Web Analytics Made Easy - Statcounter

داراب بیرنوندی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: کوچک‌سازی دستگاه‌های دولتی و کاهش هزینه‌های جاری و عملیاتی در کنار افزایش خدمات از جمله مزایای این یکپارچه‌سازی بوده است.

وی تصریح کرد: باگذشت زمان و اعمال مدیریت و هماهنگی بیشتر در بین معاونت‌ها، ادارات و امور شرکت، خدمت‌رسانی به مردم در شهرها و روستاها تسریع و تسهیل بیشتری نیز خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل آبفای استان قزوین، روند گذشته را بر اساس نیازهای خاص آن سال‌های کشور دانست و اضافه کرد: در حال حاضر محرومیت‌زدایی در زمینه تأمین آب آشامیدنی در شهرها و روستاها در حد مطلوبی بوده و زمان یکپارچه‌سازی برای اعمال مدیریت یکپارچه در کنار اتمام پروژه‌ها فرارسیده بود که با انجام طرح یکپارچه‌سازی محقق شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی به سود روستاها بوده و سطح خدمات را یکسان می‌کند و ازاین‌جهت توسعه سریع‌تر مناطق روستایی را به دنبال خواهد داشت.

به گفته بیرنوندی، باگذشت چند ماه از فرآیند یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی در استان قزوین، نتایج مطلوبی از این اقدام حاصل‌شده است.

وی در پایان یادآور شد: شرکت آب و فاضلاب استان قزوین تا پایان شهریورماه سال جاری خدمات خود را به ۴۳۶ هزار و ۵۰۸ مشترک در ۲۶ شهر و ۵۰۹ روستای استان ارائه داده و هم‌اکنون ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۰ درصد جمعیت روستایی استان از این خدمات بهره‌مند می‌شوند.

کد خبر 5049105

منبع: مهر

کلیدواژه: آب و فاضلاب روستایی محرومیت زدایی قزوین ویروس کرونا اربعین 99 شیراز شیوع کرونا اربعین حسینی بوشهر آمار کرونا گرگان شهرکرد مجلس شورای اسلامی شهدای مدافع حرم کرمانشاه ستاد ملی مقابله با کرونا سیستان و بلوچستان یکپارچه سازی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۱۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در نشست با مسئولان، صاحب نظران و حلقه‌های میانی مردمی سازی تولید که در چارچوب دیدار‌های نخبگانی در دفتر استاندار برگزار شد، گفت: امروز برای عرضه محصولات نباید وابسته مکان بود و باید از بستر‌های متفاوت برای عرضه محصولات بهره گرفت.

وی با بیان اینکه تولیدات بدون نیاز به کارخانه امروز وجود دارد  خطاب به حاضران افزود: شما به واسطه تجربه تعاملات خود با مدیران باید روش‌های جدید خلق کنید.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه جریان اقتصادی استان قابل قبول است، تاکید کرد: براساس فرمایش  مقام معظم رهبری که گفته اند: موانع بخش خصوصی را بردارید، وظیفه ما این است که مانع ایجاد نکنیم،  بر این اساس باید فرهنگ سازی کنیم تا مانع ایجاد نشود و موانع موجود را برداریم و در گام بعدی باید اقدام به تسهیل و روان سازی کنیم.

نظری با بیان اینکه تکلیف جریان اقتصاد استان از نظر ما روشن است، یادآور شد:  با بخش خصوصی و شورای گفت‌وگوی دولت به طور کامل در تعامل هستیم و موضوعات به خوبی دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر اتکا به بهره‌وری گفت: ظرفیت‌های مردمی روستا‌ها و گروه‌های جهادی مقیم در روستا می‌توانند  در این زمینه تاثیرگذار باشند و ظرفیت‌ها را بازشناسی و مشکلات روستا را احصا کنند.

استاندار خراسان رضوی فعال شدن کارخانه‌های راکد و احیای قنات‌های موجود در روستا‌های استان را از اقداماتی برشمرد که می‌توان ازظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی بهره گرفت.

نظری افزود: گفت: با همت گروه‌های جهادی و بسیج مردم می‌توان با یک همت اعتبار در یک سال ۳ هزار قنات در خراسان رضوی را احیا کرد تا آب در روستا‌ها جاری شود

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر