Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید مهدی قویدل روز پنجشنبه در حاشیه سفر"معاون اداره کل پیشگیری از وقوع جرم معاونت اجتماعی قوه قضائیه با اشاره به اینکه  استان کرمان در تخصیص بودجه و امکانات محروم است، افزود: کرمان در مقابل آسیب های اجتماعی سپر بلا و در خط مقدم جبهه مبارزه و مقابله با جرایم سازمان یافته و موادمخدر و قاچاق می باشد که آسیب های این جرایم در وهله اول متوجه مردم منطقه است از این رو باتوجه به پهناور بودن استان و گستردگی معضلات می طلبد نگاه ویژه ای به اجرای برنامه های پیشگیرانه در استان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون در استان کرمان پنج شورای پیشگیری از وقوع جرم تشکیل شده و خروجی آن ۴۹ مصوبه بوده است، به علاوه حدود ۳۵ شورای پیشگیری از وقوع جرم با ۲۲۵ مصوبه نیز در شهرستان های استان برگزار شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با اشاره به اقدام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مبنی بر انعقاد تفاهم نامه هایی با دستگاه های مختلف افزود: این معاونت تاکنون تفاهم نامه هایی را با نیروی انتظامی، معاونت اجتماعی سپاه ثارالله کرمان، معاونت فرهنگی شهرداری و کمیته امداد منعقد کرده و یک تفاهم نامه پنج جانبه نیز با استانداری، دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی، آتش نشانی و بهزیستی استان منعقد شده است تا به صورت تخصصی و فوری در بروز آسیب های اجتماعی مداخله و به بررسی معضلات پرداخته شود.
قویدل به اورژانس قضایی نیز اشاره و بیان کرد: این اورژانس نیز به منظور کاهش ورودی پرونده ها به دستگاه قضایی و جهت استفاده از ظرفیت مصلحین و حکمین قرآنی راه اندازی شده است، به گونه ای که پرونده‌ها به سیکل اورژانس قضایی و استفاده از کمک مصلحین جهت صلح و سازش ارجاع خواهند شد و با بررسی این طرح در برخی تفاهم نامه ها نیز مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
 وی سپس با اشاره به ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدرنیز گفت: تدوین شیوه نامه ای جدیدی جهت باز اجتماعی کردن معتادین در استان کرمان به صورت بومی تکمیل شده و بزودی عملیاتی خواهد شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان ادامه داد: علی رغم اینکه معتادین بارها و بارها جهت ترک اعتیاد به مراکز ماده ۱۶ مراجعه می کنند اما با وجود چرخه معیوب بازهم به سوی اعتیاد بازمی‌گردند به همین جهت انتظار می رود شیوه نامه بومی بازاجتماعی کردن معتادین بتواند در این راه تسهیل ایجاد کند، ضمن اینکه می توان از مجازات های جایگزین حبس جهت بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر استفاده کرد.
قویدل در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه حاشیه‌نشینی موضوع بسیار مهم و از برنامه‌های ابلاغی این معاونت است، گفت: چنانچه حاشیه شهر مدیریت و ساماندهی نشود می تواند بستری برای حضور اراذل و اوباش و اتباع بیگانه شود، همچنین انواع آسیب های اجتماعی نظیر قاچاق کالا، انسان و قاچاق سوخت، ازدواج اتباع بیگانه با زنان ایرانی و تولد فرزندان فاقد هویت، تصرفات غیر مجاز اراضی دولتی و ساخت و سازهای غیر مجاز همگی از معضلات حاشیه شهر کرمان محسوب می‌شوند.
وی در ادامه مطلب فوق افزود: پس از بازدید رئیس کل دادگستری استان تصمیم به ایجاد پایگاه پیشگیری و انسجام بخشی اجتماعی،قضایی در شهرک صنعتی کرمان گرفته شد تا از این طریق این معاونت وظایف دستگاه های اجرایی و فرهنگی را مطالبه گری کرده و با انسجام و هدایت گری نسبت به پیگیری امور و رفع مشکلات و معضلات اقدام شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان یادآور شد: پس از راه اندازی پایگاه پیشگیری و انسجام بخشی اجتماعی،قضایی برای انتقال کوره های آهک پزی که علاوه بر وجود مشکلات بهداشتی و زیست محیطی و چاه های خطرناک، برای شهروندان نیز آسیب و مزاحمت ایجاد کرده و به پاتوق معتادین متجاهر تبدیل شده اند، برنامه ریزی شده است.
قویدل با اشاره به اینکه شناسایی ۳۰۰ سمن در سطح استان کرمان و برنامه ریزی جهت استفاده از ظرفیت و توان آنها در پایگاه پیشگیری و انسجام بخشی، گفت: همچنین مشکلات اهالی منطقه توسط گروه های مردمی شناسایی و به این پایگاه اعلام شده است و حضور معاون دادستان در پایگاه اثرات مثبتی را به دنبال خواهد داشت.
 وی با اشاره به اجرای طرح پیشگیری از سرقت پسته عنوان کرد: این طرح سال گذشته با موفقیت در شهرستان زرند اجرا شد و امسال نیز در سطح استان عملیاتی می شود و باتوجه به نتایج مثبت آن می تواند به الگویی در سطح کشور تبدیل شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان افزود: علاوه کارگروه رسانه و فضای مجازی در شهرستان های استان، کارگروه نخبگان نیز در راستای دستورالعمل نحوه مشارکت نهادهای مردمی با قوه قضاییه نیز راه اندازی شده است، ضمن اینکه تاکنون شش بولتن خبری و ۱۸۰ خبر از واحد اطلاع رسانی این معاونت منعکس و با اکثر قضات تجدید نظر جهت تحلیل علل وقوع جرائم و تشکیل پرونده‌هایی که احیانا به عدم اجرای وظایف دستگاه های دولتی مرتبط است نیز مکاتبه شد.
قویدل سپس با اشاره به اینکه سامانه جامع ارتباط مردمی(سجام) اشرافیت دادستان ها و مقامات قضایی درخصوص آسیب های اجتماعی را افزایش می دهد، گفت: سجام با ۶ هزار و ۵۰۰ نفر کاربر در استان کرمان تاکنون گزارش های فراوانی را در موضوعات مختلف به ویژه کرونا دریافت کرده است، به گونه ای که تعداد این گزارش‌ها در بحث پیشگیری از شروع بیماری کرونا به ۹۵۰ گزارش می رسد.
وی در بخش دیگری تصریح کرد: از کارشناسان و متخصصین در زندان درخواست شده است به تحلیل رفتار زندانیان و علل بازگشت مجدد آنها بپردازند و تا حد امکان از مجازات های جایگزین حبس به جای زندان استفاده شود.
این مقام قضایی ادامه داد: همچنین در قالب تفاهم نامه از نیروی انتظامی درخواست شده است قبل از ارسال پرونده ها به دستگاه قضایی جهت صلح و سازش به مصلحین و حکمین قرآنی ارجاع دهند، به علاوه طرح آموزش و پیشگیری از وقوع جرم و حمایت از معتادین بهبود یافته و زندانیان آزاد شده نیز با همکاری دادستان ها در حال اقدام است.
قویدل عنوان کرد: بررسی معضلات صنف مشاورین املاک از دیگر برنامه‌های این معاونت است که در همین رابطه با رییس این اتحادیه مکاتبه و جلسه ای تشکیل شده تا از طریق دادستان مشکلات این صنفی ساماندهی شود، همچنین طرح همایش فضای مجازی و رسانه در سطح استان، همایش سران طوایف جنوب استان و همایش مشارکت های مردمی با سازمان‌های مردم نهاد و هیات امنای مساجد نیز برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها دادگستری کرمان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری کرمان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اخبار کنکور آسیب های اجتماعی معاونت اجتماعی تفاهم نامه پرونده ها نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۹۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • چرا آمار سرقت‌ها در استان کرمان زیاد است
  • مشاورین املاک و خودرو باید دارای پروانه فعالیت باشند
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران