Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- ۳۴ هزار و ۱۴۵ نفر ماهیانه دو حقوق از صندوق بازنشستگی دریافت می‌کنند که میزان دریافتی برخی آنها به بیش از ۱۰ میلیون تومان در ماه نیز می‌رسد.

 براساس قانون پس از فوت بازنشسته، بازماندگانش مشمول دریافت مستمری بازماندگان هستند. طبق ماده ۸۶ «قانون استخدام کشوری»، وراث قانونی متوفی، عبارتند از «فرزندان، زوج یا زوجه دائمی، مادر و پدری که در کفالت متوفی بوده‌اند و همچنین نوادگانی ‌که پدر و مادرشان فوت شده و در کفالت متوفی هستند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته، قانون برای هر یک از وارثان قانونی، شرایطی را هم تعیین کرده‌است. به عنوان نمونه، فرزندان یا نوادگان پسر، باید کمتر از ۲۰ سال سن داشته باشند. این افراد، تنها در صورتی که بر اساس مدارک معتبر، در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مورد تایید وزارت علوم، مشغول به تحصیل باشند، می‌توانند از مستمری بازماندگان تا رسیدن به ۲۵ سالگی استفاده کنند.

اما افرادی هستند که علاوه بر مستمری خود، همزمان حقوق همسر و پدر و مادرشان نیز ماهیانه به حساب آنها واریز می‌شود. جالب است بدانید تنها در صندوق بازنشستگی کشور که آمار آن در این گزارش آمده است با یک میلیون و ۴۷۱ هزار و ۳۴۳ حکم بازنشستگی، ۳۴ هزار و ۱۴۵ نفر دو حقوق بازنشستگی می‌گیرند. به این صورت که همسر علاوه بر حقوق ماهیانه خود مستمری شوهر فوت شده را دریافت می‌کند یا فرزندان همزمان حقوق بازنشستگی پدر و مادر خود را دریافت می‌کنند.

همانطور که گفته شد تا اردیبهشت سال جاری یک میلیون و ۴۷۱ هزار و ۳۴۳ حکم بازنشستگی در صندوق بازنشستگی ثبت شده است که از این تعداد ۲۵۷ هزار و ۶۹۵ نفر فوت شدند و یک میلیون و ۲۱۳ هزار و ۶۴۸ پرونده دیگر نیز شامل افرادی می شود که بازنشسته یا از کار افتاده هستند.

برابر قانون، حقوق فرد متوفی به وراث وی می‌رسد، براین اساس فرد می‌تواند تک یا چند وارث باشد. آمارهای صندوق بازنشستگی نشان می‌دهد که ۱۸۹ هزار و ۹۳۹ نفر تک وارث هستند به این شکل که به همسر، فرزند، مادر، پدر، نوه و خواهر حقوق می‌گیرند. برابر آمار ۱۴۱ هزار و ۸۶۵ زن (همسر)، ۴۲ هزار و ۴۸ فرزند دختر و چهار هزار و ۴۰ فرزند پسر جزو تک وارثانی هستند که حقوق مستمری دریافت می‌کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد ۶۷ هزار و ۷۵۶ نفر فوت شده عضو صندوق بازنشستگی که حقوق مستمری دارند بین ۲ تا ۱۲ وارث دارند که باید حقوق به حسابشان واریز شود.

در خصوص افراد بازنشسته یا از کارافتاده صندوق بازنشستگی کشور نیز می‌توان گفت که به ترتیب یک میلیون و ۲۰۰ هزار و ۲۷۹ نفر بازنشسته و ۱۳ هزار و ۳۶۹ نفر از کارافتاده هستند.

حقوق ۱۰ میلیونی دو حقوقی‌های بازنشسته

 در جامعه بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشور رکوردهایی وجود دارد که زن و مرد هر دو عضو صندوق هستند و حقوق مرد پس از فوت به حساب همسر واریز می‌شود، بنابراین در سال جاری ۳۰ هزار و ۹۴۴ زن دو حقوق بازنشستگی دارند.

براساس این گزارش، ۴۴۷ نفر از این زنان، ماهیانه در مجموع (حقوق بازنشستگی خود و همسر) بیش از ۱۰ میلیون تومان و ۲۷ هزار و ۹۱۳ نفر بیش از ۶ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

همچنین سه هزار و ۲۰۱ فرزند دختر و پسر هستند که همزمان حقوق بازنشستگی پدر و مادر خود را که فوت شده‌اند دریافت می‌کنند.

نزدیک به ۲ هزار فرزند دختر دو حقوق بازنشستگی می‌گیرند

در قانون استخدامی کشوری آمده است: فرزندان و نوادگان اناثی که شوهر، حرفه و شغل نداشته باشند می‌توانند از حقوق مستمری پدر و مادر بازنشسته خود استفاده کنند. براین اساس هم اکنون یک هزار و ۸۷۷ دختر تک ورثه حقوق بازنشستگی پدر و مادر خود را دریافت می‌کنند. مجموع حقوق آنها بین پنج تا ۶ میلیون تومان است.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی حقوق بازنشستگی دریافت می کنند میلیون تومان یک میلیون پدر و مادر فوت شده دو حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده

دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این مراسم ضمن تبریک روز استاد و معلم گفت: در توصیف مقام استاد و معلم حضرت علی (ع) می‌فرمایند که هرکسی جمله‌ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است.

وی با بیان اینکه جایگاه استاد و معلم در ادبیات، معارف و فرهنگ ما بسیار بالاست، افزود: به‌طوری که معلمی را شغل انبیا و بسیار گرانقدر می‌دانیم.

دکتر جاودان اظهار کرد: استاد عراقی زاده، پیش از اینکه استاد دانشکده دندانپزشکی باشد استاد اخلاق است و همه ویژگی‌های یک استاد خوب را در خود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: دکتر عراقی‌زاده در ارائه خدمات به مردم استان نقشی ویژه داشتند و چندین سال نیز در جایگاه رئیس دانشگاه به مردم خدمت کرده‌اند.

دکتر جاودان با اشاره به اینکه خدمات دکتر عراقی زاده در حوزه بهداشت، درمان و آموزش ماندگار بوده و به یادگار می‌ماند، افزود: بزرگترین یادگاری ایشان که با حمایت سایر اساتید اتفاق افتاده دانشکده دندانپزشکی هرمزگان است.

وی گفت: به یمن فرصتی که در دانشکده دندانپزشکی داشته‌ایم، توانسته‌ایم در دورترین نقاط استان نیز خدمات دندانپزشکی را به مردم عزیز ارائه دهیم.

وی در پایان افزود: بنابر دخواست اینجانب و معاون آموزشی دانشگاه مبنی بر ادامه همکاری استاد عراقی‌زاده با دانشگاه، از این پس ایشان در سمت مشاور رئیس دانشگاه در حوزه دندانپزشکی با ما همکاری داشته و از تجربیات و دانش ایشان بهره خواهیم برد.

همچنین دکتر عراقی‌زاده در این مراسم ضمن تشریح دوران تحصیل خود و تقارن آن با هشت سال دفاع مقدس، گفت: در سال‌های جنگ یکی از دوستانم که بعدا شهید شد، من را برای بورسیه تحصیلی خارج از کشور دانشجویان ثبت‌نام کرده بود و این‌گونه شد که من پس از شهادت برادرم عبدالمجید برای تحصیل به انگلستان رفتم و پس از سه سال دوباره به ایران برگشتم و در اینجا مشغول به خدمت شدم.

وی افزود: به بندرعباس عرق دارم و دوست دارم که رشد کند؛ چراکه به اعتقاد من بندرعباس نتوانسته جایگاه واقعی خود را در کشور اثبات کند.

دکتر عراقی‌زاده گفت: با پیگیری‌هایی که انجام شد دانشکده دندانپزشکی از سال ۸۷ با پذیرش ۱۰۰ درصد نیروی بومی آغاز به کار کرد.

وی افزود: تعدادی از دانشجو‌های قدیم دانشکده دندانپزشکی، درحال حاضر استاد این دانشکده هستند.

دکتر عراقی زاده گفت: متاسفانه توزیع امکانات در مناطق برخوردار و مناطق کمتر توسعه‌یافته عادلانه نیست و ما در استان هرمزگان نسبت دیگر استان‌ها عقب هستیم.

گفتنی است؛ دکتر عبدالمهدی عراقی‌زاده، متولد بهمن‌ماه ۱۳۳۹ در بندرعباس است و سمت‌هایی از جمله هیئت علمی و عضو هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی شاهد تهران، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان دکتر مویدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ریاست دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی، ریاست دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان، مسئول راه‌اندازی دانشکده دندانپزشکی، سرپرست دانشکده دندانپزشکی، ریاست دانشکده پزشکی و با حفظ سمت ریاست دانشکده دندانپزشکی، ریاست دانشکده دندانپزشکی و عضو شورای دانشگاه، عضو هیئت رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان دانشگاه، عضو کارگروه بررسی صلاحیت عمومی اعضای هیئت علمی، عضو هیئت ممیزه دانشگاه و همچنین عضو هیئت اجرایی نصب و عزل اعضای هیئت علمی را در کارنامه درخشان خود دارد.

در پایان این مراسم به پاس زحمات ۳۵ ساله استاد عراقی زاده در دانشگاه از ایشان تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • جزییات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود