Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارکانی گفت: 90 درصد از تولید زعفران ایران در خراسان است ولی کمتر از ۱۰ درصد از درآمد آن به این استان تعلق دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان ارکانی، نماینده مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با صبح توس در حاشیه بازدید از مرکز علم و فناوری نیشابور گفت: عدم تناسب عرضه و تقاضا یکی از علل اصلی شکست استارت آپ ها هست و نیاز است برای رفع این موضوع ارتباط بین مسئله محور بودن تولیدات و این شرکت‌ها ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نیازهای نیشابور خاطر نشان کرد: قطب آلو ایران در خرو در شهرستان زبرخان است ولی مشکل ۶۰ ساله این مردم این است که شرکتی برای فرآوری این محصولشان وجود ندارد و مجبورند محصولشان را با کمترین قیمت بفروشند.

عضو کمیسیون اصل 90 بیان داشت: نیشابور قطب زعفران بعد از جنوب خراسان است و مردم اعتراض دارند که چرا دولت بعد از یک سال از خرید زعفران تازه پول آن را پرداخت کرده است و این تأخیر و اوضاع اقتصادی باعث شده است کشاورزان ورشکست شوند.

ارکانی اظهار داشت: اسپری زعفران که در یک شرکت دانش‌بنیان نیشابوری در‌ حال طراحی است می‌تواند ۱۰ برابر ارزش‌افزوده ایجاد کند، جالب است بدانید 90 درصد از تولید زعفران ایران در خراسان است ولی کمتر از ۱۰ درصد از درآمد آن به این استان تعلق دارد.

نماینده مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کشاورزان در‌ تأمین کود مشکل‌دارند و چندی است دولت هیچ‌گونه کودی توزیع نکرده است و این نیاز جامعه کشاورزان است.

وی خاطرنشان کرد: نهاده‌های مورد نیاز دام داران و مرغداری‌ها یعنی جو، ذرت و سویا است و الآن معضل شماره یک کشور ما این‌ها است، این محصولات نه‌تنها کاشت آن‌ها محدودیت ندارد بلکه کالایی استراتژیک است ولی با توجه به وارداتی بودن امکان واردات با قیمت ارز فعلی وجود ندارد و نتیجتاً دام داران متضرر شده‌اند و جوجه ریزی کاهش‌یافته است و جمعیت دامی کاهش‌یافته است و حالا با این افزایش قیمت‌ها نتایجش آشکار شده است.

ارکانی گفت: برای تولید قیر نیازمند ورود جدی‌تر شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم چون کشور کماکان مشکل آسفالت دارد و با یک‌میلیون تن قیر رایگان مصوبه مجلس مشکلی حل نخواهد شد.

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی ادامه داد: مردم نیشابور سیب را با قیمت هزار و ۵۰۰ تومان می‌فروشند که حتی هزینه‌های تولید آن تأمین نمی‌شود.

وی با اشاره به مشکل اصلی در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان و علمی عنوان داشت: بین سطوح شرکت‌های تجاری و دانش‌بنیان، شرکت‌های فناور هستند که هیچ امکاناتی به آن‌ها داده نمی‌شود و از آن‌ها هیچ حمایتی نمی‌شود.

نماینده مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از موازی کاری در این موضوع تأکید کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری مسئول حمایت از این افراد هستند ولی دستگاه‌های دیگر نیز در این موضوع موازی کاری می‌کنند و این باعث شده است شرکت‌هایی که نیاز دارند نتوانند تسهیلات دریافت کنند و برخی شرکت‌ها چندین تسهیلات مالی دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مردم نیشابور دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۷۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدامیر شوشتری صبح سه شنبه در مراسم «زنگ سپاس معلم» اظهار کرد: خراسان رضوی در تمام رشته‌ها از میانگین کشور بالاتر است. استان در نقشه کشوری سبز پررنگ بوده و جزو استان‌های خوب در عرصه علمی و آموزشی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی بیان کرد: هفته بزرگداشت مقام معلم در استان با بیش از ۱.۵ میلیون دانش‌آموز از امروز با نواختن زنگ سپاس توسط استاندار خراسان رضوی آغاز می‌شود.

وی ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم به همه فرهنگیان سراسر استان و کشور عنوان کرد: شهید مطهری در فضای بسیار مه‌آلود تردید و شک روزهای اول انقلاب و در پله پله رشد انقلاب، خطرناک‌ترین شبهات و همچنین سلوک را در انقلاب شناسایی می‌کرد، بر پیروان امام (ره) می‌نمایاند و در میدان فکر و اندیشه و در عرصه اعتقاد و ایمان، حافظ و نگهبان قدرتمندی از اندیشه انقلابیون بود.

شوشتری با اشاره به اینکه آموزش‌وپرورش استان در چهار عرصه موفقیت‌هایی داشته است، تصریح کرد: یکی از قله‌ها در عرصه پرورشی، تربیت بدنی و فرهنگی است که ما برنامه‌های ارزشمندی برای ارتقا برگزاری نماز جماعت، برنامه‌های قرآن و تاثیرگذاری اجتماعی و سیاسی دانش‌آموزان در میدان ۱۴۰۲ داشتیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی افزود: ۹۱ هزار دانش‌آموز از ۱۲۰ هزار نفر، معتکفین استان را تشکیل دادند که بیش از چهار برابر سال‌های گذشته بود. حضور گسترده و اثرگذار دانش‌آموزان در راهپیمایی ۲۲ بهمن و بعد انتخابات را شاهد هستیم که بیش از ۲ هزار نفر برای اولین بار از دانش‌آموزان متوسط دوم به عنوان ناظران صندوق‌های رای در انتخابات حضور پیدا کردند. بیش از ۵ هزار دانش‌آموز خبرنگار پانا در سراسر استان پای صندوق‌های رای رفتند که تا قبل از ظهر کلیپ‌های تبلیغی آنها از صداوسیما پخش شد.

وی ادامه داد: اولین بار جلسات دانش‌آموزی مستقر در سراسر استان در حضور استاندار برگزار شد. این دانش‌آموزان به مسوولان بیان می‌کردند که اگر کار را به ما بسپارید خیالتان جمع باشد که ما کار را به آنها سپردیم و دیدیم در انتخابات چه کردند تا جایی که وزیر کشور تشریف آوردند و از استان تقدیر کردند.

شوشتری بیان کرد: در عرصه آموزشی، علمی و پژوهشی نمرات ما در استان در تمام رشته‌ها از میانگین کشور بالاتر است. استان در نقشه کشوری سبز پررنگ بوده و جزو استان‌های خوب در عرصه علمی و آموزشی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در عرصه پشتیبانی، مالی و اداری در زمینه استخدام‌های سال گذشته، بیش از ۲۱ هزار نفر تنها در تابستان سال گذشته گزینش پیچیده شده و حدود ۷ هزار نفر نفر انتخاب شدند. امسال برای اولین بار بیش از ۱۰ هزار نفر استخدام خواهیم داشت که باید از ۳۰ هزار نفر گزینش کنیم. امیدواریم وضعیت نیروی انسانی در یکی، دو سال آینده بهبود پیدا کند. گزینش‌های آموزش‌وپرورش منحصر به فرد و بی‌نظیر است.

وی اضافه کرد: در عرصه عمرانی، نوسازی و توسعه فضا، در سال گذشته ساخت ۳۰۱ پروژه با ۱۵۰۰ کلاس و افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس نسبت به سال قبل را داشتیم و تا پایان سال نوید خوبی خواهیم داد. ما به جد تجاری‌سازی و مولدسازی را دنبال می‌کنیم.

شوشتری گفت: در عرصه راهبردی و سیاست‌گذاری اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش را داریم که بر همه عرصه‌های گذشته نظارت و راهبری خواهد داشت. این سند در ۱۰۰ مدرسه در حال برگزاری است.

کد خبر 6092945

دیگر خبرها

  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری