Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین عباس زاده روز چهارشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: درخصوص احیا و باز زنده‌سازی رشته‌های کاریا بافی (حوله بافی و کرباس بافی)، چادر شب بافی و برک بافی اقدامات خوبی در استان انجام شده است.

وی افزود: تاکنون بیش از ۴۰۰ دوره آموزشی در این زمینه برپا و تعداد چهار کارگاه نساجی در سطح استان تجهیز شده است.

وی تصریح کرد: استانداردهای ملی در حوزه حوله بافی و برک بافی تدوین شده و روستای خراشاد به عنوان روستای ملی و شهر جهانی حوله بافی به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در جهت حمایت از رشته های منسوخ شده انجام شده است بیان کرد: با حمایت های صورت گرفته کارگاه های تجمیعی و بزرگ در شهر بیرجند و روستاهای حاجی آباد، نوفرست و علی‌آباد ایجاد شده است.

وی گفت: در زمینه باز زنده‌سازی این رشته‌ها مرکز تخصصی نساجی سنتی در خانه تاریخی اعتمادی نیا و کارگاه رنگرزی در روستای خراشاد ایجاد شده است.

عباس زاده افزود: ۱۲ هنرمند گروه نساجی سنتی استان خراسان جنوبی در بیش از ۲۰۰ نمایشگاه فعالیت می‌کنند.

وی اظهار داشت: از مجموعه اقداماتی که در زمینه احیای این دو رشته انجام شده می‌توان به ایجاد خانه برک در شهر مود، اختصاص خدمات بیمه‌ای به هنرمندان گروه نساجی و اختصاص فضا به تولید کنندگان فعال این حوزه در بازارچه های دایمی و موقت صنایع دستی در سطح استان اشاره کرد.

برچسب‌ها خراسان جنوبی اعتبارات میراث فرهنگی صنایع‌دستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خراسان جنوبی اعتبارات میراث فرهنگی صنایع دستی خراسان جنوبی اعتبارات میراث فرهنگی صنایع دستی اخبار کنکور خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۹۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی

ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر راه و شهرسازی در ادامه سفر کاری یک روزه خود به آذربایجان شرقی در بازدید از روند اجرایی کمربندی ایلخچی با اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این طرح زیرساختی موافقت کرد. 

به گزارش ایسنا، استاندار آذربایجان شرقی نیز اختصاص این میزان اعتبار به طرح یاد شده را به افتتاح حداقل یک باند این کمربندی تا اوایل تیر ماه سال جاری منوط کرد. 

مالک رحمتی با بیان اینکه ما برای تکمیل این طرح جاده‌ای به مردم وعده داده‌ایم، افزود: حداقل یک باند این کمربندی باید در موعد فوق الذکر به بهره برداری برسد. 

عملیات اجرایی کمربندی هشت کیلومتری ایلخچی ۱۶ سال پیش آغاز شده که در دولت سیزدهم برای تکمیل آن اهتمام ویژه‌ای شده است.

جاده فعلی ایلخچی در مسیر تبریزـ آذرشهر  با ۵۲ هزار تردد خودرویی در شبانه‌روز پرترددترین محور ارتباطی استان بعد از آزاد راه شهید کسایی است.

با توجه به موقعیت شهر ایلخچی در مسیر شریان ارتباط اصلی استان‌های آذربایجان شرقی ـ آذربایجان غربی و کردستان و از طرفی استقرار صنایع و کارخانه‌ها از جمله شهرک‌های صنعتی موجود در منطقه، ترافیک فزاینده بین شهری در مسیر تبریز ـ آذرشهر را افزایش داده و در شهر ایلخچی ایجاد گره ترافیکی سنگینی را در طول شبانه روز موجب می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • ثبت ملی صنایع دستی ۲ شهر فارس
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان