Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا دهقان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: یکی از اتفاقاتی که در این ایام درگیری با ویروس کرونا در کشور اتفاق افتاد و در سطح دانشگاه با آن مواجه بودیم؛ بحث اختصاص مبلغ ١٢٠ میلیارد برای ساخت و ساز دانشکده‌ای بود که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در نگاه اول این موضوع جای نگرانی ندارد و اتفاقاً باعث خوشحالی است که مبلغی جهت تجمیع چند دانشکده نوپا اختصاص پیدا کرده است؛ اما آن چیزی که باعث شد بسیج دانشجویی واکنش نشان دهد و حتماً بایستی پیگیری شود؛ این است که این بودجه که به دانشکده اختصاص یافته، از کجا تأمین شده است؟

دهقان یادآور شد: آن طور که اسناد و مدارک نشان می‌دهند؛ متأسفانه این مبلغ از هزار میلیارد یورویی است که رهبر انقلاب جهت مقابله با مسائل مربوط به بیماری کرونا از صندوق توسعه ملی اختصاص دادند؛ اما متأسفانه آنچه که دیدیم این بود که از این مبلغ که رهبر انقلاب برای بحث کرونا مجوز داده بودند؛ آقایان در پاستور بذل و بخشش به خرج داده و این را برای ساخت و ساز در دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اختصاص داده‌اند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: الحمدلله این موضوع پیگیری شده و نکته جالب این موضوع است که، به محض اینکه دولت متوجه شد نهادهای نظارتی وارد بررسی این موضوع شده‌اند؛ همانطور که اسناد هم موجود است؛ روند تخصیص را تغییر داده و ادعا می‌کنند این پول از تنخواه و اختیاراتی است که رئیس‌جمهور دارد و از آنجا تأمین شده است. البته این تعبیرات، بازی با کلمات است؛ اما در اصل مشخص است که این پول از صندوق توسعه ملی برداشت شده است.

وی گفت: نکته حائز اهمیت در این قضیه این است که الان کادر بهداشت و درمان ما در مسائل متعددی دچار مشکل هستند؛ بسیاری از پرستاران هنوز حقوقی که باید می‌گرفتند را دریافت نکردند، کارانه‌های آن‌ها عقب افتاده وبعضاً کارانه‌های سال‌های گذشته را هم دریافت نکرده‌اند.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: زمانی که سؤال می‌شود چرا این مبالغ پرداخت نشده‌اند؛ با این پاسخ مواجه می‌شویم که بودجه نداریم و وزارت بهداشت دستش خالی است. و وقتی مطرح می‌شود چرا از هزار میلیارد یورویی که از صندوق توسعه ملی برداشت شده، استفاده نمی‌شود؛ پاسخ می‌آید که نمی‌توانیم این مبلغ را ناگهانی به جامعه تزریق کنیم، زیرا تورم‌زا است. پس تا چه زمانی بایستی کادر درمان و پرستاران در مقابل این مسائل صبر کنند؟

دهقان تصریح کرد: کادر درمان و پرستاران در حالی این سخنان را می‌شنوند که نزدیک به هشت ماه، با سختی‌های فراوان درگیر با کرونا بوده‌اند و از طرفی ١٢٠ میلیارد تومان از همین بودجه، به ساخت و ساز دانشکده اختصاص داده شده است. حال سؤال اینجاست که اگر بودجه نیست و محدودیت دارند؛ پس چطور می‌توانند این مبلغ را برای ساخت و ساز اختصاص دهند؟

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: اگر دست آن‌ها باز است؛ پس چرا کارانه معوقه پرستاران و کادر درمان پرداخت نمی‌شود؟ تا چه زمانی باید این تعداد کشته را هر روز داشته باشیم؟ مگر ٢٧٠ کشته در روز تعداد کمی است؟

وی افزود: مسلم است که یکی از مهم‌ترین ابزارها برای جلوگیری از اپیدمی کرونا و این موج گسترده همه‌گیری با این تعداد فوتی در روز، امکاناتی است که دولت باید از طریق تزریق بودجه فراهم کند؛ مثلاً توزیع ماسک رایگان یکی از این موارد هست.

دهقان تاکید کرد: آقای روحانی! با این مبلغی که برای ساخت و ساز دانشکده کنار گذاشتند؛ چقدر می‌شود ماسک توزیع کرد؟ چقدر حقوق معوقه پرستاران را می‌توانیم جبران کنیم؟ چقدر از کارانه‌ها را می‌توان واریز کرد؟ چقدر دستگاه و تخت‌های لازم را می‌توان تجهیز کرد؟ نباید از این مسائل به سادگی عبور کرد.

وی اضافه کرد: متأسفانه آقای ربیعی سخنگوی دولت، در نشست خبری خود می‌گوید: این فرایند طبیعی است و به همه دانشگاه‌ها کمک می‌شود! از آقای ربیعی سؤال می‌کنیم برای سایر دانشگاه‌ها هم از بودجه کرونا هزینه کرده‌اید؟ چرا به مردم ما علناً دروغ گفته می‌شود؟

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار داشت: سخنگوی دولت به جای اینکه در حل مشکلات کشور کمک کند و سخنگوی درد مردم باشد؛ متأسفانه بعضاً احساس می‌شود برای آقای ربیعی اصلاً مهم نیست کارهایی که دولت در این موضوعات انجام داده؛ درست است یا غلط؟ 

وی گفت: چه اتفاقی افتاده است که رئیس یک دانشگاه مستقیماً به رئیس‌جمهور نامه زده و درخواست بودجه می‌کند؟ کی تا به حال این مدل نامه‌نگاری مستقیم وجود داشته است؟ حتی اگر از این مسئله چشم‌پوشی کنیم؛ نکته بعدی این است که چرا وقتی رئیس دانشگاه از رئیس جمهور صد میلیارد تومان درخواست می کند؛ ایشان ١٢٠ میلیارد تومان تخصیص می‌دهند؟ چرا این اضافه مبلغ تخصیص داده می‌شود؟ اینها جای شک و شبهه هست.

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: از طرف دیگر حضور دختر آقای روحانی در دانشکده هم مطرح هست؛ طبیعتاً بایستی هم انتظار داشت که این سؤالات برای دانشجویان دانشگاه مطرح شود؛ برای آن‌هایی که چشم‌شان باز است و مسائل را رصد می‌کنند. آن‌هایی که در این چند ماه، فضای کرونایی کشور را می‌بینند؛ درد و رنج کادر درمان و بیماران و خیلی از مواردی که نیاز مبرم به بودجه های کرونایی دارد یا نیاز مبرم به تهیه یک سری از موارد ضروری جهت پیشگیری و درمان کروناست را احساس می‌کنند.

 

وی گفت: این یکی از موضوعات مهم هست که اگر آن را بی‌پاسخ بگذاریم و بخواهیم مثل آقای ربیعی مسئله را توجیه کنیم باعث خواهد شد دولت از مردمی بودنش، همان‌طور که اکنون  فاصله گرفته است؛ به مراتب بیشتر فاصله بگیرد. البته بار دیگر این را تأکید می‌کنیم که ساخت و ساز دانشگاه کار بسیار خوبی است؛ کسی منکر آن نیست؛ اما چرا از منابع کرونا این کار را انجام دادند؟

دهقان تاکید کرد: نقش دیوان محاسبات کشور به عنوان سازمانی که پاسدار تخصیص و اعتبارات و عملکرد بودجه در کشور است؛ بسیار پررنگ بوده و بایستی وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. از آقای بذرپاش انتظار می‌رود با توجه به مسئولیت ایشان در دیوان محاسبات کشور به این پرونده  سریع‌تر و دقیق‌تر بپردازند و با جدیت تمام برخورد کنند و در این میان با هرکس که متخلف است، فارغ از هر پست و مقامی برخورد قانونی صورت گیرد.

وی در پایان گفت: ان‌شاءالله ما هم در بسیج دانشجویی تا رسیدن این مسئله به نتیجه و جواب کامل، موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید دانشگاه رهبر انقلاب دانشگاه علوم پزشکی برای ساخت و ساز بسیج دانشجویی کادر درمان آقای ربیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام

ایسنا/ایلام رییس سازمان مدیریت بحران کشور یا بیان اینکه مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست، گفت: ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران است.

محمدحسن نامی، معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امروز جمعه، ۷ اردیبهشت‌ در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه مدیریت بحران کشور برای استان ایلام مصوب شد و اختصاص یافت.

وی افزود: مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست و در پیشگیری از تلفات در مواقع بحران هر قدر مردم بیشتر مشارکت داشته باشند به آن اندازه، خسارت و تلفات کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران به ویژه مدیریت سیلاب بود، یادآور شد: امسال از نظر میزان نزولات جوی و بارش، ۱۴ میلیمتر بیش از سال ۹۸ بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد.

 نامی با تاکید بر رفع مشکل نخاله‌های ساختمانی و پسماندها در حاشیه جاده و مسیرها، یادآورشد: نیازمند هستیم در کنار کار جهادی شهرداران، مردم نیز بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته باشند.

وی تصریح کرد: قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران نهاد تشکیل شده که همه سازمان‌های مردم نهاد در آن قرار می‌گیرند و با فعالیت این قرارگاه تلاش می‌کنیم که مشارکت مردم در مدیریت و پیشگیری از بحران بیشتر شود.

معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر این مطلب که کل صنایع باید از پساب‌ها استفاده کنند، گفت: این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۳ هم دیده شده و لازم اجرا است.

نامی اضافه کرد: پیوند و هماهنگی خوبی بین مدیران و استاندار ایلام وجود دارد که یک اصل بسیار مهم و پرفایده است و در مواقع بحران می‌تواند بسیار مهم و اثرگذار باشد. 

حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام نیز در این نشست، گفت: مطالبات مردم پایین دست‌ سد سیمره  باید پرداخت شود.

وی افزود: در قانون، مالکیت ساکنان روستاهای پایین‌دست سد سیمره محترم شمرده شده و دولت هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد که باید مدیر سد سیمره نسبت به کارشناسی و سپس پرداخت مطالبات ساکنان بالادست و پایین‌دست از جمله روستای تلخاب اقدام کند. 

بهرام‌نیا ادامه داد: در آخرین نشست مقرر شد در قالب نهضت ملی به ساکنین روستای تلخاب زمین و اقدام به ساخت مسکن شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: یکی از مطالبات مهم استان بحث پسماند است که در این حوزه باید بیشتر کار کنیم که محل پسماند در شهر ایلام، مهران، ایوان و ملکشاهی و استان مشخص شود. 

وی یادآور شد: به مدیران متولی حوزه پسماند اخطار می‌دهیم که وضعیت خوبی در این حوزه نداریم چرا که بی‌توجهی به حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست.

استاندار ایلام تاکید کرد: معاون محترم عمرانی استانداری، فرمانداران و شهرداران ایلام، ملکشاهی و مهران به‌صورت مستقیم برای ایجاد محل پسماند وارد عمل شوند.

وی بیان داشت: سرمایه‌گذاری، هم‌افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه بسیار ضروری است.

دکتر بهرام‌نیا تصریح کرد: به معدود شهروندانی که حقوق شهروندی مردم را رعایت نکنند و پسماندهای خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها می‌کنند اخطار می‌دهیم که برابر قانون با قانون‌شکنان برخورد می‌شود.

وی با قدردانی از مشارکت مردم برای داشتن شهری زیبا، گفت مردم برای داشتن شهری زیبا بیش از گذشته مشارکت کنند، به خاطر جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد، در بسیاری از  بلوارهای اطراف شهر ایلام از جمله بلوار شرقی شهر و میدان قرآن نیوجرسی نصب شد. باید در این حوزه فرهنگ‌سازی کنیم.

استاندار ایلام در پایان با بیان این‌که نهضت زیباسازی نمای بیرونی و داخلی ادارات در استان آغاز شده است، افزود: از مدیران دستگاه‌های اجرایی که در این راستا اقدام کردند، قدردانی می‌کنیم و اداراتی هم که تاکنون در این راستا اقدام نکردند، باید هر چه سریع‌تر نسبت به زیباسازی سردرب ادارات تحت مدیریت خود اقدام نمایند. هم‌چنین دستگاه‌های اجرایی که این عملیات را آغاز کردند عملیات زیباسازی سیمای بیرونی و درونی شهر را تسریع دهند. 

وی ضمن قدردانی از سازمان های مردم نهاد تاکید کرد: مساعدت و اعتبارات لازم  برای خرید تجهیزات و امکانات برای اطفای حریق به این استان اختصاص یابد. 

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • خیزش دانشجویی در کشورهای مختلف جهان برای حمایت از فلسطین
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • تظاهرات دانشجویی در آرژانتین 
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • پیگیر اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی در سال جدید هستیم
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟