Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@11:03:01 GMT

احتمال وقوع کودتا در آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۵۹۶۴۷

احتمال وقوع کودتا در آمریکا

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل- عبدالحمید بیاتی: موضوع احتمال بروز جنگ داخلی در آمریکا در صورت شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری این کشور جدی تر از قبل شده است، این امر به ویژه با حادثه ای که هفته گذشته در ایالت میشیگان رخ داد و اف بی ای (پلیس فدرال آمریکا) از بازداشت بیش از ۱۰ نفر به اتهام تلاش برای ربودن فرماندار این ایالت و به راه انداختن جنگ داخلی خبر داد، پر رنگ تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد بازداشت شده از سوی اف بی آی از اعضای گروه شبه نظامی افراطی «بوگالو بویز» که از حامیان «دونالد ترامپ» محسوب می شوند هستند.

بوگالو بویز در جریان مخالفت با تداوم قرنطینه سراسری برای کنترل کرونا، در مخالفت با این تدابیر حملاتی را علیه پلیس تدارک دید و شعارش عدم همراهی با فرمانداران دموکرات است.

پروفسور بیمن: اقدامات پسا انتخاباتی شبه نظامیان حامی ترامپ می تواند شکل کودتا به خود بگیرد

در این میان پافشاری ترامپ بر موضوع احتمال بروز تقلب در انتخابات موجب شده تا فضای حاکم بر رقابت های انتخاباتی ۲۰۲۰ متشنج تر از هر زمان دیگری باشد اما نکته مهم در این رابطه آن است که این فقط جمهوریخواهان نیستند که سعی دارند با به نمایش درآوردن گروه های افراطی حامی خود وضعیت احتمالی آمریکا را در صورت شکست ترامپ به تصویر بکشند.

در سوی دیگر میدان یعنی اردوگاه دموکرات ها نیز وضعیت کماکان به همین ترتیب است؛ البته گروه های شبه نظامی در میان دموکرات ها چندان خود را نشان نمی دهند.

وجود این فضا موجب شده تا اغلب رسانه های خارجی درباره احتمال وقوع جنگ داخلی در آمریکا پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ سخن بگویند، بر همین اساس برای تحلیل بهتر این شرایط، موضوع احتمال وقوع جنگ داخلی در ایالت متحده را با پروفسور «ویلیام بیمن» استاد دانشگاه مینه سوتا آمریکا، به بحث گذاشتیم.

پروفسور ویلیام اورمان بیمن (William O. Beeman) استاد و رئیس گروه مردم شناسی دانشگاه مینه سوتا است. وی همچنین از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸ ریاست بخش خاورمیانه انجمن مردم شناسی آمریکا را برعهده داشته است.

بیمن پیشتر مدیر گروه مطالعات خاورمیانه در دانشگاه براون (Brown) در ایالت رودآیلند و استاد مردم شناسی و مطالعات آسیای شرقی این دانشگاه نیز بود. وی دکترای مردم شناسی را از دانشگاه شیکاگو در سال ۱۹۷۶ دریافت کرد و به خاطر نوشتن چندین جلد کتاب و بیش از ۱۰۰ مقاله علمی در مورد پویش های ارتباطات در ایالات متحده، ایران و غیره بسیار مشهور است.

پروفسور بیمن در تحلیل شرایط موجود در آمریکا و امکان بروز جنگ داخلی در این کشور بعد از مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر گفت: این حقیقت دارد که گروه هایی با تمام قوا از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، حمایت می کنند. این گروه ها مسلح هستند و وجود سلاح گرم در دستان آنها بر اساس متمم دوم قانون اساسی آمریکا که به شهروندان اجازه مالکیت و استفاده از اسلحه را می دهد بدون اشکال است. ما نه می دانیم که چه تعداد از این گروه های مسلح در آمریکا وجود دارد و نه اینکه چه تعدادی عضو این گروه ها هستند. آنچه می دانیم این است که برخی از اعضای این گروه ها اعلام کرده اند اگر ترامپ مجدداً به عنوان رئیس جمهور انتخاب نشود اسلحه بدست گرفته و به میدان می آیند. در این میان این هراس نیز وجود دارد که اگر ترامپ در انتخابات ماه نوامبر شکست بخورد نتیجه را نپذیرفته و حاضر به ترک کاخ سفید نشود.

صحنه ای از قدرت نمایی شبه نظامیان حامی ترامپ در داخل آمریکا

این استاد دانشگاه مینه سوتا در ادامه افزود: دیدگاه شخصی من این است که بله برخی گروه های مسلح ممکن است سلاح به دست گرفته و و در واشنگتن قدرت نمایی کنند اما با این وجود معتقدم که تعداد افرادی که دست به این کار می زنند چندان قابل توجه نخواهد بود. این افراد (گروه های مسلح حامی ترامپ) می توانند فوق العاده ویرانگر باشند اما معتقدم که در پایان ماجرا نیروهای امنیتی محلی آنها را کنترل می کنند.

شبه نظامیان حامی ترامپ اعلام کرده اند اگر ترامپ مجدداً به عنوان رئیس جمهور انتخاب نشود اسلحه بدست گرفته و به میدان می آیند

موضوع نیروهای مسلح در آمریکا که شامل ارتش، نیروی دریایی، تفنگداران، نیروی هوایی و گارد ساحلی می شوند پیچیده است. آنها اجازه دخالت در مسائل داخلی آمریکا را ندارند مگر اینکه ایالت ها از آنها درخواست چنین کاری را بکنند. هر ایالتی در آمریکا گارد ملی که نیروی نظامی محلی آن ایالت است را در اختیار دارد. این نیروها تحت کنترل برخی کلانترها و فرماندارها هستند و اگر این گروه ها قانون شکنی کنند آنگاه پلیس فدرال وارد عمل می شود.

بر همین اساس باید گفت اگر ترامپ در انتخابات بازنده شود و این گروه های شبه نظامی بخواهند به زور وی را در کاخ سفید نگه دارند، نیروی کافی برای برخورد با آنها وجود دارد. با این وجود باید فکر آینده را کرد، مردم از این خطر (احتمال وقوع جنگ داخلی در آمریکا) آگاه هستند و هم اکنون در حال آماده کردن برنامه هایی برای کنترل این گروه های شبه نظامی و اقدامات آنها که می تواند به طور موثری شکل کودتا به خود بگیرد، هستند.

کد خبر 5048026 عبدالحمید بیاتی

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جنگ داخلی دونالد ترامپ ایالات متحده امریکا ایالات متحده امریکا رژیم صهیونیستی عراق دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 ویروس کرونا فلسطین عربستان سعودی روسیه مناقشه قره باغ لبنان ترکیه ایران سوریه جنگ داخلی احتمال وقوع گروه ها مردم شناسی حامی ترامپ اگر ترامپ شبه نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۹۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف

فرارو- این مورخ از سال ۱۹۸۴ میلادی نتیجه تمام انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده را به درستی پیش بینی کرده است. او اعلام کرده که برای شکست بایدن در مقابل ترامپ در ماه نوامبر "اشتباهات زیادی باید رخ دهد".

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، این استاد تاریخ در دانشگاه امریکایی در واشنگتن دی سی سیستمی را ابداع کرده که آن را "سیزده کلید" می‌نامد و کتابی در دهه ۱۹۸۰ میلادی نوشت که این ایده را توضیح می‌داد. او نظریه خود را با الهام از  "ولادیمیر کیلیس" دانشمند روس زلزله شناس مطرح کرده است.

کیلیس پس از وقوع یک زلزله عظیم در ژاپن و زلزله‌ای دیگر در مرکز کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ که در دوره زمانی پیش بینی شده توسط تیم بین المللی وی رخ داده بودند توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

 لیچمن می‌گوید تکنیک اش او را قادر می‌سازد نتیجه آرای رای دهندگان را صرفا بر اساس عوامل تاریخی و نه با استفاده از نتایج نظرسنجی ها، تاکتیک‌ها یا رویداد‌های تبلیغاتی ترجیحی نامزد‌ها پیش بینی کند.

علیرغم نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهند بایدن در سطح ملی با مشکل مواجه است و در چندین ایالت نوسانی عقب‌تر از نامزد رقیب اش می‌باشد لیچمن معتقد است که او کماکان رئیس جمهور باقی خواهد ماند و با چالشی جدی مواجه نخواهد بود. او می‌گوید: "برای آن که بایدن در انتخابات متحمل شکست شود خیلی مسائل باید اشتباه پیش بروند".

نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهند وضعیت ترامپ در سطح ملی و در ایالت‌های کلیدی در حال تغییر جدی است لیچمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند. او می‌گوید: "آنان مسحور چیز‌های اشتباهی شده اند که همانا نتایج نظرسنجی‌ها است. نخست آن که نتایج نظرسنجی‌هایی که شش تا هفت ماه پیش از انتخابات پیش بینی کنند از نظر من ارزشی معادل صفر دارند. همواره ممکن است یک رویداد فاجعه آمیز به اندازه کافی خارج از محدوده کلید‌ها رخ دهد که می‌تواند بر انتخابات تاثیر بگذارد. در اینجا ما برای اولین بار نه فقط یک رئیس جمهور سابق بلکه یک نامزد اصلی حزب را داریم که محاکمه می‌شود و چه کسی می‌داند که اگر او محکوم شناخته شود که احتمال تحقق این سناریو نیز زیاد است چگونه ممکن است همه چیز تغییر کند".

لیچمن می‌گوید پاندمی کووید – ۱۹ یک رویداد تاریخی بود که او را وادار کرد پیروزی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کند. او می‌افزاید: "ترامپ فکر می‌کرد کارزار انتخاباتی اولویت و اهمیت بیش تری دارد و به طور اساسی با پاندمی کووید مقابله نکرد. همین موضوع باعث باخت اش شد".

با این وجود، برخی از "کلید"ها به نفع ترامپ عمل می‌کنند. یکی از آن کلید‌ها وجود نامزد سوم است که ممکن است "رابرت اف کندی جونیور" نقش آفرین اصلی ان در رقابت انتخاباتی باشد. دو کلید دیگر مربوط به اقتصاد هستند. علیرغم آن که برخی از اعداد و آمار‌های اقتصادی ممکن است به نفع بایدن باشند، اما او از این نظر هنوز با بهبود رتبه در زمینه محخبوبیت مواجه نبوده است. ناآرامی‌های اجتماعی کلید دیگری می‌باشد که علیه بایدن عمل می‌کند. بسیاری از دانشجویان معترض ضد اسرائیل بایدن را به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل علیه مردم غزه، "جو نسل کُش" خطاب می‌کنند. هم جذابیت رئیس جمهور فعلی و هم کاریزمای رقیب نیز به عنوان یک کلید در نظر گرفته می‌شود و در حالی که بسیاری احساس می‌کنند هر دو نامزد بسیار پیر هستند به نظر می‌رسد سن بیش‌تر بایدن در مقایسه با ترامپ عاملی به ضرر بایدن باشد.

البته لیچمن در سال ۲۰۰۰ میلادی از نظر فنی نتیجه انتخابات امریکا را اشتباه پیش بینی کرد او پیش بینی کرده بود که "ال گور" برنده انتخابات می‌شود. البته لیچمن خود معتقد است که نتیجه آن انتخابات "به سرقت رفت" و می‌گوید ال گور رای مردم را کسب کرده بود. او می‌افزاید: "افراد زیادی هستند که دوست دارند شکست من را ببینند. واقعیت آن است که من یک انسان هستم. در نتیجه، نمی‌توان گفت که سیستم پیش بینی من هرگز دچار خطا نمی‌شود. هیچ چیز در دنیای انسانی کامل و قطعی نیست".

از جمله کلید‌ها در سیستم پیش بینی لیچمن می‌توان به این عوامل اشاره کرد: ماموریت حزب، رقابت، رئیس جمهور مستقر، نامزد سوم، وضعیت اقتصاد در کوتاه مدت، وضعیت اقتصاد در بلند مدت، تغییر سیاست، ناآرامی اجتماعی، رسوایی، شکست نظامی یا شکست در عرصه سیاست خارجی، موفقیت خارجی یا موققیت نظامی، کاریزمای مقام فعلی و کاریزمای رقیب.


دیگر خبرها

  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • وقوع ناپایداری های جوی در نقاط مختلف استان کرمان
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان
  • هشدار احتمال وقوع سیلاب در ایلام
  • تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • احتمال وقوع گرد و غبار خارجی در خوزستان از اواخر وقت امروز
  • شکست یک جنبش بزرگ با توطئه‌های رنگارنگ داخلی و خارجی
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد