Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار امروز (چهارشنبه) با سفیر جدید دانمارک در تهران، مخالفت جمهوری اسلامی ایران را با هرگونه حضور نظامی خارجی در منطقه خلیج فارس،  از جمله نیروهای اروپایی، اعلام و تاکید کرد: امنیت این منطقه باید توسط کشورهای منطقه تامین شود و حضور نیروهای خارجی نه تنها کمکی به برقراری امنیت نمی کند، بلکه زمینه افزایش تنش ها را نیز فراهم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید عباس عراقچی ضمن تاکید بر اینکه امنیت خلیج فارس موضوع مشترک کشورهای منطقه است، یادآور شد: امنیت پایدار در منطقه منوط به گفت و گو و مشارکت دسته جمعی بین کشورهای منطقه و عدم دخالت قدرت های خارجی است. لذا بهتر است دانمارک و دیگر کشورهای اروپایی به جای اعزام نیروها و ادوات نظامی و یا فروش گسترده تسلیحات به برخی کشورهای منطقه، با علت اصلی تنش ها در منطقه که همانا سیاست های مخرب و غلط آمریکا در خلیج فارس است، مقابله کنند. 
در این دیدار همچنین پیرامون تحولات بین المللی و منطقه ای، مقابله با تروریسم، شرایط در منطقه خاورمیانه، بحران قره باغ و نیز ظرفیت های همکاری های اقتصادی بین دو کشور گفت و گو به عمل آمد.
وزیر خارجه و وزیر دفاع دانمارک اخیرا در اظهاراتی از اعزام نیرو،کشتی و بالگرد‌ به تنگه هرمز برای پیوستن به ائتلاف دریایی اروپا به بهانه کمک در تامین امنیت دریایی منطقه خبر دادند.
در همین خصوص، «جپ کوفود» وزیر خارجه دانمارک گفت که سعی دارد تلاش‌ها برای کاهش تنش در منطقه را افزایش دهد. وی عنوان کرد که کشورش به عنوان پنجمین نیروی دریایی بزرگ دنیا دارای منافعی خاص بوده به همین دلیل  وظیفه حفظ امنیت و آزادی تردد دریایی در منطقه را برعهده دارد. «ترین برامسن» وزیر دفاع دانمارک نیز در اظهاراتی خاطرنشان کرد که اعزام نیرو به منطقه بیانگر قابلیت‌های نیروهای این کشور است.
گفتنی است وزارت خارجه فرانسه اخیرا از تمدید ماموریت ائتلاف دریایی اروپا  موسوم به (EMASOH) در خلیج فارس و تنگه هرمز خبر داد.«وبگاه وزارت خارجه فرانسه» در بیانیه خود ضمن تشکر از میزبانی امارات از این نیروها اعلام کرد که حضور این ائتلاف در خلیج فارس و تنگه هرمز برای تقویت همکاری و هماهنگی در منافع مشترک، از جمله تأمین منافع سیاسی و اقتصادی اروپا در منطقه و بهره مندی از تجارت جهانی بوده و بسیار مهم است. وزارت خارجه فرانسه در بخش دیگر این بیانیه از تمدید ماموریت این ائتلاف دریایی در خلیج فارس و تنگه هرمز تا سال 2021 خبر داد.
پارلمان دانمارک هم چندی قبل  چراغ سبز خود برای ارائه کمک‌های نظامی جدید به نیروهای ناتو در عراق و همچنین استقرار یک فروند ناوچه و شماری پرسنل نیروی دریایی به تنگه هرمز به مدت چهار ماه  به عنوان بخشی از ماموریت تحت هدایت اروپاست، موافقت کرده بود.

 

فارس

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: عراقچی خلیج فارس ایران کشورهای منطقه خلیج فارس تنگه هرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۳۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎؛ لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

دیگر خبرها

  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • مصر: جنگ طلبی اسرائیل امنیت کل منطقه را تهدید می کند
  • وزیر امور خارجه: ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • امیرعبداللهیان: ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است