Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: با توجه به اینکه آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشورهای اروپایی و آسیای میانه شیوع پیدا کرده و از طرفی در زمان کوچ پرندگان نیز قرار داریم، دستگاه ‌های اجرایی استان باید آمادگی لازم برای مقابله با این بیماری را داشته باشند و تمام ظرفیت خود را بکار گیرند.

سیدعلی آقازاده عصر روز گذشته 22 مهرماه در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی اظهار کرد: فرمانداران باید جلسات مدیریت بحران را در ۶ ماهه دوم سال حداقل ماهی یک مرتبه جهت آمادگی کامل به منظور مواجهه با بحران‌ها برگزار کنند تا در مواقع بحران غافلگیر نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیش بینی هواشناسی درخصوص بارندگی های مناسب از دی تا فروردین، افزود: براساس پیش‌بینی‌های هواشناسی استان، میزان بارش در ماه‌های دی و بهمن تا فروردین امسال بسیار چشمگیر است در نتیجه فرمانداری‌ها و دستگاه‌های مختلف اجرایی باید در این خصوص آمادگی داشته باشند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد مدیریت بحران استان مرکزی از جمله پلیس راه و اداره کل راهداری و ... باید کمبود تجهیزات و وسایل مورد نیاز خود را در سطح ملی پیگیری و تامین کنند و استانداری نیز با تمام ظرفیت پشتیبانی و حمایت لازم را انجام می‌دهد.

آقازاده بیان کرد: تعدادی از پل‌ها به سبب سیل سال گذشته در استان تخریب شدند، بویژه پل هفت‌دهنه ساوه که باید تا پایان امسال تعیین تکلیف شود.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان آمادگی داشته باشند، اضافه کرد: با توجه به اینکه آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشورهای اروپایی و آسیای میانه شیوع پیدا کرده و از طرفی زمان کوچ پرندگان نیز هست، در نتیجه امکان ورود این بیماری به کشور وجود دارد و می‌طلبد که دستگاه ‌های اجرایی استان آمادگی لازم برای مقابله با این بیماری را داشته باشند.

استاندار مرکزی ادامه داد:  کارگروهی برای بررسی  احتمال شیوع آنفلوآنزای مرغی در استان مرکزی تشکیل شد که دستگاه های مربوطه نیز باید در این کارگروه فعال باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز گفت: استان مرکزی در زمینه بازسازی واحدهای آسیب دیده در نتیجه سیلاب بهار سال گذشته پیشتاز بود به طوری که چهار هزار و ۴۰۰ واحد آسیب دیده از سیلاب سال گذشته در استان ساخته شد و پرونده این مهم‌ در استان مرکزی بسته شد.

مهدی زندیه وکیلی ادامه داد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های از پیش انجام شده و برگزاری جلسات ماهانه در فرمانداری ها ‌و دستگاه های اجرایی، میزان خسارت آتش‌سوزی نیز در تابستان سال جاری  بسیار ناچیز بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان استان مرکزی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان برای مقابله داشته باشند استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است

محسن ساسانی جانشین سازمان پدافند غیر عامل کشور در جلسه شورای پدافند غیر عامل استان سمنان گفت : پیش بینی و پیشگیری، دو اصل بسیار مهم در حوزه پدافند غیرعامل است

وی افزود: طراحی، سازماندهی، تجهیز، آموزش، تمرین و رزمایش ارکان اصلی دستیابی به آمادگی در حوزه پدافند غیرعامل است.

وی با اشاره به لزوم آمادگی های رایانه ای برای مقابله با تهدیدات گفت : بر اساس دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل، ضروری است ۳۰ درصد نانوایی‌های سطح استان دوگانه سوز و برای شهر‌های بزرگ، نانوایی سایر پیش بینی شود.

استاندار سمنان هم در این جلسه تاکید کرد : این استان به واسطه وجود تاسیسات و زیرساخت‌های حساس، در بحث اجرای ساز و کار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی، حفاظت و حراست است. 

وی گفت: سمنان در حوزه سایبری، زیستی، امنیت غذایی، زیرساخت و فناوری نوین ، استان حساس در بخش پدافند غیرعامل است.

استاندار سمنان وجود دو نیروگاه تولید برق در این استان را یادآور شد و گفت : اجرای مطلوب ساز و کار‌های اجرایی پدافند غیرعامل برای حفاظت و حراست از این تاسیسات از اهمیت بسزایی دارد.

وی افزود: پراکندگی روستاها، راه‌های مواصلاتی مهم، شبکه‌های زیرساختی و پهناور بودن استان از دیگر مواردی است که استان سمنان را از لحاظ موارد پدافند غیرعامل مهم می‌سازد.

وی از مدیران خواست طرح دوگانه سوز شدن حداقل ۳۰ درصد خبازی‌های استان سمنان را به سرعت اجرایی کنند .

دراین جلسه همچنین تفاهم نامه مشترک در زمینه استفاده از قابلیت هوش مصنوعی در اطلاعات و عملیات بین استانداری و دانشگاه آزاد اسلامی سمنان منعقد و از موسی حسنی بعنوان نفر برگزیده رزمایش پدافند غیر عامل کشور در سال ۱۴۰۲ قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • ۶۵ نفر در آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین مرکزی جذب می شوند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی