Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، مریم بیدخام  روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: تشکل‌های مردم‌نهاد استان قزوین که مرجع صدور مجوز آنها استانداری و فرمانداری‌های تابعه هستند می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی نسبت به برگزاری مجامع عمومی به صورت مجازی و یا حضوری اقدام کنند.

وی با بیان اینکه هیچ‌گونه ممنوعیتی برای برگزاری مجامع عمومی به صورت مجازی با رعایت اصول و ضوابط قانونی وجود ندارد ،اظهار داشت : در صورت لزوم مرجع صدور پروانه می‌تواند نظارت بر برگزاری مجامع را به‌صورت حضوری یا مجازی انجام دهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیدخام  با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد با پذیرفتن تعهدات اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب‌ دیده ناشی از کرونا و انجام اقدامات مومنانه، نقش و ماموریت خود را به خوبی ایفا کرده‌اند ، تصریح کرد: تشکل‌های مردم‌نهاد با اقدامات ارزنده و شایسته‌ای که در این ایام انجام دادند میراثی ماندگار در تاریخ ایران برجا گذاشتند.

این مسوول بر ضرورت توانمند سازی سازمان‌های مردم نهاد تاکید کرد و گفت: در شرایط کنونی و شیوع بیماری کرونا ضروری است با توانمند سازی سمن‌ها از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی غیر حضوری زمینه ارتقا و افزایش خدمات اجتماعی جامعه، توسط این سازمان‌ها را  فراهم آورد .

دبیر شورای توسعه و حمایت از تشکل‌های مردم‌نهاد استان قزوین با اشاره به اینکه برگزاری کارگاه‌های آموزشی مورد نیاز تشکل‌ها در فضای مجازی در دست اقدام است ، خاطرنشان کرد : کارگاه‌های آموزشی  راهکارهای پیشگیری و مقابله با کرونا ، قوانین و مقررات سمن‌ها ، بیمه و مالیات از جمله عناوین در دست اقدام جهت آموزش سمن‌ها است .

وی تصریح کرد : سازمان‌های مردم نهاد ظرفیت بی نظیری هستند که می‌توان با تقویت و حمایت از آنها در راستای مقابله و پیشگیری از شیوع کرونا اقدامات موثری انجام داد .

استان قزوین دارای ۲۶۰ سمن دارای پروانه فعالیت است .

برچسب‌ها سازمان های مردم نهاد استان قزوین استانداری قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان های مردم نهاد استان قزوین استانداری قزوین سازمان های مردم نهاد استان قزوین استانداری قزوین اخبار کنکور سازمان های مردم نهاد استان قزوین سازمان ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

 به گزارش تابناک به نقل از همشهری، دولت، پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به میزان مصوبه مزد ۱۴۰۳ کارگران را تصویب کرد؛ اما مطالبه بازنشستگان چیز دیگری بود.
 

 به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آن‌ها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین آغاز شد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • طرح همیاران آرامش اجتماعی فراجا در محله‌های قزوین