Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد سیستان و بلوچستان، حسین مسگرانی اظهار کرد: با عنایت به نام گذاری شهرستان زاهدان به عنوان پایتخت وحدت اسلامی برپایی این جشنواره بزرگ فرهنگی و ادبی در آینه ی شعر پارسی و فولکلور اقوام مومن و دیندار کشورمی تواند یاری رسان ما در تحقق  و تقویت وحدت  و انسجام اقوام ایران اسلامی و ایجاد همدلی و برادری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین مسگرانی افزود: شناسایی و معرفی  نقاط اشتراک و تقویت وفاق اقوام ایرانی در راستای تقویت وحدت و انسجام اسلامی و ملی ،ایجاد فضای همدلی و برادری در میان اقوام و مذاهب ایران اسلامی و فرصتی  برای تعامل  و گفتگوی  فرهنگی در میان ایشان،گردآوری و  انتشار آثار  ادبی در نعت و منقبت  پیام آور مهربانی  و خاندان پاک ایشان  به زبان ها و گویش های متداول در ایران اسلامی (فارسی، بلوچی، سیستانی، ترکی،کردی، عربی، ترکمنی )وایجاد فضای با نشاط فرهنگی و معنوی از أهداف این کنگره است.

وی ادامه داد: پس از تشکیل جلسات شورای سیاستگذاری و ستاد اجرایی و احصاء نظرات اعضاء و تشکیل دبیرخانه ، فراخوان جشنواره ملی شعر پیامبر رحمت و مهربانی در شش زبان فارسی، بلوچی،ترکی،کردی، عربی، ترکمنی وگویش سیستان تنظیم و همزمان با آغاز هفته وحدت با تکیه بر فضای مجازی منتشر خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: آثار در فضای مجازی دریافت و مورد بررسی و رتبه بندی توسط هئیت داوران استانی و کشوری قرار خواهد گرفت.

 وی گفت: دبیرخانه ی جشنواره برای دریافت آثار از طریق نمابر و ایمیل اعلام شده اقدام خواهد کرد وبر اساس شرایط پیش رو و اپیدمی بیماری کرونا، هیات داوران به صورت مجازی آثار ارسالی را دریافت ونتایج بررسی به دبیرخانه اعلام خواهد شد، آنچه مد نظر است دعوت از حداقل یک شاعر از زبان های اعلام شده است.

مسگرانی ادامه داد: آغاز تبلیغات مجازی و انتشار فراخوان جشنواره به میمنت و مبارکی شأن و نام پیام آور بزرگ صلح و مهربانی حضرت محمد مصطفی (ص)، در هفته ی وحدت وزمان برگزاری بهمن ماه سال جاری، خواهد بود.

گفتنی است این جشنواره با حمایت معاونت قرآن وعترت وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: شعر جشنواره پیامبر سیستان حسين مسگراني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۸۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اردبیلی اظهارکرد: با پایان مهلت زمان شرکت در جشنواره قصه‎ گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» 583 اثر از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام وصول شد که 461 اثر واجد شرایط بود.از میان آثار دریافت شده،319 اثر  در قالب فایل صوتی، 118 اثر در قالب فیلم و 24اثر هم به صورت داستان مصور ارائه شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای سیاست‎گذاری این جشنواره هم تصریح کرد: موفقیت جشنواره با همراهی مردمی ارتباط مستقیم دارد و این ارزش را می‌توان با تعداد آثار رسیده به جشنواره قضاوت کرد، با توجه به کوتاه بودن زمان ارسال آثار به جشنواره، تعداد آثار رسیده تحسین برانگیز بود.

وی ادامه داد: آنچه موجب می‌شود جشنواره‌ها موفق عمل کنند، هدف گذاری دقیق و شفاف طراحان آن است که مدیریت شهری توانسته با هدف گذاری و شناسایی نیاز جامعه در این مسیر گام موثری بردارد.

اردبیلی با تاکید بر این مهم که کیفیت آثار رسیده به جشنواره مهر تاییدی بر این گفته است، تداوم برگزاری این رویداد را در گرو برنامه ریزی دقیق دانست .

مشاور شهردار تهران در امور زنان وخانواده همچنین گفت: جشنواره‌ها برای تداوم، نیازمند ایجاد ارتباط موثر در بین تمامی بدنه اجرایی جشنواره و معرفی اندیشه ها و اهداف جشنواره به علاقه‌مندان و شرکت کنندگان هستند.

وی تاکید کرد: هدف از برگزاری جشنواره «نون، قصه و نمک مادربزرگ» در واقع یک فرصت منحصر به فرد برای ارتباط با ریشه‌های فرهنگی و تقویت ارتباطات خانوادگی بود تا به عنوان یک پل ارتباطی بین نسل‌ها، روایت‌های قدیمی را به نسل امروز و فردا منتقل ‌کند.

اردبیلی در خصوص فعالیت های انجام شده در دبیرخانه جشنواره قصه گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» به ارتباط مخاطبان در فضای مجازی اشاره و بیان کرد: فعالیت اداره‏های امور زنان و خانواده مناطق شهرداری تهران در راستای معرفی جشنواره بسیار موثر بود و همکاری با دبیرخانه سبب شناخت بهتر این جشنواره در شهر تهران شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است