Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-29@07:35:42 GMT

خیابان امیرکبیر به شهیدان سلامت تغییر نام یافت

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۲۷۱۱۶

خیابان امیرکبیر به شهیدان سلامت تغییر نام یافت

رویداد۲۴ اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز سه‌شنبه در جریان دویست و چهل و دومین جلسه خود دو مصوبه از مصوبات کمیته فرعی نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران را در دستور کار قرار دادند.

«محمدجواد حق‌شناس» رییس کمیته نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران به قرائت مصوبات جلسات این کمیسیون پرداخت و اظهار داشت: بر اساس تصمیم کمیته نامگذاری در مصوبه اول این کمیته ۱۴ تغییر نام وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: در نامگذاری معابر و خیابان‌ها تلاش شده‌است از نام‌های تکراری جلوگیری شود. برخی نام‌ها ۵۰ بار در نامگذاری معابر تهران تکرار شده‌است به گفته حق‌شناس، برخی نام‌ها بیش از ۵۰ بار در معابر و خیابان‌های شهر تهران تکرار شده‌است که کمیته نامگذاری تلاش دارد از این تکرار‌ها جلوگیری کند.

وی گفت: بر این اساس، تغییر نام کوچه رشیدی به «شهید امام‌بودی» در محدوده اختیاریه جنوبی واقع در منطقه ۳، تغییر نام کوچه پوریا به شهیدان «رشیدی» نیا در محدوده اختیاریه جنوبی در منطقه ۳، تغییر نام کوچه طاهری به زورخانه «شیر» در منطقه ۱۴ انجام شده‌است.

وی ادامه داد: تغییر نام بازار و میوه و تره‌بار شیخ بهایی به «شهرک والفجر» واقع در محدوده منطقه ۶، تغیر نام بن بست بی‌نام به بن بست «شمش» در حد فاصل خیابان کارگر تا خیابان غفاری واقع در منطقه ۱۱، تغییر نام بن‌بست بی‌نام به بن‌بست «دوم» واقع در منطقه ۱۱ در کمیته نامگذاری مصوب شد.

حق‌شناس ادامه داد: تغییر نام کوچه هدیه به «شمشک» واقع در منطقه ۳، تغییر نام خیابان فرزان به شهید «عباسعلی وکیلی» در محدوده بلوار نلسون ماندلا واقع در منطقه ۳، تغییر نام کوچه مروارید به شهید «ابراهیم محمدبیگی» واقع در منطقه ۳، تغییر نام خیابان نوساز به شهید «علی اصغر سلیمانی» در محدوده شادآباد واقع در منطقه ۱۸ نیز از دیگر مصوبات کمیته نامگذاری است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران، گفت: تغییر نام خیابان نوساز به شهید «علی عابدی» واقع در منطقه ۱۸، تغییر نام میدان نوساز به میدان «شهدای آتش نشان» در محدوده خیابان ۱۳ آبان واقع در منطقه ۲۰، تغییر نام پل نوساز به پل «کرمان خودرو» در محدوده بزرگراه شهید لشکری واقع در منطقه ۲۱ از دیگر مصوبات این کمیته بوده‌است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: همچنین کمیته نامگذاری به تغییر نام خیابان نوزدهم به شهید «آندرانیک مسیحی» در حدفاصل خیابان میرزایی و خیابان سنایی واقع در منطقه ۶ شهرداری تهران، رای داده‌است.

حق شناس در ادامه با اشاره به دومین مصوبه کمیسیون نامگذاری که موجب تغییر نام و نام گذاری ۱۱ معبر شده است اظهار داشت: تغییر نام خیابان امیرکبیر به شهیدان «سلامت» در منطقه ۲۲، تغییر نام خیابان سراج به شهید شهروز «مظفری نیا» در منطقه ۴، تغییر نام درمانگاه شهرداری منطقه ۳ به نام شهید «حبیب جریری» در کمیته نامگذاری انجام شده‌است.
وی ادامه داد: تغییر نام خیابان سروناز به نام پرفسور «احمدپارسا» واقع در منطقه ۲۲، تغییر نام خیابان کوهسار به نام «محمد اوراز» واقع در منطقه ۲۰، تغییر نام فرهنگ به دکتر «محمود افشار»، تغییر نام معبر اختصاصی فرمانداری به شهید «قربانعلی احمدی» و تغییر نام خیابان نظامی به دکتر «محمدرضا حافظی» در محدوده خیابان شریعتی واقع در منطقه ۱، از دیگر تصمیمات کمیسیون نامگذاری بوده‌است.

به گفته وی، اعضای کمیته نامگذاری همچنین به تغییر نام کوچه ششم به شهید «حسین محمودی «با حفظ شماره در محدوده تهرانسر واقع در منطقه ۲۱، تغییر نام خیابان بی نام به خیابان «ترگل» ۱ واقع در منطقه ۲۲، تغییر نام خیابان بی نام به «ترگل ۲» واقع در منطقه ۲۲، رای دادند.

حق شناس ادامه داد: تغییر نام خیابان بی نام به خیابان «تندرستی» حد فاصل بلوار پژوهش واقع در منطقه ۲۲، تغییر نام بن بست اول به شهید «امیر حیدری» واقع در منطقه ۲، تغییر نام خیابان حمید به خیابان «گرشاسب» واقع در منطقه ۲ از دیگر مصوبات این کمیته بوده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: تغییر نام میدان نوساز به نام میدان «تلو» در محدوده حکیمیه، تغبیر نام بن بست بی نام به بن بست «موژان» واقع در منطقه ۲۰، تغییر نام بن بست محمدی به استاد «علی راهجیری» واقع در منطقه ۹، تغییر نام خیابان چهارم دریان نو به استاد «حسین زمر شیدی» واقع در منطقه ۲ از دیگر مصوبات کمیته بوده است.

وی گفت: همچنین یا رای اعضای کمیته نامگذاری، کوچه موسوی به شهید «علیرضا کرمعلی» در محدوده پیروزی واقع در منطقه ۱۴، بن بست مختاری به شهید «مرتضی عرب زاده» واقع در منطقه ۱۵، بن بست بی نام به «گل زاد» واقع در منطقه ۲۱ تغییر نام یافت.

به گفته وی، در این کمیته مقرر شد که کوچه دهقان به شهید «لشکر» واقع در منطقه ۱۴، خیابان بی نام به خیابان «خرد» واقع در منطقه ۲۰ نامگذاری شود.بیشتر بخوانید: احتمال توقف کار اکثر اتوبوس‌ها در تهران واکنش اعضای شورا اعضای شورای اسلامی شهر تهران درباره برخی نامگذاری‌ها و تغییر نام‌ها در این مصوبه کمیته نامگذاری مسائلی را مطرح کردند.

«احمد مسجدجامعی» عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر درباره تغییر نام میوه و تره بار شیخ بهایی میدان میوه و تره بار شهرک والفجر اظهار داشت: شیخ بهایی چهره برجسته و از بحرالعلوم‌های قدیم است که در حوزه‌های مختلف علم از جمله معماری، فقه، عرفان و سایر علوم تبحر داشته است.
وی با بیان اینکه روز شهرسازی به نام شیخ بهایی نامگذاری شده‌است ادامه داد: ایشان برغم اینکه تبار لبنانی دارند، اما کتابی نیز به شعر فارسی دارند.
«محمدجواد حق‌شناس» نیز در خصوص این ایراد مسجد جامعی تاکید کرد: این که شیخ بهایی از علمای زمان خود بوده‌است شکی نیست، اما نامگذاری میدان میوه و تره بار به نام این عالم، نسبتی با شخصیت ایشان ندارد و بهتر است به نام شهرک والفجر تغییر نام پیدا کند.

«حجت نظری» عضو دیگر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در خصوص مصوبات کمیته نامگذاری اظهار داشت: تلاش کردیم اسامی تکراری را حذف کنیم چرا که اسامی تکراری موجب سردرگمی افراد می‌شود.

«سیدحسن رسولی» عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر نیز گفت: نامگذاری‌ها نباید باعث سردرگمی مردم شود.

وی درواکنش به تغییر نام خیابان کرمان خودرو بیان کرد: یکی از اعضا دریافت عوارض تبلیغاتی از این شرکت را عنوان کرده‌است و این در حالی است که بحثی که مطرح شده مربوط به اخذ عوارض و حقوق شهر است و ربطی به نامگذاری ندارد.

وی افزود: دفتر شرکت کرمان خودرو در ارگ جدید بم است، اما دفتر مرکزی و نمایندگی مرکزی تعمیرگاه مرکزی و کارخانه آن در تهران است.

رسولی افزود: ما از طریق نام‌گذاری نمی‌خواهیم به کسی امتیاز بدهیم و یا امتیازی از کسی بگیریم؛ مردم از شهرستان‌ها به این محدوده مراجعه می‌کنند و نامگذاری باید دقیقا تطبیق داشته باشد به اسمی که بر اساس آن شناخته شده است تا مردم سردرگم نشوند.
«مجید فراهانی» عضو دیگر شورای شهر تهران نیز به ضرورت توجه به نام‌های قدیمی محلات اشاره کرد و گفت: تغییر نام نباید موجب مخدوش شدن هویت محله شود.

وی افزود: بر اساس نظر کارشناسان روانشناسی، نام معابر محلات باید به گونه‌ای باشد که وقتی افراد به محله خود برمی‌گردند بتوانند با آن محل ارتباط برقرار کنند و نوستالژی آنان حفظ شود.
فراهانی اضافه کرد: تغییرات اسامی خیابان‌ها و معابر ممکن است برای افراد مسن مشکلاتی را ایجاد کند.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در نهایت هر دو مصوبه تغییر نام کمیته نامگذاری شورا را با ۱۴ رای موافق تصویب کردند.

به گزارش ایرنا، کمیته نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران کمیته فرعی در ذیل کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران است.

بر اساس قانون، مصوبات کمیته فرعی شورای اسلامی شهر تهران باید در صحن شورای شهر مطرح و به تصویب سایر اعضا برسد. منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 شورای شهر شورای شهر تهران کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شورای اسلامی شهر تهران تغییر نام خیابان واقع در منطقه ۲۲ خیابان بی نام واقع در منطقه ۲۰ واقع در منطقه ۲ واقع در منطقه ۳ کمیته نامگذاری دیگر مصوبات تغییر نام کوچه میوه و تره بار مصوبات کمیته تغییر نام نام بن بست شیخ بهایی شورای شهر بر اساس حق شناس نام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۷۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟

با حکمی که کمیته انضباطی اتحادیه جهانی درخصوص کشتی جنجالی چامیزو - بایراموف اعلام کرده، یکی از برترین داوران ژوری UWW المپیک را از دست داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در روزهای گذشته اتحادیه جهانی رأی خود را درخصوص مبارزه نیمه‌نهایی 74 کیلوگرم کشتی آزاد گزینشی اروپایی اعلام کرد. با تأیید اشتباهات محرز داوری این مسابقه، هر چند نتیجه به سود چامیزو تغییری نکرد اما داوران این مسابقه همراه با ژوری نقره‌داغ شدند که سنگین‌ترین حکم در کنار داور اوکراینی، برای ابراهیم چی‌چی اوغلو داور سرشناس و باتجربه ترکیه صادر شد.

سایر نفرات از جمله بوعزیز و قاضی و رئیس تشک هم با محرومیت مواجه شدند اما تعلیق چی‌چی اوغلو، المپیک را از او خواهد گرفت؛ آن هم در حالی که او همراه با بوعزیز و کیسی آمریکایی، از جمله 6 عضو اصلی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی هستند.

اکنون سؤال این است چرا چنین حکم سنگینی برای چی‌چی اوغلو صادر شد؟ اعتقاد بر این است که تغییر داور این مبارزه، گمانِ بدی را برای اتحادیه جهانی ایجاد کرده که گروه داوری قصد تغییر نتیجه به سود کشتی‎گیر میزبان را داشتند.

این در حالی است که داوران از طریق سیستم به صورت رندومی برای یک مسابقه انتخاب می‎‌شوند اما گاهی هم ملیت بودن داور با کشتی‌گیر یا هر عامل دیگری منجر به دادن اطلاعات جدید به سیستم برای تغییر داور می‌شود که احتمالاً چنین اتفاقی نیز در باکو رخ داده اما برای کمیته انضباطی مسجل نشده تغییر داور مسابقه، صرفاً به دلیل شرایط طبیعی بوده و غرضی در این خصوص مطرح نبوده است.

این موضوع همچنان بهت داوران را به همراه داشته و برای‌شان باورپذیر نیست که داور خوب و با سابقه‌ای درخشان با چنین تنبیه بزرگی مواجه شود. آیا آنتونیو رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی می‌تواند در ماه‌های پیش رو کمیته انضباطی را مجاب کند که درخصوص کشتی چامیزو و بایراموف تخلفی صورت نگرفته و یک اشتباه غیرعمد منجر به تغییر نتیجه شده است؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • شهادت و زخمی‌شدن شمار دیگری از ساکنان غزه
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در بمباران شدید نوار غزه
  • حمله‌های جنگنده‌های صهیونیست، غزه را به لرزه درآورد
  • خیابان کشاورز بجنورد بازگشایی شد + فیلم
  • دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟