Web Analytics Made Easy - Statcounter

باج‌افزار MalLocker.B که به تازگی کشف شده است، از مکانیزم‌های مربوط به اعلان "تماس ورودی" و دکمه "صفحه اصلی" در دستگاه‌های کاربران سوء استفاده می‌کند.

به گزارش مشرق، باج‌افزار MalLocker.B، درون برنامه‌های اندرویدی که در فروم‌های دانلود و سایت‌های شخص ثالث موجود هستند، مخفی می‌شود. مانند اکثر باج‌افزارهای اندرویدی، این باج‌افزار نیز در حقیقت فایل‌های قربانی را رمزگذاری نمی‌کند، بلکه تنها از دسترسی به سایر بخش‌های گوشی جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوء استفاده از پنجره سیستم هشدار یا غیرفعال کردن عملکردهایی که با دکمه‌های فیزیکی تلفن ارتباط برقرار می‌کنند، تکنیک‌های گذشته این باج افزار محسوب می‌شود. پس از نصب، این باج‌افزار صفحه گوشی را تحت کنترل گرفته و مانع از بستن صفحه نمایش شده و از کاربر درخواست باج می‌کند. پیام درخواست باج MalLocker.B به گونه‌ای طراحی شده است که مانند پیامی از طرف پلیس محلی به کاربران می‌گوید که مرتکب جرمی شده اند و باید جریمه‌ای را پرداخت کنند.

مجموعه متنوعی از تکنیک‌های باج گیری در باج افزار MalLocker.B

باج افزارهایی که به عنوان جریمه‌های جعلی پلیس مطرح می‌شوند، بیش از نیم دهه است که محبوب‌ترین نوع باج افزارهای اندرویدی هستند.
پایگاه اینترنتی zdnet، نوشته است: باج‌افزار MalLocker.B مجموعه متنوعی از این تکنیک‌ها را به همراه دارد. باج افزار برای نشان دادن پیام باج خود از مکانیزم دو بخشی استفاده می‌کند. باج افزار یاد شده ابتدا، از اعلان "تماس" سوء استفاده می‌کند و MalLocker.B از آن برای نشان دادن پنجره‌ای استفاده می‌کند که کل صفحه را با جزئیات تماس ورودی پوشش می‌دهد.

باج‌افزار MalLocker.B همچنین از تابع onUserLeaveHint سوء استفاده می‌کند. این تابع زمانی فراخوانی می‌شود که کاربران بخواهند برنامه‌ای را به پس زمینه هدایت کنند و برنامه جدیدی را مشاهده کنند و هنگام فشار دادن دکمه‌هایی مانند Home یا Recents باعث فعال شدن آن می‌شود، باج‌افزار با سوء استفاده از این عملکرد، برگه باج خود را به پیش زمینه برمی‌گرداند و از ترک یادداشت باج برای صفحه اصلی یا برنامه دیگر توسط کاربر جلوگیری می‌کند.

کارشناسان معاونت بررسی مرکز مدیریت راهبردی افتا با توجه به انتشار این باج‌افزار در وب سایت‌های غیر رسمی، به کاربران توصیه می‌کنند، از نصب برنامه‌های اندروید از سایت‌های شخص ثالث مانند فروم ها، تبلیغات‌های وب سایت‌ها یا فروشگاه برنامه‌های شخص ثالث غیر مجاز، خودداری کنند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ گوشی همراه باج افزار مشرق اندرویدی باج افزار MalLocker فناوری باج افزار MalLocker B باج افزار سوء استفاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۲۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد شمسایی مدیر کل تنظیم مقررات رادیویی شمالشرق و کارشناس حوزه امواج و ارتباطات رادیویی در ویراستی نوشت: معمولا برای خريد يك گوشی تلفن همراهِ جديد به بِرند، مدل، سيستم عامل، قيمت، امكانات، زيبايی، و غيره از آن توجه می کنیم. اما توصیه بهداشت_الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.

امیر لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات در واکنش به این مطلب با انتشار پستی در پیامرسان ویراستی نوشت: «برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.»

                                         

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید