Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: آقای روحانی وقتی از جنگ اقتصادی صحبت می‌کند می‌خواهد عملکرد دولتش را تطهیر کند در حالی که مقصر اصلی وضع موجود دولت آقای روحانی است نه آمریکا و نه جنگ اقتصادی.

محمدصادق کوشکی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفتگو با امتداد، درباره گفته‌های اخیر رئیس‌جمهور پیرامون جنگ اقتصادی، تحریم و ارتباط شرایط اقتصادی فعلی با عدم تصویب FATF اظهار داشت: نکته این است که اگر آقای روحانی جنگ اقتصادی را قبول دارد باید بداند که FATF در این جنگ، نقش اسب تروا را بازی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی پذیرش FATF و پروتکل‌ها و کنوانسیون پالرمو به معنای اجازه ورود به اسب تروا و پذیرش شکست در این جنگ است.

وی عنوان کرد: یا باید آن پیش فرض را باطل کنیم یعنی آقای روحانی بگویند در جنگ اقتصادی نیستیم یا اینکه باید از مطرح کردن بحث FATF خجالت زده و شرمسار باشد. نمی‌شود کسی به جنگ اقتصادی اعتقاد داشته باشد و بگوید باید FATF را بپذیرم.

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: همان اجرای داوطلبانه بخش‌هایی از FATF ما را به وضعیت امروز رساند. اگر همکاری‌های ذیل FATF از سوی دولت اتفاق نیفتاده بود ما اکنون مثل سال‌های گذشته می‌توانستیم از ده‌ها سرپل و کانال برای مبادلات پولی خود با جهان استفاده کنیم که این سرپل‌ها را بخاطر همکاری‌های ذیل FATF دولت با مجموعه‌های اروپایی سوزاندیم و عملاً عملکرد دولت اینگونه است که اعتقاد به حضور در جبهه جنگ دارد اما روش‌های مختلف را به دشمن برای شکست جبهه خودی ارائه می‌دهد.

کوشکی بیان کرد: واقعیت اینگونه که آقای روحانی پریشان گویی می‌کند نیست. او وقتی از جنگ اقتصادی صحبت می‌کند یا از اینکه لعنت‌ها را به آمریکا بفرستیم، می‌خواهد عملکرد دولتش را تطهیر کند در حالی که مقصر اصلی وضع موجود دولت آقای روحانی است و نه آمریکایی‌ها هستند نه جنگ اقتصادی.

وی افزود: او وقتی که سال ۹۲ نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد قسم جلاله یاد کرد که می‌تواند مشکل را حل کند. آن زمان هم در جنگ اقتصادی بودیم اما ایشان تلقی‌اش این است که یک سال اخیر درگیر جنگ اقتصادی شدیم. اگر جنگ اقتصادی نداشتیم پس برای چه برجام را پذیرفتیم؟ برای چه کشور، اقتصاد، صنعت و کشاورزی کشور را به قیمت متولد شدن برجام نابود کردیم؟

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: تلقی ایشان این بود که راه عبور از جنگ اقتصادی پذیرش برجام است به همین خاطر ایشان دچار پریشان‌گویی شده است. می‌خواهد دولت خود را تبرئه کند و گناه شرایط فعلی را گردن جنگ و کاخ سفید بیاندازد اما از طرفی هم دنبال پیشبرد پروژه خود است.

کوشکی اضافه کرد: پروژه او و اطرافیانش تسلیم ایران در برابر کدخدا بود. پله اول مذاکرات ژنو، پله بعدی برجام و پله بعدی اجرای داوطلبانه بخش‌های قابل توجهی از FATF بود و گام آخر برای قطعی شدن تسلیم در برابر کدخدا این است که می‌خواهد زندگی مردم را به FATF گره بزند. همانطور که زندگی مردم را به برجام گره زد و برجام زندگی مردم را سیاه‌تر و تاریک‌تر کرد.

وی در پایان گفت: جالب است اینجا به صحبت‌های آقای ظریف در دفاع از FATF در مجلس دهم اشاره کنیم که گفتند به هیچ عنوان نمی‌توانم تضمین دهم که با پذیرش FATF وضع کشور بهتر خواهد شد یا تحریم لغو خواهد شد. خب اگر این گونه است FATF را با چه انگیزه‌ای قبول کنیم؟ مگر اینکه همفکر آقای روحانی باشیم که به دنبال طی کردن پله‌ها برای تسلیم محض در برابر کدخدا است.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: جنگ اقتصادی آقای روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۶۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.


۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900070

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • اردوغان: حماس یک گروه مقاومت در فلسطین است
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)