Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»،حجت‌الاسلام سیدکاظم موسوی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، درباره التهاب بازار و عدم نظارت دولت بر قیمت اجناس و کالاها اظهار داشت: وضع قیمت بازار اجناس و کالاها به هم ریخته و آشفته است که این موضوع به صلاح کشور نیست.

**بانک مرکزی به حیات خلوت دولت تبدیل شده

وی افزود: دولت باید مکانیزمی در نظر گرفته و برنامه‌ریزی لازم را برای بهبود روند معیشت و اقتصاد کشور اجرا کرده و مانع از در تنگنا قرار گرفتن مردم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: اگر بتوانیم برای تامین کالاهای اساسی مردم کمک کنیم توانسته‌ایم قسمتی از رضایتمندی آنها را که ولی نعمتان نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند را به دست بیاوریم که قطعا بخشی از رضایتمندی خداوند محسوب می‌شوند.

موسوی گفت:‌ بانک مرکزی متاسفانه به حیات خلوت دولت تبدیل شده و مجوز واردات مواد اولیه را به همگان نمی‌دهد و فقط عده‌ای معدود این مجوز را کسب می‌کنند. ضمن اینکه ارز حاصل از صادرات غیرنفتی هم به کشورمان باز نگشته است که این نقطه ضعف برای دولت محسوب می‌شود. 

** دولت پاسخ اعتماد مردم به بورس را نداده

وی گفت: اهمال بانک مرکزی و عدم ایفای مسئولیت آنان به وظایف‌شان توانسته در بازار اجناس و کالاها و بورس و سرمایه و زندگی مردم اثر منفی بگذارد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس گفت: عدم ثبات قیمت بازار اجناس و بورس و چند قیمتی کالاها و همچنین به هم ریختگی بازار خودرو، مسکن و ... مردم را کلافه کرده است و همین موضوع باعث شده عده‌ای برای سود جویی بیشتر از این بازار به بازار دیگر بروند و دلالان و مافیا هم تلاش می‌کنند قیمت‌ها را افزایش دهند.

موسوی خاطرنشان کرد: فراز و فرودهای قیمت‌های اجناس و کالا و التهاب بازار خطرناک است و باید مسئولان تدبیر لازم را داشته باشند ضمن اینکه افت شدید شاخص بورس هم برای کشور تبعات دارد. و دولت باید پاسخ اعتماد مردم به مسئولین برای سرمایه‌گذاری در بورس را با رفع مشکلات بدهد و نباید قوه مجریه از اعتماد مردم سوء استفاده کند.

**‌التهاب در بازار اجناس و کالا به مردم و تولید آسیب زده

وی گفت:‌ مجلس به عنوان ناظر حسن اجرای عملکرد دولت بر همه اقدامات قوه مجریه نظارت دارد.

نائب رئیس کمیسیو ن اقتصادی مجلس افزود:‌اقدامات تعریزات، سازمان بازرسی و دیگر نهادهای نظارتی برای شرایط فعلی و اقتصادی کشور و بازار لازم است اما کافی نیست و به همین جهت باید بازدیدها، رصدها و کنترل‌ها بیشتر باشد و نباید به وضعیت فعلی و نیروهای قبلی اکتفا کرد.

موسوی گفت: ‌التهاب در بازار اجناس و کالاها ضمن خسارت به مردم منجر به آسیب تولید کنندگان می‌شود. زیرا مردم خرید نکرده و در انتظار ثبات قیمت‌ها می‌مانند.

**نهادهای نظارتی و امنیتی باید جلوی مافیای اقتصادی را بگیرند

وی خاطرنشان کرد: ‌نهادهای نظارتی و امنیتی باید جلوی مافیای اقتصادی را گرفته و از خسارتی که آنها به معیشت مردم می‌زنند جلوگیری کنند. 

نماینده مردم اردبیل مجلس گفت:‌ متاسفانه اختلاف طبقاتی در کشور غوغا می‌کند و تعداد زیادی از مردم به نان شب محتاج هستند و باید خیلی سریع برای رفع مشکلات معیشتی مردم وارد میدان شد و نمی‌توان وقت را تلف کرد.

موسوی تصریح کرد: معیشت مردم و اشتغال جوانان توسط عده‌ای در کشور به گروگان گرفته شده و در حالی که می‌توانیم با همراهی یکدیگر مشکلات کشور را حل کنیم.

**مردم دولت را در کنار خود نمی‌بینند

وی گفت: مردم هم اکنون دولت را در کنار خود نمی‌بینند این در حالی است که تقابل مردم و دولت هم منجر به ضرر همه قوا خواهد شد. 

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: ضعف معیشت مردم و ضعف در اقتصاد کشور منجر به کاهش اشتغال و ضربه به تولید می‌شود. که اثرات جبران ناپذیری دارد که می‌توانم به افزایش آسیب‌های اجتماعی اشاره کنم که منجر به تعدد درگیری‌های همسران با یکدیگر شده است. ضمن اینکه طلاق‌ها هم افزایش پیدا کرده و که این موضوعات مسئولیت قوه مجریه را افزایش می‌دهد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: دولت مردم نماینده نهادهای نظارتی اجناس و کالاها بازار اجناس اقتصادی مجلس نائب رئیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۷۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!