Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- شهردار منطقه ثامن مشهدمقدس در مورد تخریب مسجد تاریخی هفت در توضیحاتی ارائه کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، سید مصطفی نعمتی اظهار داشت: طبق قانون وظیفه شهرداری منطقه ثامن و شرکت عمران و مسکن سازان ثامن، اجرای طرح تفصیلی بافت پیرامونی حرم مطهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: یکی از اولویت‌های این طرح بازگشایی معابر اطراف حرم مطهر است که براین اساس چهار خیابان شعاعی به نام‌های شهدای حج، امیرالمومنین، رضوان و آیت‌الله طبسی اجرا و شارستان رضوان آنها را به هم متصل می‌کند.

وی با بیان اینکه بخشی از شارستان رضوی طی 25 سال گذشته احداث شده است، گفت: طی سه سال گذشته نیز بخش دیگری از شارستان از طبرسی تا شیرازی شامل تَپُل محله اجرا و یا درحال اجراست.

نعمتی تصریح کرد: برای اجرای شارستان از خیابان طبرسی تا شیرازی حدود 402 پلاک باید تملک می‌شد که تاکنون نزدیک 400 پلاک به مساحت 55 هزار مترمربع با هزینه ای بالغ بر1600 میلیارد تومان خریداری و تملک شده است.

تجمع مردم مشهد در واکنش به ‌تخریب مسجد تاریخی "هفت‌در" / مردم ‌خواستار برخورد ‌با مسببان ‌شدند‌مجوز بازگشایی رواق امام خمینی(ره)، ‌دارالهدایه، ‌دارالحکمه و ‌مسجد گوهرشاد صادر شدپژمانفر: تخریب مسجد تاریخی "هفت‌‌در" ‌غیرقانونی بود‌ / تخلف را در کمیسیون اصل 90 ‌پیگیری خواهیم کرد

شهردار منطقه ثامن با اشاره به اینکه در این محدوده تاکنون دو خط تونل انرژی، دو کانال جمع‌آوری آب‌های سطحی به همراه فضای سبز اجرا شده است خاطرنشان کرد: در حال حاضر شارستان رضوی از خیابان شیرازی تا تَپُل محله زیر بار ترافیک قرار دارد و از تپل محله تا طبرسی نیز در حال احداث است.

وی ادامه داد: مسجد«هفت در» در مسیر اجرای شارستان رضوی بین تَپُل محله تا طبرسی قرار گرفته و باید برای رفع این موضوع توافقی با اداره کل اوقاف به عنوان متولی انجام می‌گرفت. بر این اساس 16 خرداد سال 97 با اداره کل اوقاف توافق شد تا برای تملک این مسجد زمین و پروانه رایگان داده و مسجدی نیز به عنوان معوض ساخته شود.

نعمتی افزود: به غیر از مسجد هفت در، مسجد امام صادق (ع) نیز در مسیر شارستان رضوی قرارداشت لذا طی توافقی که به امضاء شهردار وقت آقای تقی زاده و حجت الاسلام احمد زاده مدیرکل اوقاف استان رسید، مقرر شد تا به جای این دو مسجد یک مسجد با وسعت بیشتر درمحل شارستان 10 احداث شود.

شهردارمنطقه ثامن اضافه کرد: براساس این توافق ساخت مسجد مذکور در محل شارستان 10 به جای مسجد «هفت در» و مسجد امام صادق (ع) آغاز و اکنون از 90 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

وی با بیان اینکه تا کنون درخصوص 18 مسجد میان مجری طرح و اداره کل اوقاف توافق صورت گرفته است بیان کرد: طی این توافق درقبال این مساجد، مسجدی در محل مناسب به عنوان معوض ساخته شده است. 29 شهریور99 با مدیرکل اوقاف جلسه ای برگزار و پس از بازدید از محل مسجد «هفت در» صورت جلسه‌ای برای تحویل آن به شهرداری منطقه ثامن به امضاء شهردار مشهد و مدیرکل اوقاف رسید.

نعمتی ادامه داد: تحویل مسجد «هفت در» در تاریخ 12 مهرماه 99 به شهرداری منطقه ثامن ابلاغ و 13 مهرماه طی صورت جلسه‌ای که به امضاء نمایندگان شهرداری ، اوقاف و هیئت امنای مسجد مسجد «هفت در» رسیده است، اموال مسجد تخلیه و مسجد تحویل شهرداری شد.

شهردارمنطقه ثامن افزود: ما نیز برای تسریع در اجرای پروژه شارستان مسجد را درهمان روز تحویل مجری طرح داده و آنها بعد از ظهر همان روز یکشنبه 13 مهرماه جاری اقدام به تخریب آن کرده‌اند.

وی با بیان اینکه 16 مهرماه اداره کل اوقاف با ارسال نامه‌ای اعلام کرد که مشاور طرح می‌گوید که شاید راهی برای نگاه داشتن مسجد «هفت در» پیدا شود بیان کرد: این موضوع زمانی به شهرداری منطقه ثامن اعلام شد که سه روز قبل از آن مسجد تخریب شده بود که مستندات آن نیز موجود است.
نعمتی افزود: متاسفانه برخی از رسانه‌ها اعلام کرده‌اند که روز اربعین مسجد تخریب شده است در حالی که کلیه کارگاه‌ها در روز اربعین در منطقه ثامن تعطیل بوده‌اند.

شهردار مشهد با بیان اینکه آمادگی پاسخگویی قانونی را در صورت نیاز داریم، خاطرنشان کرد: به صراحت اعلام می‌کنم که هیچ اعلامی از سوی مشاور طرح مبنی بر اینکه راهی برای نگهداشتن مسجد «هفت در» در مسیر شارستان رضوی وجود دارد به شهرداری منطقه ثامن نشده و از سوی دیگر کم شدن عرض شارستان نیز به دلیل ایجاد مشکلات ترافیک مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

وی با تاکید براینکه نیت ما تخریب مساجد در بافت پیرامونی حرم مطهر نبوده و نیست افزود: ما تا جایی که امکان داشته مساجد را در بافت پیرامونی حرم مطهر حفظ کرده ایم، به طور مثال مسجد مروی ها با هزینه زیاد، حفظ شد.

نعمتی ادامه داد: یکی از افتخارات مدیریت شهری و شورای شهر پنجم ساخت 4600 مترمربع مسجد در بافت پیارمونی حرم مطهر است که این میزان دو برابر 25 سال گذشته است.

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری منطقه ثامن اداره کل اوقاف شارستان رضوی تخریب مسجد حرم مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۴۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳

 

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در خصوص برنامه‌های ۱۴۰۳ شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: امسال علاوه بر برنامه‌هایی که در نظر داریم و در این خصوص برنامه‌ریزی شده در تلاش هستیم منطقه هفت حوض را توسعه دهیم تا مورد توجه مردم به خصوص افرادی که در جنوب شرق مشهد زندگی می‌کنند نیز قرار گرفته شود.

امیر رمضانی افزود: در حال حاضر مقدمات انجام فعالیت‌هایی در زمینه توسعه منطقه هفت حوض آغاز شده و امیدواریم که به زودی این برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. یکی دیگر از برنامه‌هایی که ما در مجموعه خود برنامه‌ریزی کردیم اتوبوس گردشگری برای زائران و مجاوران است که آن‌ها را از کوه پارک به سمت قله‌زو منتقل کنیم و این اتفاق به زودی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: اقدامات دیگری در خصوص توسعه هفت حوض و تقویت فضای نوری این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و قصد داریم فضاهای درختکاری را در این منطقه افزایش دهیم تا مردم بتوانند از فضای بیشتری نیز استفاده کنند.

امیر رمضانی افزود:در حال حاضر ظرفیت پارکینگ هفت حوض حدود ۱۷۰۰ خودرو است و قصد داریم این فضا را گسترش دهیم تا مردم در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند. همچنین راه‌اندازی روستا بازار تقریباً به اتمام رسیده و تلاش می‌کنیم که در روزهای آینده به بهره‌برداری کامل برسد و به محض اینکه به صورت جامع و کامل راه‌اندازی شود، قطعا حدود ۱.۵ برابر در ورودی‌ منطقه هفت حوض تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با بیان اینکه در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: این تصمیم باعث شد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد متفاوت از سال‌های گذشته باشد و این تغییرات منجربه اقبال بیشتر مردم به این منطقه شده است. بنابراین منطقه هفت حوض می‌تواند درصدی از شهروندان شرق مشهد را به سمت خود سوق دهد، زیرا خدمات در این منطقه نیز ارزان قیمت است.

امیر رمضانی با بیان اینکه نیاز است سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا ارائه این خدمات به مردم را افزایش دهیم، تصریح کرد: این مجموعه برنامه‌های دیگری مانند بازی‌های هیجانی را در دستور کار خود قرار داده و لایحه آن برای شورای اسلامی مشهد ارسال شده است تا در صورت موافقت نیز اتفاق رخ دهد. این بازی‌های هیجانی در ۴ نقطه مشهد با ۱۰ مورد تنوع برای علاقه‌مندان اتفاق خواهد افتاد. همچنین اقدامات اولیه‌ای برای ایجاد شهر برفی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذار آکواریوم شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • تأکید شهردار مشهد بر تملک پلاک‌های در مسیر و بازگشایی بولوار کرامت
  • سرقت در ورامین دستگیری در مشهد
  • فصل طلایی پاسخگویی و عمل به وعده‌های شهردار به شورا و شورا به مردم رسیده است
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد