Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا سلیمی، روز چهارشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با عنوان این مطلب که در حال حاضر ۶۰۰۰ متخصص بیهوشی در نقاط مختلف کشور فعال هستند، گفت: سالانه حدود ۲۹۰ تا ۳۰۰ متخصص بیهوشی به تعداد همکاران ما اضافه می‌شود، البته سال گذشته به رغم آنکه ظرفیت پذیرش دستیاران رشته بیهوشی افزایش پیدا کرد، اما استقبال از این رشته کاهش یافته است و بیم آن می‌رود که امسال نیز با این مشکل مواجهه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه متخصصین بیهوشی کار مراقبت ویژه بیماران بدحال در بخش‌های «آی سی یو» را برعهده دارند، افزود: در ماه‌های اخیر از تمام ظرفیت خود برای ارائه خدمات به بیماران بد حال در بخش‌های مراقبت‌های ویژه استفاده کردیم که این موضوع به تدریج سبب فرسودگی و خستگی کادر درمان شده است.

سلیمی گفت: در حال حاضر کمبود نیروی انسانی مشکل اصلی ما است، زیرا خستگی کادر درمان ممکن است سبب شود کیفیت خدمات کاهش یابد. از طرف دیگر همکاران من به لحاظ مالی نیز نیازهایی دارند که باید این انتظارات تأمین شود. طبیعی است که نسبت به سایر کشورها در زمینه تجهیزات و منابع وضعیت مناسبی داریم. اما نباید این تصور وجود داشته باشد که منابع و تجهیزات ما نامحدود است. بنابراین باید برای روزهای آینده چاره اندیشی کرد.

رئیس انجمن بیهوشی و مراقبت‌های ویژه ایران، در خصوص پیش بینی وضعیت بیماری کرونا پس از تعطیلات پیش رو، افزود: هر اتفاقی مانند یک تعطیلات طولانی می‌تواند تأثیر مستقیمی بر وضعیت کرونا داشته باشد. معمولاً بازتاب این رفتارها دو تا سه هفته بعد در آمار مشخص می‌شود. ما در حال حاضر از تمام ظرفیت خود استفاده می‌کنیم و جایی برای افزایش این ظرفیت نداریم.

وی ادامه داد: اگر آمار رسمی را ملاک قرار دهیم مرگ و میر در ایران جزو کشورهای رده بالا قرار می‌گیرد و به دنبال آن میزان مرگ و میر در کادر درمان نیز نسبت به سایر کشورها بالا است. این موضوع جای تأمل دارد و بهتر است به شکلی علمی در این خصوص اظهار نظر شود.

سلیمی با اشاره به اینکه در حال حاضر یافتن تخت خالی برای بستری بیماران بسیار سخت است، در مورد بازگشایی مدارس، افزود: بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته مشخص بود که برگزاری کلاس‌های حضوری نیاز به الزاماتی دارد که بدون داشتن این الزامات ممکن است مشکلاتی در زمینه بیماری به وجود آید. بنابراین پیشنهاد ما ترکیب حضوری و مجازی مدارس به شرط تأمین سلامت دانش آموزان بود.

رئیس انجمن بیهوشی و مراقبت‌های ویژه ایران با اشاره به مشکلات متخصصین بیهوشی در بیمارستان‌ها اظهار کرد: در بسیاری از بیمارستان‌ها حتی محل استراحت مناسب و تهویه مناسب وجود ندارد. امیدواریم با اختصاص بودجه بیشتر هم این مشکلات رفع شود و هم همکاران بیشتری در بخش‌های مراقبتی ویژه به کار گرفته شوند تا ما کمتر شاهد از دست دادن این سرمایه‌های ملی باشیم.

وی در خصوص نحوه تأمین داروهای بیهوشی، بیان کرد: زنجیره تأمین داروهای بیهوشی از آن جایی که مورد استفاده آن معمولاً در بخش‌های بیمارستانی است مطمئن است و نظارت کافی برای تأمین این داروها صورت می‌گیرد و بسیار به ندرت پیش می‌آید که برند داروی بیهوشی خاصی ما را با چالش مواجهه کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا کمبود نیروی انسانی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۱۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد شعاعی روز شنبه در مراسم گرامیداشت روز ایمنی و حمل نقل استان در محل راهداری زنجان، گفت: در دهه‌های گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته ولی باز هم ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه خیز وجود دارد.

وی ابراز کرد: رفع نقاط حادثه خیز در استان با توجه گستردگی راه‌ها نیازمند تأمین اعتبارات است و برخورد قانونی با متخلفان و قانون شکنان می‌تواند در کاهش مرگ و میر تصادفات مؤثر باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان، گفت: یکسری ایرادات در برخی قوانین و مقررات وجود دارد که باید در سیاستگذاری ها مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

شعاعی تاکید کرد: بسیاری از تلفات انسانی در تصادفات به دلیل تخطی از قانون نیست بلکه به دلیل افزایش سفرها و ترددها رخ می‌دهد و در این میان عامل انسانی نقش اساسی دارد.

وی افزود: از تمامی رانندگان به ویژه راکبان موتورسیکلت درخواست می‌شود به قوانین پایبند باشند و تنوع موتورسیکلت‌ها نسبت به گذشته بیشتر شده و استفاده صحیح از آن در کاهش تصادفات بسیار مؤثر است.

معاون هماهنگی امور استانداری زنجان، بیان داشت: ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی باید مورد توجه سیاستگذاران قرار گیرد. شعاعی یاد آورشد: رانندگان وسائط نقلیه در کاهش تصادفات نقش آفرین هستند و در شرایطی که وضعیت جمعیتی در شرایط مناسب قرار ندارد تلفات تصادفات برای کشور آزار دهنده و هزینه بر است.

کد خبر 6089991

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • خسته هستید؟ این غذاها را بخورید
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان