Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم در نشست شورای معاونین با روسای ستادی و اجرایی گفت: حفظ موجودیت کارگاهها ضامن حفظ و صیانت از فرصت های شغلی موجود است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم مصطفی کاویانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در نشست شورای معاونین با روسای ستادی و اجرایی ضمن اشاره به وظایف این اداره کل و لزوم تلاش همه جانبه برای تثبیت اشتغال موجود و ایجاد اشتغال وکاهش نرخ بیکاری در استان گفت: حفظ و صیانت از نیروی کار در سایه موجودیت کارگاهها امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تعامل شرکای اجتماعی اعم از کارگر ، کارفرما و دولت به ما این امکان را می دهد تا بتوانیم ضمن استیفای حقوق کارگران و کارفرمایان از فرصت های شغلی موجود نیز صیانت کنیم.
کاویانی در جمع معاونین و روسای ستادی و تابعه اداره کل با تاکید بر اهمیت لزوم کاهش زمان رسیدگی به پرونده های شکایات کارگران و کارفرمایان در مراجع حل اختلاف تصریح کرد: در اجرای دستور العمل های روابط کار در خصوص استانداردسازی زمانهای مقاطع رسیدگی در مراجع حل اختلاف کاراداره کل مکلف است برای دستیابی به زمانهای تعیین شده تمام امکانات خود را به کار برده و در مدت زمان پیش بینی شده بر اساس اوضاع و احوال پرونده نسبت به صدور رای قانونی اقدام و از سایر اقدامات بی رویه که منجر به طولانی تر شدن زمان رسیدگی گردد اجتناب نموده و قبل از تشکیل پرونده نسبت به مشاوره روابط کار به مراجعین اقدام نمایند.
وی حفظ و ارتقاء تکریم ارباب رجوع و رعایت حرمت آنان را ضروری خواند و اظهار کرد: تکریم ارباب رجوع جزو برنامه های تحول اداری است و بایستی در اولویت کار قرار گیرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به سیاست ها و برنامه های کاری خود اظهار کرد: برنامه ریزی، مدیریت زمان، استفاده از خردجمعی، آموزش، ارتقاء بهره وری و تعامل و هم افزایی از جمله این برنامه ها است که در سایه آنها می توان خدمات مطلوبتری به مردم ارایه داد.
کاویانی در ادامه تصریح کرد: توسعه بخش تعاون یکی از راهکارهای مهم برای تحقق عدالت اجتماعی است. با توسعه و گسترش فعالیت تعاونی ها در بخش های صنعتی و کشاورزی می توان بستر مناسبی را برای افزایش فرصت های شغلی در کشور ایجاد کرد که در نهایت این ایجاد شغل می تواند زمینه بروز بیکاری را در جامعه کاهش دهد.
وی در ادامه سخنان خود بیکاری را یکی از دغدغه های مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و گفت: در صورتی که با سرمایه های اندک بتوان فعالیت های اقتصادی را در قالب تعاونی ها راه اندازی کرد، می توان کمک موثری به ایجاد ثروت و توسعه فرصت های شغلی کرد.
وی در ادامه جلسه، عملکرد 3 ماه دوم سال جاری اداره کل را در حضور اعضای جلسه شورای معاونین مورد بررسی و پیگیری قرار داد .
گفتنی است: در این نشست هریک از روسای ستادی و اجرایی به ارایه نظرات و مسایل و مشکلات خود پرداخته و تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی استان فرصت های شغلی روسای ستادی مدیرکل تعاون کل تعاون اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۷۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل سلمان ستاری، رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان خلخال با بیان اینکه یکی از اولویت‌های اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان خلخال رسیدگی به وضعیت کارگران در حوزه مختلف اشتغال، حقوقی و مطالبات است، افزود: ۳ هزار و ۴۰۰ نفر کارگر ساختمانی در خلخال وجود دارد که ۲ هزار نفر آنان از مزایای بیمه کارگران استفاده می‌کنند و یک هزار و ۴۰۰ نفر نیز در نوبت ثبت قرار دارند.
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان خلخال تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار، حوادث ناشی از بخش ساختمان افزایش یافته و مقام معظم رهبری نیز در دیدار با کارگران، بر لزوم اهمیت ایمنی و امنیت شغلی کارگران تأکید کردند.
ستاری با اشاره به اشتغال اتباع بیگانه در شهرستان‌های استان اردبیل خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده این امر، واحد به کارگیرنده مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان جریمه می‌شود.
وی گفت: ۴۵ واحد کارگری بزرگ و کوچک در شهرستان خلخال وجود دارد که بزرگترین آن واحد نئوپان است.
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان خلخال، تعهد اشتغال شهرستان خلخال در سال ۱۴۰۲ را یک ۱۱۰۰ نفر عنوان کرد و ادامه داد: اولویت با فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است.ستاری بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ اعتبار کل شهرستان با ۱۱ دستگاه حمایتی و ۴ دستگاه اجرایی در حوزه مشاغل خانگی و تبصره ۱۸ بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان بوده که توسط بانک‌های عامل پرداخت شده است.

دیگر خبرها

  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان/ برخورد قضایی با ۱۵۰ کار فرمای متخلف
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان