Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- وزیر آموزش و پرورش بر رفع نقایص شبکه شاد تأکید کرد و گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قول مساعدت در این زمینه داده‌ است.

محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در نشست مشترک مدیران کل و رؤسای ادارات فناوری استان‌ها که به صورت ویدئو کنفرانسی و در بستر «شاد» برگزار شد، با تسلیت ایام حزن‌انگیز رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص)، حضرت امام حسن مجتبی(ع)و حضرت امام رضا(ع)، اظهار کرد: آموزش و پرورش ظرفیت بالایی در حوزه فناوری دارد و باید افق‌های بالاتری را نشانه گیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از خطاهایی که با آن مواجه هستیم  بحث جابجایی اهداف و ابزارهای نیل به هدف است؛ باید بدانیم که فناوری هدف نیست، بلکه ابزاری برای انجام کارهایی است که باید انجام شود بنابراین باید به آن اهداف برسیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بهره‌وری یکی از خواسته‌های ما از بخش فناوری است، اگر بهره‌وری ارتقا نیابد و فقط ابزارهایمان ارتقا پیدا کرده باشد، قطعا آسیب می‌بینیم.

وی ادامه داد: دایره بهره‌وری گسترده است؛ در بهره‌وری از منابع انسانی باید با به‌کارگیری it، آن را سامان دهیم، به طوری که با سامان‌دهی نیروی انسانی به کمک فناوری اطلاعات از افزایش هزینه‌ها در آموزش و پرورش جلوگیری کرد.

حاجی میرزایی، ساماندهی نیروی انسانی مدارس را از دغدغه‌های هر ساله آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: باید اندیشید که چگونه می‌توانیم کاری کنیم که از نیروی انسانی در وضع بهینه‌تری استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: در حوزه منابع مالی بیش از ۱۰ درصد بودجه کشور در آموزش و پرورش هزینه می‌شود در این صورت هم باید تدبیری اندیشید تا با استفاده از فناوری اطلاعات هزینه‌های خود را مدیریت کنیم و از اتلاف منابع جلوگیری کنیم.

وزیر آموزش و پرورش بر ریل گذاری it برای نیل به اهداف تأکید و تصریح کرد: باید ببینیم از طریق it برای گسترش عدالت آموزشی چه کاری می‌شود، انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: کرونا مجالی را فراهم کرد تا یک عقب افتادگی تاریخی را جبران کنیم اگر خوب فکر کنیم جبران این عقب افتادگی وجود دارد یکی از عقب افتادگی‌ها توسعه عدالت آموزشی است.

حاجی‌میرزایی ادامه داد: برای گسترش عدالت آموزشی نیاز به وقت و بودجه داریم و it این امکان را به ما می‌دهد تا بخشی از این عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم.

وی با بیان اینکه عدالت آموزشی و کیفیت آموزشی از مطالبات جدی آموزش و پرورش است و باید از تمرکزگرایی فاصله بگیریم، افزود: امروز این امکان فراهم شده تا معلم با کیفیت را به مناطق محروم ببریم و باید کاری کنیم که در کنار این موضوع، کیفیت آموزش هم تحقق پیدا کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ارائه خدمات متنوع‌تر و جذاب‌تر در پرتو سلامت را از دیگر مطالبات جدی از فناوری عنوان کرد و افزود:  باید روشن و با شفاقیت حرکت کنیم این ابزارها به نظم در کارها کمک می‌کند.

حاجی‌میرزایی خاطرنشان کرد: هدف ما از it بهبود مدیریت و مدیریت اثرگذار در کیفیت است به همین دلیل باید به ارتقای مدیریت به عنوان یک هدف اصلی بپردازیم.

وی از پیگیری ایجاد معاونت جدید خبر داد و تصریح کرد: اتصال مدارس به اینترنت هوشمندسازی نیست و نیازمند طراحی و برنامه است و این بخش کوچکی از فرایند هوشمندسازی است.

وی در خصوص شبکه شاد اظهار کرد: راه اندازی شاد به طور طبیعی و مانند سایر طرح‌های مشابه نبوده است بلکه به صورت غیر معمول وارد این شبکه شدیم و این کار بزرگی است.

وی بر رفع نقایص شبکه شاد تأکید و عنوان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قول مساعدت در این زمینه داده‌اند.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش فناوری اطلاعات عدالت آموزشی حاجی میرزایی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۸۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است