مرطوب سازی الگوهای موفق در مدیریت گرد و غبار استان بوده است
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان- وزیر جهاد کشاورزی روز دوشنبه 21 مهرماه از کانون های فوق بحرانی جنوب شرق اهواز بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در جریان این بازدید علی محمد طهماسبی بیرگانی مدیر ملی مقابله با پدیده گرد و غبار کشور ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط سازمان حفاظت محیط زیست درخصوص مقابله با گرد و غبار در کشور و استان خوزستان گفت : در سال 97 کل اعتبارات مقابله با گرد و غبار کشور و سال 98 نیز بیش از 50 درصد از اعتبارات به استان خوزستان جهت مقابله با گرد و غبار اختصاص داده شده است.
وی ادامه داد : تاکنون 2 هزار و 500 میلیارد تومان برای مقابله با گرد و غبار به کل کشور اختصاص یافته که نزدیک به نیمی از این ارتباط صرفاً جهت مقابله با طرح های گرد و غبار در استان خوزستان شده است. طهماسبی ادامه داد: در مطالعات انجام شده در زمینه گرد و غبار در کل کشور بیش از 35 میلیون هکتار کانون گرد و غبار وجود دارد و برای مهار این کانون‌ها فعالیت‌های مختلفی انجام و در حال اجرا است.
او گفت: در سه سال گذشته تجربیات خوبی برای مقابله با گرد و غبار به دست آوردیم و نحوه کار در حوزه تثبیت ماسه که قبلا در این استان متداول بوده متفاوت است. مدیریت آب،مدیریت چرا ، کاشت گونه های بومی و مرطوب سازی و تلفیقی از این برنامه ها در جنوب شرق اهواز مورد استفاده قرار گرفته است و مدیریت غرقابی و چرا در مدت سه سال گذشته به خوبی نشان داده که با عملیات بیولوژیک و کاشت نهال جوابگوی مهار این مقدار کانون نبوده و اعتبارات هم در این حوزه جوابگو نیست و ضروریست از برنامه‌های تلفیقی استفاده شود.
طهماسبی ادامه داد : در استان خوزستان نزدیک به 300 هزار هکتار کانون گرد و غبار وجود دارد که 50 هزار هکتار آن با مدیریت چرا و غرقابی کنترل شده که نقش بسیار موثری در رویش و پوشش گیاهی در منطقه داشته است.
وی ادامه داد: در استان خوزستان نزدیک 500 هزار هکتار توسط سازمان جنگل ها ومنابع طبیعی کار انجام شده که نزدیک به 350 هزار هکتار در بخش مدیریت چرا بوده است.
وی گفت: مطالعات نشان داده که میزان خسارت ناشی از گرد و غبار استان در بخش کشاورزی 58 درصد بوده است و از وزیر جهاد کشاورزی خواست تا توجه ویژه به کشاورزی حفاظتی شود؛ چرا که از 35 میلیون هکتار ، 2 میلیون هکتار کانون گرد و غبار از زمین های زراعی هستند که با تامین آب و توجه به آموزش کشاورزان می توان در مهار این کانون‌ها گام موثری برداشت.
مدیر کارگروه گرد و غبار کشور در خصوص اقدامات انجام شده در استان خوزستان گفت: 505 میلیارد تومان از اعتبارات سال 95 تاکنون از محل صندوق توسعه به استان داده شده و همچنین 272 میلیارد تومان هم به منظور کانال آبرسانی به کانون‌های فوق بحرانی به استان اختصاص یافته است.
وی گفت: اقدامات انجام شده در استان می‌تواند الگویی موفق برای مقابله با گرد و غبار در کشور باشد و ادامه داد : در استان علاوه بر کاشت نهال ، عملیات مدیریت پیشگیری انجام شده و به این نتیجه رسیدیم که عملیات احیا از لحاظ اعتباری جوابگوی این حجم وسیع نخواهد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مقابله با گرد و غبار اقدامات انجام شده استان خوزستان گرد و غبار کشور گرد و غبار انجام شده هزار هکتار مدیریت چرا کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۴۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است

شهردار خوی گفت: تمامی افتخارات شهرداری خوی درسطح استانی و کشوری مرهون تلاش‌های تک تک اعضای شورای شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسن نصرالله‌پور امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه شورای اسلامی شهر خوی با بیان اینکه تجلی اراده مردم در مدیریت شهری در شوراهای شهر تبلور می‌یابد، اظهار کرد: امروز در جایگاهی قرار گرفته‌ایم که در بیشتر حوزه‌های شهری گام‌های خوب و موثری جهت رفاه حال مردم برداشته‌ایم.

وی با اشاره به مسیر گشایی‌ها، نهضت آسفالت معابر و نیز کمربندی شهید سلیمانی افزود: در طول تاریخ شهرداری این حجم از مسیرگشایی‌ها بی‌بدیل بوده و مسیرگشایی خیابان شیخ نوایی تا جاده قطور نمود اقدامات زیرساختی شهرداری است.

شهردار خوی در ادامه با اشاره به معدود سیاه‌نمایی‌های رسانه‌ای در مورد عملکرد شورا و شهرداری گفت: امروزه شهرداری در جایگاهی قرار دارد که مدیران شهری و شوراهای شهر با فراغ بال پاسخگوی مطالبات مردمی هستند و در میز خدمت اخیر مدیریت شهری این امر بر همگان ثابت شد و تمامی اقدامات مجموعه شهرداری با اراده و حمایت قاطعانه اعضای شورای شهر محقق شده است و نمود ادعای ما کسب عناوین مختلف استانی و ملی برای شهر ما خوی است.

نصرالله‌پور در خاتمه با مخاطب قرار دادن اصحاب رسانه و خبرنگاران حاضر در جلسه شورا تصریح کرد: عملکرد شهرداری خوی در اکثر حوزه‌ها و به خصوص عمرانی و فرهنگی با کلانشهرهایی نظیر تبریز، اصفهان و ارومیه قابل مقایسه است، چرا که معتقدم همکارانم در شهرداری و شورای شهر با تمام توان در مسیر موفقیت و سربلندی شهر خوی قدم برمی‌دارند.

کد خبر 749189

دیگر خبرها

  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند
  • مدارس نوبت صبح ۶ شهرستان خوزستان غیرحضوری شد
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم
  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس