Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@21:54:43 GMT

روایت‌های تازه از مرگ دانش‌آموز ۱۱ساله دیری

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۳۷۵۸۸

به گزارش همشهری‌آنلاین، چند روزی است که همه درباره حادثه «خودکشی دانش‌آموز ۱۱ساله» در شهرستان دیر صحبت می‌کنند. هرچند در خبرها اعلام شده بود که سیدمحمد به‌دلیل نداشتن گوشی موبایل برای درس‌خواندن از طریق سامانه شاد دست به‌خودکشی زده است، اما آموزش و پرورش دیر این خبر را تکذیب کرد و در ادامه پدر و مادر سیدمحمد نیز اطلاعیه آموزش و پرورش را تأیید و اعلام کردند که او با گوشی‌ای که مدرسه به او داده بود در کلاس‌های درس آنلاین شرکت می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مادر او در تازه‌ترین اظهارنظر درخصوص مرگ پسرش به فارس گفت: ایرج قاسمی، مدیر مدرسه فرزندم، در این سال‌ها کمک‌هایی به فرزندم داشته است که متوجه نشده بودم و از او کمال تشکر را دارم. 

وی افزود: مدیر مدرسه یک گوشی را در اختیار فرزندم قرار داد و در این سال‌ها نمی‌دانستم کتاب‌های درسی، لباس فرم مدرسه و بیمه فرزندم از کجا تامین می‌شده است. در این ۵سال آقای قاسمی به فرزندم خیلی کمک کرده است. ایشان برای فرزند من چیزی کم نگذاشته است. این کمک‌ها به‌صورت نقدی و کارت بانکی و مواد غذایی بوده است. محبت‌های ایشان را هرگز فراموش نمی‌کنم.

آنطور که مادر داغدار سیدمحمد می‌گوید، فرزندش در این مدت از طریق شبکه شاد درس می‌خواند. او در این‌باره گفت: این اواخر با وجود اینکه گوشی پسرم مشکلاتی داشت، اما سیدمحمد در شبکه شاد عضو بوده ‌و البته نمی‌دانم که تا لحظه آخر در شبکه شاد فعال بوده است یا نه؛ چون روز حادثه در منزل نبودم.

از سوی دیگر ایرج قاسمی، مدیر دبستان شهید باهنر دیر، جزئیات بیشتری از ماجرای اهدای گوشی موبایل به سیدمحمد را بازگو کرد و گفت: فروردین امسال گوشی شخصی خودم را عوض کردم و با خرید گوشی جدید، گوشی قبلی را در اختیار سیدمحمد قرار دادم. حتی خودم در حیاط خانه‌شان برنامه شاد را برایش نصب کردم و همان روز پدر و مادرش و چند نفر از همسایه‌ها شاهد ماجرا بودند. در روزهای گذشته وقتی خبری منتشر شد به نقل از مادر سیدمحمد که گفته مدرسه گوشی‌ای به پسرش نداده بود، نزد آنها رفتم و مادر سیدمحمد قسم خورد که جز من، کسی به آنها کمک نمی‌کرده است. حتی روز تشییع جنازه، این مادر داغدار جلوی همه مردم گفت که فلانی برای بچه‌ام خیلی زحمت کشیدی و او را حلال کن.

در همین حال، دادستان شهرستان دیر از ارجاع این پرونده به شعبه بازپرسی خبر داد و گفت: درخصوص تعیین علت فوت بررسی‌ها در حال انجام است. علی یزدانی‌پور در این‌باره به میزان گفت: این پرونده به شعبه اول بازپرسی دیر ارجاع شد و پزشکی قانونی اعلام کرده که درخصوص تعیین علت فوت بررسی‌ها در حال انجام است و به محض وصول نتیجه اعلام می‌شود.

وی افزود: پسر نوجوان بهانه گوشی همراه می‌گرفته است، اما اینکه خودکشی بابت گوشی همراه بوده، پدر و مادر اظهار بی‌اطلاعی کرده‌اند.

در همین حال احمد نادری، رئیس فراکسیون مقابله با آسیب‌های اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در صفحه توییتر خود نوشت: «پدیده خودکشی آن‌هم برای یک دانش‌آموز ۱۱ ساله فاجعه است و نباید به‌راحتی از کنار آن عبور کنیم. این فاجعه باید به‌درستی علت‌یابی شود تا در آینده شاهد تکرار چنین مصیبت‌هایی نباشیم.»

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار

 یک جوان تخاری برای پنج هزار دانش آموز در چهار ولسوالی این ولایت مواد آموزشی توزیع کرده است.

حبیب الرحمن منصوری یکتن از جوانان ماوراء کوکچه در ولایت تخار که از سه سال پیش کمپاین توزیع مواد آموزشی را برای دانش آموزان ابتدایی از هزینه شخصی اش آغاز کرده است در سال جدید تعلیمی نیز برای بیشتر از پنج هزار دانش‌آموز در ولسوالی های درقد، خواجه بهاءالدین، ینگی قلعه و رستاق ولایت تخار مواد آموزشی به شمول امکانات دیگر درسی شامل فرش، تخته سفید و غیره توزیع کرده است تا وضعیت معارف در این مناطق حداقل بهبود یابد.

دانش آموزان افغانستانی‌ که در ماوراء کوکچه تخار مواد آموزشی دریافت کرده اند ضمن قدردانی از ابتکار این جوان تخاری می‌گویند، توان خرید کتاب و کتابچه را ندارند و از حکومت و تاجران دیگر می‌خواهند تا با استفاده از امکاناتی که دارند برای آنان زمینه آموزش بهتر را فراهم بسازند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • راهیابی دانش آموز کیش به تیم ملی پدل برد
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس