Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه ابتلا سالمندان و کودکان زیر 10 سال به کرونا در گیلان افزایش‌یافته گفت: آزمایش‌ها نشان داده 70 درصد کسانی که درگذشته مبتلابه کرونا بودند مجدداً در معرض ابتلا به این بیماری هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان سالاری امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان گیلان اظهار کرد: همچنان ویروس کرونا در استان فعال بوده و ابتلای شهروندان به این بیماری منحوس و متقلب ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش بستری و فوتی‌های ناشی از کرونا در گیلان

وی از ابتلای 66 تن دیگر از گیلانیان به بیماری کووید 19 خبر داد و افزود: متأسفانه تعداد فوتی‌ها ناشی از ویروس کرونا در گیلان افزایش و شمار ترخیص شدگان کاهش داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان با تأکید بر اینکه رعایت فاصله فیزیکی و استفاده از ماسک فعلاً تنها راه مقابله با بیماری کرونا هست، گفت: در حال حاضر استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی از اولی‌ترین اقدامات به‌حساب می‌آید اما متأسفانه مردم در مواجهه با کرونا عادی انگارانه رفتار می‌کنند و این مسئله موجب رنجش خاطر کادر سلامت به‌ویژه پرستاران و پزشکان در صف مقدم مبارزه با بیماری کرونا شده است.

کاهش محسوس رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط گیلانیان

دبیر ستاد مقابله با بیماری کرونا در گیلان با اشاره به آمارهای نگران‌کننده رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از سوی صنوف و مردم، بیان کرد: در حال حاضر در اماکن و تجمعات رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی به 20 درصد رسیده و تنها 60 درصد مردم از ماسک در تجمعات خود استفاده می‌کنند.

دکتر سالاری با بیان اینکه در مواجهه با کرونا ویروس عادی انگاری می‌شود و این مسئله سهم قابل‌توجهی در ابتلا به بیماری کرونا دارد، تصریح کرد: این عادی انگاری مردم هرچند ممکن است خودشان را بیمار نکند اما سهم قابل‌توجهی در ویروس پراکنی داشته و حیات شمار زیادی از مردم را به مرگ ختم می‌کند.

افزایش ابتلا سالمندان و کودکان به کرونا در گیلان

وی از درگیری شدید افراد بالای 60 سال و همچنین کودکان زیر 10 سال به بیماری کرونا در استان خبر داد و گفت: علاوه بر ابتلا، مرگ‌ومیر نیز در این گروه‌ها افزایش‌یافته و مردم باید رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و همچنین استفاده از ماسک را به‌عنوان یک مسئولیت اجتماعی بپذیرند.

70 درصد کرونا گرفته‌ها در معرض ابتلای مجدد هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه برخی از افرادی که یک‌بار به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند تصور می‌کنند که نسبت به ابتلای این بیماری مصون هستند، افزود: 70 درصد افرادی که در اسفند و فروردین به بیماری کرونا مبتلا شده بودند و امروز آزمایش داده‌اند نتایج نشان می‌دهد که نسبت به بیماری در امان نبوده و احتمال ابتلای مجدد آن‌ها به کرونا وجود دارد.

دبیر ستاد کرونا گیلان با بیان اینکه افرادی نوع‌دوستی که پلاسما اهدا می‌کنند تنها یک ماه پس از بهبودی قادر به اهدای پلاسمای خون خود هستند، گفت: پس از یک ماه از بهبودی، اثر درمانی پلاسما خون بهبودیافتگان از بین رفته و احتمال مجدد به بیماری کرونا حتی در کسانی که درگذشته مبتلابه بیماری کووید 19 بودند، وجود دارد.

ابراز نگرانی علوم پزشکی از وارد شدن گیلان در موج سوم بیماری کرونا

دکتر سالاری با بیان اینکه مردم باید بیش از گذشته خود را ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی بدانند، تصریح کرد: اگر مردم به روند فعلی خود که همان عادی انگاری هست ادامه بدهند یقیناً گیلان وارد موج سوم ابتلا به بیماری کرونا خواهد شد.

نظارت‌ها بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در گیلان تشدید می‌شود

دکتر سالاری در پاسخ به اینکه آیا احتمال دارد نظارت‌های شخصی و محدودیت‌ها فردی در گیلان همچون تهران اعمال شود، گفت: فعلاً اعمال محدودیت و جریمه بر افرادی که از ماسک استفاده می‌کنند جز برنامه‌های ستاد کرونا در گیلان نیست اما نظارت‌ها در بازار، مراکز تجمع و از همه بیشتر در ادارات افزایش‌یافته و این نظارت‌های میدانی با همکاری اصناف، صمت و سایر دستگاه‌های متولی از هفته آینده در استان تشدید می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان موج سوم بیماری کرونا بیماری کرونا کرونا در گیلان رعایت فاصله نظارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۶۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟